Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Fifux'e @ 2013 07 28, 21:16)
horizontas ne kreivas g.gif medis kreivas yra smile.gif

gal ir ne kreivas, gal čia tik man taip pasirodė šiek tiek pirmoj foto ax.gif
Atsakyti
QUOTE(korete @ 2013 07 28, 20:25)
gal ir ne kreivas, gal čia tik man taip pasirodė šiek tiek pirmoj foto  ax.gif

nesigincyju,viskas imanoma doh.gif
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2013 07 28, 20:13)
Galvojau, galvojau - vos į puodą neįlėkiau. Antrąkart. Kodėl tu parašei "subirėti"?

Rūpinuos, kad turėtum progų galvoti tongue.gif Sakai - ilgoji? Pačiupai gerą žmogų už achilo kulno, vadinas biggrin.gif O jų (kulnų) ne vienas. Ir ačiū.

Papildyta:
QUOTE(Fifux'e @ 2013 07 28, 20:16)
horizontas ne kreivas g.gif medis kreivas yra smile.gif

man abu kreivoki, bet neakcentavau šįkart (horizonto), priežastis nurodžiau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iks: 28 liepos 2013 - 21:10
QUOTE(Iks @ 2013 07 28, 20:35)
man abu kreivoki, bet neakcentavau šįkart (horizonto), priežastis nurodžiau smile.gif

medis is prigimties kreivas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fifux'e: 28 liepos 2013 - 21:14
QUOTE(Fifux'e @ 2013 07 28, 21:03)
medis is prigimties kreivas lotuliukas.gif

Todėl ir patikslinau skliausteliuose smile.gif
Bet jei imtum kartais nesistengti, galiu pradėt reikalauti tiesint ir medžius, ir kvazimodus ir apykreives pušeles "Anykščių šilelyje" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Iks @ 2013 07 28, 21:15)
Todėl ir patikslinau skliausteliuose smile.gif
Bet jei imtum kartais nesistengti, galiu pradėt reikalauti tiesint ir medžius, ir kvazimodus ir apykreives pušeles "Anykščių šilelyje" biggrin.gif

notworthy.gif pioneer.gif stengsiuosi stengsiuosi smartass.gif
Atsakyti
5 ND

dirbtinis apšvietimas

auto

user posted image

fluorescent

user posted image

custom

user posted image

Atsakyti
QUOTE(saigha @ 2013 07 28, 22:35)
5 ND

dirbtinis apšvietimas

objektas baltut baltutėlis, tik fonas mėlynuoja, tai nežinau kaip čia užskaitoma ar ne g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mangute @ 2013 07 28, 21:54)
objektas baltut baltutėlis, tik fonas mėlynuoja, tai nežinau kaip čia užskaitoma ar ne  g.gif

Lyg kažkada buvo (ar beveik) susitarta, kad vertinamas objektas, ne fonas. Bent jau aš tik taip vertinu, juk užduotis nėra baltas baltame smile.gif
Man lyg mažumėlę šviesiau norėtųsi, bet duodu Saighai TAIP.
Atsakyti
QUOTE(saigha @ 2013 07 28, 21:35)
5 ND

dirbtinis apšvietimas

Ir aš sakau TAIP, nors šviesiau norėtųsi cool.gif
Atsakyti
Tai tuomet ir aš taip wink.gif

ir Fifuxei, taip smile.gif
Papildyta:
niu klausykit madmuazelės, prašom sukritikuoti, bet nepamiršti ir pagirti biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Labai ačiū visoms, už pastabas, pamokymus, kritiką - Jūs nerealios, kad nesavanaudiškai (ir neatlygintinai ! smile.gif ) gaištat laiką, mokydamos ir padėdamos "pradinukėms" tobulėt. Tikrai nebūčiau be skatinimo tiek sužinojus.. Tiesa, ginčytis tai norėdavosi, jei jau visai atviraut, bet suprantu, kad mokantis reik dėtis į galvą pastabas, savo nuomonės reiškimui ateis laikas biggrin.gif
Bet - o - vis gi - tačiau ... kas toliau ? g.gif Jei noriu mokytis toliau ?... Forume buvau iškaičius, kad buvot pasidaliję į mokytojų ir mokinių grupeles, ar jos dar egzistuoja ? Jei taip - ar galima prisijungt ? Fotografija - vienas iš mano hobių ir saviraiškos būdų, deja, neteko niekada studijuot su menais susijusių dalykų, manau todėl kompozicija nėra stiprioji mano pusė.
Ir, jei teisingai supratau, dabar galiu kelt čia jau savo nuotraukas?
Čia fotografuota su senąja mano muiline, mudvi su dukra nardom ir žiadčiam "fotografes" po vandeniu :

user posted image

user posted image
Atsakyti