Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Ka, nuostabu wub.gif
Atsakyti
Ka - visos foto nerealios, stulbinančios, pasakiškos, tokios šiltos, tokios stiprios, tokios nepakartojamos... visur užburianti ir tiesiog nardinanti šviesa...iš tikro tai trūksta žodžių apsakyt jausmus matant šias visas foto... o ir modelio gražumas, lengvumas, atsipalaidavimas, visiškas pasitikėjimas ir atsidavimas... žodžiu - NEREALU!!! wub.gif wub.gif wub.gif ir net nežinau, kuri iš Jūsų dviejų dabar laimingesnė, jei ir mes nerealiai laimingos matydamos tokį grožį...
Atsakyti
QUOTE(*briedis* @ 2013 08 02, 17:31)
Bet, kai kurioms nusibodo tas banalus fonas, kai kurioms ne. Nežinau, kaip įtikt  unsure.gif

Įtikti nei vienai nereikia, ne tame esmė, tiesiog įvairovės ieškojimas, manau, pačiai gali padėti daugiau pamatyti, daugiau atrasti wink.gif Bet kita vertus, net ir tą patį foną naudojant galima tokių variantų padaryti, kad nei viena net nepastebėtų besikartojančios monotonijos, bet tai reikia padaryti... Taigi, jei manai, kad geriau sekasi viduje nei lauke (o tai taip pat atradimas (!) - nepamėginus lauke, nebūtum sužinojus, kad galbūt geriau viduje), tai pirmyn wink.gif
O šis variantas su gėle niekuom nesiskiria nuo varianto su šermukšniais (tik gal spalvos šiek tiek geriau žiūrisi). Mano nuomone, ne į visas pastabas atsižvelgei, kurias taip vaizdingai išdėstė Iks.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo korete: 02 rugpjūčio 2013 - 21:47
Ka, labai gera žiūrėti į Tavo nuotraukas smile.gif o gal išduosi paslaptį, kaip tokias spalvas padaryti? ax.gif aš tai neturiu supratimo rolleyes.gif
Atsakyti
Ka, nuostabioa nuotraukos. Spalvos tikrai ispudingos. Modeliukas puikus. Super wub.gif

Please, isduok kur tokiu puikiu vietu randi? Kur taz upeliukas? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2013 08 02, 20:33)
Ka, negaliu atsigereti tavo foto, uzburianti. Miii tau labai tinka smile.gif

Heh, na, jei toks dalykas gali tikti, tai džiugu. biggrin.gif Ačiū!

QUOTE(Miraval @ 2013 08 02, 22:15)
Ka  - <...> ir net nežinau, kuri iš Jūsų dviejų dabar laimingesnė, jei ir mes nerealiai laimingos matydamos tokį grožį...

Oi, aš tai be proto laiminga. O visos šios reakcijos dar laimingesnę daro. bigsmile.gif Manau, ir Giniatte laiminga pabuvusi mano nuotraukų, kuriamos istorijos herojė. rolleyes.gif

QUOTE(korete @ 2013 08 02, 23:15)
Ka, labai gera žiūrėti į Tavo nuotraukas  smile.gif  o gal išduosi paslaptį, kaip tokias spalvas padaryti?  ax.gif  aš tai neturiu supratimo  rolleyes.gif

Vakaro šviesa, mėlynas dangus virš galvų, upelis, aplinka, saulės blyksniai įleisti pro stiklą ir šiek tiek redagavimo su PS bei CameraBag. rolleyes.gif

QUOTE(zirziliux @ 2013 08 03, 09:12)
Please, isduok kur tokiu puikiu vietu randi? Kur taz upeliukas? smile.gif

Ačiū! bigsmile.gif
Fotosesija vyko Užventyje, prie Ventos užtvankos. mirksiukas.gif
Atsakyti
ai, bala nematė - parodysiu ir aš savo bandymus su juosta gaudyt vakarinę šviesą... blush2.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Miraval @ 2013 08 02, 22:15)
kuri iš Jūsų dviejų dabar laimingesnė, jei ir mes nerealiai laimingos matydamos tokį grožį...

Oi beproto aš laiminga, apstulbusi, apšąlusi..... nuo tokių kerinčių vaizdų bigsmile.gif

Ačiū dar kartą KA už taip nuostabiai įamžintas akimirkas 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Tikiuosi dar bus pakartojimas biggrin.gif cool.gif

Mirival gražūs vaizdai mirksiukas.gif , o man juosta kažkaip nelimpa, tikriausiai ne man tai unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Giniatte: 03 rugpjūčio 2013 - 20:46
Ka, koks grozis, nuostabu wub.gif

Miraval, labai grazi sviesa rolleyes.gif

Keliu viena savaitgalio temai: morning stillness
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Foggy: 04 rugpjūčio 2013 - 08:29
Foggy, labai grazu.
Atsakyti
Ryto žiūriniai: Tarkovskio polaroidai
Atsakyti
Ka, gal tu apsiimtum šiaulietėms suorganizuoti kokią "gyvą" užduotį, fotosesiją? bigsmile.gif Tik šiaip kilo mintis. Nes tavo nuotraukos magiškos. Norėtųsi išmokti smile.gif

Giliukas. Lauksiu komentarų.
user posted image
Atsakyti