Ka - visos foto nerealios, stulbinančios, pasakiškos, tokios šiltos, tokios stiprios, tokios nepakartojamos... visur užburianti ir tiesiog nardinanti šviesa...iš tikro tai trūksta žodžių apsakyt jausmus matant šias visas foto... o ir modelio gražumas, lengvumas, atsipalaidavimas, visiškas pasitikėjimas ir atsidavimas... žodžiu - NEREALU!!! ir net nežinau, kuri iš Jūsų dviejų dabar laimingesnė, jei ir mes nerealiai laimingos matydamos tokį grožį...
QUOTE(*briedis* @ 2013 08 02, 17:31)
Bet, kai kurioms nusibodo tas banalus fonas, kai kurioms ne. Nežinau, kaip įtikt
Įtikti nei vienai nereikia, ne tame esmė, tiesiog įvairovės ieškojimas, manau, pačiai gali padėti daugiau pamatyti, daugiau atrasti Bet kita vertus, net ir tą patį foną naudojant galima tokių variantų padaryti, kad nei viena net nepastebėtų besikartojančios monotonijos, bet tai reikia padaryti... Taigi, jei manai, kad geriau sekasi viduje nei lauke (o tai taip pat atradimas (!) - nepamėginus lauke, nebūtum sužinojus, kad galbūt geriau viduje), tai pirmyn
O šis variantas su gėle niekuom nesiskiria nuo varianto su šermukšniais (tik gal spalvos šiek tiek geriau žiūrisi). Mano nuomone, ne į visas pastabas atsižvelgei, kurias taip vaizdingai išdėstė Iks.
Ka, labai gera žiūrėti į Tavo nuotraukas o gal išduosi paslaptį, kaip tokias spalvas padaryti? aš tai neturiu supratimo
Ka, nuostabioa nuotraukos. Spalvos tikrai ispudingos. Modeliukas puikus. Super
Please, isduok kur tokiu puikiu vietu randi? Kur taz upeliukas?
QUOTE(R.i.R. @ 2013 08 02, 20:33)
Ka, negaliu atsigereti tavo foto, uzburianti. Miii tau labai tinka
Heh, na, jei toks dalykas gali tikti, tai džiugu. Ačiū!
QUOTE(Miraval @ 2013 08 02, 22:15)
Ka - <...> ir net nežinau, kuri iš Jūsų dviejų dabar laimingesnė, jei ir mes nerealiai laimingos matydamos tokį grožį...
Oi, aš tai be proto laiminga. O visos šios reakcijos dar laimingesnę daro. Manau, ir Giniatte laiminga pabuvusi mano nuotraukų, kuriamos istorijos herojė.
QUOTE(korete @ 2013 08 02, 23:15)
Ka, labai gera žiūrėti į Tavo nuotraukas o gal išduosi paslaptį, kaip tokias spalvas padaryti? aš tai neturiu supratimo
Vakaro šviesa, mėlynas dangus virš galvų, upelis, aplinka, saulės blyksniai įleisti pro stiklą ir šiek tiek redagavimo su PS bei CameraBag.
QUOTE(zirziliux @ 2013 08 03, 09:12)
Ačiū!
Fotosesija vyko Užventyje, prie Ventos užtvankos.
ai, bala nematė - parodysiu ir aš savo bandymus su juosta gaudyt vakarinę šviesą...
QUOTE(Miraval @ 2013 08 02, 22:15)
kuri iš Jūsų dviejų dabar laimingesnė, jei ir mes nerealiai laimingos matydamos tokį grožį...
Oi beproto aš laiminga, apstulbusi, apšąlusi..... nuo tokių kerinčių vaizdų
Ačiū dar kartą KA už taip nuostabiai įamžintas akimirkas
Tikiuosi dar bus pakartojimas
Mirival gražūs vaizdai , o man juosta kažkaip nelimpa, tikriausiai ne man tai
Ka, koks grozis, nuostabu
Miraval, labai grazi sviesa
Keliu viena savaitgalio temai: morning stillness
Miraval, labai grazi sviesa
Keliu viena savaitgalio temai: morning stillness
Ryto žiūriniai: Tarkovskio polaroidai
Ka, gal tu apsiimtum šiaulietėms suorganizuoti kokią "gyvą" užduotį, fotosesiją? Tik šiaip kilo mintis. Nes tavo nuotraukos magiškos. Norėtųsi išmokti
Giliukas. Lauksiu komentarų.
Giliukas. Lauksiu komentarų.