Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(smalsi_ @ 2013 07 30, 06:42)
O viršaus nėra per daug?

Daugoka, as asmeniskai palikciau siek tiek maziau siuo atveju(noretusi virsaus nukirpti ten kur tas medis baigiasi, bet noris kad jis visas matytusi...tai ne tiek ir daug) , bet akiu nebado...va kas kliuna tai vaikis grudamas lauk is kadro smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea Girl @ 2013 07 29, 23:21)
bet speju cia gal krikstynos ar kita svente...

Mangute, kažkada žadėjai prie foto instruktažą prisegt tongue.gif Juokai juokais, bet jei šioji - tikrai krikštynų ar kitaip proginė, norėčiau apie tai būti informuota prieš vertinimą tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(ich @ 2013 07 29, 22:12)
Uzduotis jums "Autoportretas" 4u.gif

dėkui už pasiūlymą 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Ka @ 2013 07 29, 22:24)
Sakyčiau taip, jei tikrai žavitės šia saviraiškos forma, tai pačios atrasit ką fotografuoti ir kaip. Beliks rodytis ir laukti pastebėjimų. Be abejo, pačioje pradžioje domėkitės taisyklėmis (trečdaliai, šviesa kuriant portretą, ritmas ir t.t. ). Pirmoje žinutėje yra nuoroda į puslapį, kuriame sukaupta daug informacijos. Naudingos nuorodos, knygos pdf formatu.  smile.gif Nelaukite kol kas nors ką nors padės ant lėkštutės, o dar blogiau sukramtys ir įdės jums į snapelius.  smile.gif Pradėkite kurti, išreikšti save, savo jausmus fotografijomis.

teisingai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo korete: 30 liepos 2013 - 08:41
QUOTE(Sea Girl @ 2013 07 30, 00:21)
Praeita karta nuotaka krito is kadro, si kart berniukas iskris per kairiji kadro krasta... mirksiukas.gif  O siaip lyg ir neblogas kadras...tik tiek kad erzina tas nustumimas i kairia puse...issivaizduok, jei nori tokia foto ireminti, viskas negali, nes modelis dingtu po remu biggrin.gif
p.s. dar man nepatinka berniuko apranga, bet speju cia gal krikstynos ar kita svente...
Del "vaidiluciu" nuotraukos sutinku su Iks 4u.gif

aj va kame esmė - tas kritimas. aš pakirpau, nes man baisu, kad nebūtų vidury g.gif kairės dar buvo, žodžiu atkerpu atgal biggrin.gif

QUOTE(Iks @ 2013 07 30, 09:13)
Mangute, kažkada žadėjai prie foto instruktažą prisegt tongue.gif Juokai juokais, bet jei šioji - tikrai krikštynų ar kitaip proginė, norėčiau apie tai būti informuota prieš vertinimą tongue.gif

Čia krikštynų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mangute @ 2013 07 29, 22:22)
Na mergaitės, atnešu dar vieną foto komentarams smile.gif

pasinaudodama man prilipdytomis etiketėmis, atvirai sakau, kad berniukas klaikiai aprengtas. baisu būtų fotografuoti šitaip išdarkytą gražų vaiką..sad.gif ką tėvai galvoja tokiais atvejais, aš nesuvokiu.. doh.gif

saigha, be reikalo šitaip išdarkei nuotrauką smile.gif kas nuo to nutiko? ar ji pagerėjo? ne. pablogėjo? taip. koks buvo to tikslas? pažaisti su PS? pradžioj išmok fotkinti ir normaliai apdirbti foto, tada tokie eksperimentai lai ima viršų. visada norisi paklausti, o koks buvo tikslas, kurio siekei? juk nesiekei sugadinti paprastutės foto?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 30 liepos 2013 - 09:55
QUOTE(Mangute @ 2013 07 29, 22:22)
Na mergaitės, atnešu dar vieną foto komentarams smile.gif

Pastebejau sia foto Flickre. Foto kaip foto, kazkas minejo, kad norint isiremint truksta kaires siek tiek. Bet labiausiai man nepatinka - siaubinga vaiko apranga blink.gif Aisku, cia ne fotografo problema, bet pastegiu labai daznai, kad sventines (ypac krikstynu) nuotraukas gadina pirmiausiai nevyke rubai doh.gif Na, taip, skonio reikalas, bet man tai labai krenta i akis ir tada net nebegali pasakyt, kad fotografas geras unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Mangute @ 2013 07 30, 09:12)
Čia krikštynų smile.gif

A... Tada gal susilaikysiu, nesu labai smarkiai susipažinusi su šio žanro specifika. Kiek teko matyti tokių proginių foto - dažniausia neužkabina, tas pats per tą patį, kartojasi siužetai, dekoracijos, daug štampų, klišių... Matyt, taip reikia..? Kita vertus, man tokio stiliaus foto mažai kuo skiriasi nuo atelje, tik tiek, kad lauke. Aš, jei dar būtų aktualu, pageidaučiau turėti gyvų ir tikrų tos dienos akimirkų, pastatomieji kostiuminiai siužetai manęs nedžiugintų. Tie iš nežinia kur atitempti daiktai, žaislai man nieko nesakytų apie mano vaiką, kaip kad nesako na, palauk vilkai ir liūtai Simbos Palangos paplūdimyje smile.gif

QUOTE(sayonara @ 2013 07 30, 09:54)

galima suprast, kad jau palikai autoservisą su sėkmingai užkurta pragaro mašina?
dėl Saighos eksperimentų sutinku - grožio juose nematau, o ir išmonės. Bet manęs ir superduperinės kompiuterinės metamorfozės kol kas neveža smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Iks @ 2013 07 30, 11:18)

QUOTE(sayonara @ 2013 07 30, 09:54)

galima suprast, kad jau palikai autoservisą su sėkmingai užkurta pragaro mašina?
dėl Saighos eksperimentų sutinku - grožio juose nematau, o ir išmonės. Bet manęs ir superduperinės kompiuterinės metamorfozės kol kas neveža smile.gif

beveik. dar truputį nemalonių reikalų liko, ir pareisiu smile.gif
Atsakyti
Nieks taip ir nepaprotinot, ar baisi kvailystė būtų imti fotiką į baidarių žygį? Nežinot? ... ar klausimas per daug peroksidinis? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Iks @ 2013 07 30, 15:25)
Nieks taip ir nepaprotinot, ar baisi kvailystė būtų imti fotiką į baidarių žygį? Nežinot? ... ar klausimas per daug peroksidinis? biggrin.gif

As tai neimciau, nebent yra kur palikti, kol plauksit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Iks @ 2013 07 30, 15:25)

Skaitmeninį, taip, būtų kiek neatsargus poelgis. Bent jau man tai prisitaško į baidarę vandens. O koks įdomumas jį laikyti daiktadėžėje? biggrin.gif Buvau pasiėmusi juostinį, mažiau gaila jei įkris ar sušlaps. Šiek tiek užtiško vandens, bet jam tai nebaisu buvo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ka: 30 liepos 2013 - 14:35
fotoprekių ir žvejybos/turistinių reikmenų parduotuvėse būna specialūs vandeniui atsparūs įdėklai fototechnikai, telefonams ir dokumentams smile.gif
Atsakyti