Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Juokiausi susirietus nuo diskusiju, smagu, kad zmones jumoro neprarade thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(Mangute @ 2013 07 18, 17:38)
kodėl ojej?

nzn, sploshnoj plastik. net i foto kaip i foto neziurint, man uzteko antakiu.. biggrin.gif
QUOTE(Alabama @ 2013 07 19, 11:29)
Na sudek laisvai atpalaidavus rankas sau.Visiskai atpalaiduok pirstus.Gausis tas pats.
Rankos visiskai laisvai guli, nei jos paralizuotos, nei jos dar kazkokios.

o tu nori pastabu ar tik pagyrimu? mirksiukas.gif gi pasake, kad joms kliuna, atsizvelk ir ateityje daryk kitaip, jei sieki kito rezultato.

Jei fotografuojant, ideja buvo Afrodite, o pvz kitiems atrodo kaip Nemezis - kad ir kiek pastangu buvo ideta - ideja liko neispildyta. jokie paaskinimai rezultato nepakeis. gal tik pavadinimas.. kalbu in general, ne butent apie Tavo ideta foto. pastebejau, kad daznai paneigi/nuginciji visus komentarus, kritika ar dar kazkas. del to as susilaikau rolleyes.gif
QUOTE(Alabama @ 2013 07 19, 12:36)
Man nei tas, nei anas nyc nieko nesako, gal kad jau trecius metus neturiu televizoriaus?

o man sako ax.gif
p.s. as teliko, hmm, apie 8 metus neturiu lotuliukas.gif

nu ka, gal kazkas startuos, savaitgalio tema "Mano vyras" (turiu omeny, ne tik ta, uz kurio istekejot - gyvenimo partneris, draugas ir t.t.)
Atsakyti
*****, seniai savo kankinau. Gal ta proga reiks. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2013 07 19, 17:44)
*****, seniai savo kankinau. Gal ta proga reiks.  lotuliukas.gif

ivairus pakankinimai yra gerai. as labai laukiu vaizdzialiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2013 07 19, 16:34)
nzn, sploshnoj plastik. net i foto kaip i foto neziurint, man uzteko antakiu..  biggrin.gif

o tu nori pastabu ar tik pagyrimu?  mirksiukas.gif gi pasake, kad joms kliuna, atsizvelk ir ateityje daryk kitaip, jei sieki kito rezultato.

Jei fotografuojant, ideja buvo Afrodite, o pvz kitiems atrodo kaip Nemezis - kad ir kiek pastangu buvo ideta - ideja liko neispildyta. jokie paaskinimai rezultato nepakeis. gal tik pavadinimas.. kalbu in general, ne butent apie Tavo ideta foto. pastebejau, kad daznai paneigi/nuginciji visus komentarus, kritika ar dar kazkas. del to as susilaikau rolleyes.gif

o man sako ax.gif
p.s. as teliko, hmm, apie 8 metus neturiu  lotuliukas.gif 

nu ka, gal kazkas startuos, savaitgalio tema "Mano vyras" (turiu omeny, ne tik ta, uz kurio istekejot - gyvenimo partneris, draugas ir t.t.)

O man negalima jau visiskai padiskutuot, belieka tik linkcioti, nes bet kokia mano replika priimama kaip agresyvi gynyba?As del ranku taip matau ir manes neitikinsi, kad atpalaiduotos rankos gniauziasi i kumscius.
ok, nebedesiu, jei jau taip blogai.Desiu flikre, kas nores, ras.Atsibodo atsiprasineti uz tai, kad turiu savo matyma, koks jis blogas bebutu ir savo charakteri, koks jis blogas bebutu.
As priimu kritika ir dekoju uz ja, is tu zmoniu, kurie zino daugiau uz mane ir supranta daugiau uz mane.Uz tokia kritika dekinga nemoku pasakyti kaip.Bet sorry, kai fotke atmeta, nes fokuso mazai, as tokia kritika praleidziu pro ausis.
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2013 07 19, 18:45)
O man negalima jau visiskai padiskutuot, belieka tik linkcioti, nes bet kokia mano replika priimama kaip agresyvi gynyba?As del ranku taip matau ir manes neitikinsi, kad atpalaiduotos rankos gniauziasi i kumscius.
ok, nebedesiu, jei jau taip blogai.Desiu flikre, kas nores, ras. Atsibodo atsiprasineti uz tai, kad turiu savo matyma, koks jis blogas bebutu ir savo charakteri, koks jis blogas bebutu.
As priimu kritika ir dekoju uz ja, is tu zmoniu, kurie zino daugiau uz mane ir supranta daugiau uz mane.Uz tokia kritika dekinga nemoku pasakyti kaip.Bet sorry, kai fotke atmeta, nes fokuso mazai, as tokia kritika praleidziu pro ausis.

