Sveiki, o aš su nekukliu klausimuku gal kažkas turite ir galite pasidalinti el. knygomis apie fotografavimo subtilumus (liet. k.) - ačiū
QUOTE(Mangute @ 2013 07 30, 21:45)
Magda, aš myliu skaitymą, bet šiuo metu neturiu tam laiko
O aš įtariu, kad Tu myli Magdą (nes radai jai laiko ), o skaityti mėgsti (pomėgiai ne mylimieji, su jais galima ir ne taip jautriai ).
QUOTE(Darkas @ 2013 07 30, 21:48)
Mano patarimas - nusipirkt vienkartinį juostinį fotoaparatą, grašius tekainuoja ir tikrai nebus gaila nuotraukas išsiryškinsi, nusiskenuosi ir bus super viskas dar ir "menas" prie to pačio gausis
Aha, pamenu - Maggie neseniai ieškojo, rado gal? Kur?
QUOTE(AŠA @ 2013 07 31, 10:51)
Sveiki, o aš su nekukliu klausimuku gal kažkas turite ir galite pasidalinti el. knygomis apie fotografavimo subtilumus (liet. k.) - ačiū
Naudinga literatūra.
QUOTE(Ka @ 2013 07 31, 11:01)
nuoširdžai ačiū jei dar kas nors turėtų naujesnių leidinukų būtų idealu
QUOTE(Iks @ 2013 07 31, 10:59)
Aha, pamenu - Maggie neseniai ieškojo, rado gal? Kur?
fotofabrikas, vilbra - maždaug po 22-25lt/vnt
QUOTE(Darkas @ 2013 07 31, 11:21)
fotofabrikas, vilbra - maždaug po 22-25lt/vnt
ačiū ; pasidomėsiu.
Tiger (tokia parduotuvė) dar pardavinėja.
QUOTE(Ka @ 2013 07 31, 11:34)
Tiger (tokia parduotuvė) dar pardavinėja.
Ka, . Žinau tokią ir net miglotai menasi, kad esu ir tą daiktą ten mačiusi, tik aktualu nebuvo...
Jūs tokie paslaugūs ir mieli, kad net nežinau, ar prieš gera
Matyt ta koja būsim išlipę.
QUOTE(Ka @ 2013 07 31, 12:58)
Matyt ta koja būsim išlipę.
as neretai uzeinu i Tiger'i, labai prie darbo, kazkaip dievinu tas bevertes smulkmenas, bet vienkartiniu fotiku nemaciau. hmz.
as ju neieskojau, brolis ieskojo. jis pirko Vilbroj. o siaip i zygi vienkartinis gera ideja.
eik, Iks, as ne neabejoju, kad su laiku atsiras pas Tavy sedevrai. ir pas mane. ir pas daug daug kitu ;]
Sveikos,
zinau kad Elektromarktas teikia tokia paslauga kaip fotoparato nuoma, tai kelionese neblogas dalykas kai gaila imti savo
zinau kad Elektromarktas teikia tokia paslauga kaip fotoparato nuoma, tai kelionese neblogas dalykas kai gaila imti savo