nu va. prasideda.
tu taip viska hiperbolizuoji, kad nesinori diskutuot. Puikiai zinai, kad tavo foto yra geros, grazios, idomios ir visokios kitokios. cia nebuvo diskusija. tu tik pasakei, kas rankos "normalios" ir viskas. kazkam pasirode taip, kazkam anaip. Juk visos pagyre, tai kame kampas? charakteris, matymas, blogis - apie ka mes kalbame? still about photo? ne vieta susireiksmint. ne to buvo siekta.
buvo pastabos del vaiku nuogumo, del buitiako, del centravimo, del jb, del kuno daliu nepritraukiancio pavaizdavimo (akys, lupos, rankos) del dar kazko, nebepamenu. bliamba, nu nebuvo blogai ar neteisingai pasakyta, kodel tau kliuna, kad kazkas blogo tau linki?!
as nenoriu ir nebusiu priezastimi del kurios dabar nebedesi fotkiu. Tu pati nusprendei. Ir kvailai nusprendei.

ko gero, SM tikrai nebevieta.
Atsakyti
As sorry, ne i tema, kazkaip uzkrito... gal gali kas primint kokia ten knyga Sayonara siule vis skaityt?
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2013 07 19, 17:34)

Hm.. o jeigu aš vyro neturiu, ką tada? biggrin.gif kokia tema tuomet turėtų būti? smile.gif "Mano moteris"? biggrin.gif ar "Ne mano vyras"? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2013 07 19, 17:58)
As sorry, ne i tema, kazkaip uzkrito... gal gali kas primint kokia ten knyga Sayonara siule vis skaityt?

biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iks: 19 liepos 2013 - 18:09
QUOTE(robobebras @ 2013 07 19, 18:58)

kazkas su aukos sindromu susije.
Papildyta:
QUOTE(Darkas @ 2013 07 19, 19:06)
Hm.. o jeigu aš vyro neturiu, ką tada? biggrin.gif kokia tema tuomet turėtų būti? smile.gif "Mano moteris"? biggrin.gif ar "Ne mano vyras"? biggrin.gif

biggrin.gif

tu ir taip nedalyvausi tongue.gif

okej, jums, mielieji, "mano motera" ax.gif
Atsakyti
Labas dienas 4u.gif Nepatikesit, bet pas mus vasara siemet atejo thumbup.gif
QUOTE(Darkas @ 2013 07 19, 17:06)

O jeigu brolis, sunus, geriausias draugas. Negi vyriskos kompanijos nera visai? biggrin.gif
QUOTE(Iks @ 2013 07 19, 17:06)

QUOTE(Maggie @ 2013 07 19, 17:09)
kazkas su aukos sindromu susije.

Aha abi sitas yra pasiulius skaityt, neaisku kurios Robobebrui reikia biggrin.gif

Del pastabu Alabamos nuotraikai pritariu, labai zavios spalvos, sumanymas, bet rankytes dar reikejo pakamuoti, truksta plastiskumo. Tiesiog jau taip yra, arba pavyksta is tu rankyciu islauzti lengvuma arba ne. Pamatytumet kaip balerinas ar dramos teatro aktorius/sokejus dresuoja, kol ismoko tas rankytes plastiskai lengvai sudeti....cia jau menas ir jeigu modelio rankos kietos, kartais gali ir prie didziausiu noru neiti ju 'islankstyt' iki reikiamo/itikinamo rezultato mirksiukas.gif
Atsakyti
Atnešu trumpą linkėjimą iš Preilos :oro_bučkis:

user posted image

Atsakyti