Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(korete @ 2013 07 27, 15:07)
drinks_cheers.gif

Fifux'e, man tai visai įdomi ta tvora su puodynėm  rolleyes.gif , nenorėtum pabandyt pafotkint pasidėjus kokią vieną puodynę tiesiai priešais tvorą (tik pasieškot tvarkingesnės vietelės, kur mažiau šabakštynų ir gal kitų puodų nekišt į kadrą), būtų tik puodas ir tvora  rolleyes.gif

na reikes pameginti jei netiks sis variantas doh.gif biggrin.gif (beje,kitos tokios kvoros neturiu kad nebutu uz jos geliu,nebent teks laukti rudens kol nuaugs lotuliukas.gif )

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Fifux'e @ 2013 07 28, 16:52)
na reikes pameginti jei netiks sis variantas doh.gif  biggrin.gif (beje,kitos tokios kvoros neturiu kad nebutu uz jos geliu,nebent teks laukti rudens kol nuaugs  lotuliukas.gif )

Fifux'e, man kiek mažokos foto nuodugniam blusinėjimui tongue.gif Bet Tau gal tai tik į naudą smile.gif Matau kur kas tvarkingesnį vaizdą, pažangą, kabliukų yra (tarkim, objekto kreivumas antroje foto), bet lyg ir nelabai esminių (aš linkusi kiekvieną vertinti individualizuotai, pagal asmeninius pasiekimus, tobulėjimą - o juos šįkart pastebiu). Ok, duodu TAIP, lauk kitų nuomonių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Iks @ 2013 07 28, 17:12)
Fifux'e, man kiek mažokos foto nuodugniam blusinėjimui tongue.gif Bet Tau gal tai tik į naudą smile.gif Matau kur kas tvarkingesnį vaizdą, pažangą, kabliukų yra (tarkim, objekto kreivumas antroje foto), bet lyg ir nelabai esminių (aš linkusi kiekvieną vertinti individualizuotai, pagal asmeninius pasiekimus, tobulėjimą - o juos šįkart pastebiu). Ok, duodu TAIP, lauk kitų nuomonių smile.gif

oi didelis aciu wub.gif thumbup.gif ta kreivoka kabliuka ir as matau bet neisivaizduoji kiek teko papluseti kad vejas man jo nejudintu doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Iks @ 2013 07 28, 16:49)
Rarity, visai tikiu, kad nepastebi konfrontacijos, galų gale, tokio stiliaus FS buvo ir bus, mėgėjų, matyt, irgi smile.gif  Man vis tik pievos prašosi paprastumo, natūralumo, susiliejimo, nuogumo. Maždaug - pievose priskintų gėlių puokštė man keistokai atrodytų pamerkta į prabangią, paauksuotą, pasidabruotą, įmantriausiu dekoru išpuoštą vazą, o (pvz.) rožės - gana apgailėtinai kokiam trilitriniam stiklainyje, skardinėje ar pure pak'e smile.gif Aišku, laužyti stereotipus galima ir neretai netgi pagirtina, jei tas laužymas turi kažkokią superduper motyvaciją, tegu ir sunkiai atkapstomą logiką, estetizuotą maišto magiją ir t.t.

Nereikia manes guosti, teisinti ar dar ko nors daryti - turiu pakankamai gera stubura wink.gif
Pastebiu, zinoma - buciau akla jei nepastebeciau. Turejau galvoje, kad fotografuoju sventes - vestuves krikstus ir fotografuojames paprastai gamtoje, vadinasi pastoviai esu tarp pasipuosusiu zmoniu pievose ir miskuose. Modelius be makijazo sunkiai isivaizduoju - turetu buti ypac israiskingi. Su laiko geliu puokstemis irgi prifotografuota iki koktumo - reikia ieskoti, ieskoti, ieskoti...
Va dar kadras is tos dienos fs

Skaityti su mirksiukais, smailikais ir kitais visokiais dalykeliais bigsmile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rarity: 28 liepos 2013 - 17:32
QUOTE(rarity @ 2013 07 28, 17:23)
Nereikia manes guosti, teisinti ar dar ko nors daryti - turiu pakankamai gera stubura wink.gif
Pastebiu, zinoma - buciau akla jei nepastebeciau. Turejau galvoje, kad fotografuoju sventes - vestuves krikstus ir fotografuojames paprastai gamtoje, vadinasi pastoviai esu tarp pasipuosusiu zmoniu pievose ir miskuose. Modelius be makijazo sunkiai isivaizduoju - turetu buti ypac israiskingi. Su laiko geliu puokstemis irgi prifotografuota iki koktumo - reikia ieskoti, ieskoti, ieskoti...
Va dar kadras is tos dienos fs

Ne tiek guodžiau, kiek leidausi į pasvarstymus apie stereotipus, nes pagalvojau, kad pieva=paprastumas - irgi savotiškas stereotipas; tas paprastumas toli gražu neduoda jokių garantijų, kad kadras pats savaime bus vykęs, nesunku nusisaldinti ir nusipievinti smile.gif
O jei stuburas galingas, tai ... nesužavėta antrą kartą iš eilės irnesakyk.gif Priežastys gana analogiškos. Toji nimfomaniška poza man daugiau komiška, nei geidulinga, sukelia kiek vulgarokų asociacijų - ką veikia ranka, kurios nesimato? biggrin.gif, ir ar tai dorybinga? biggrin.gif, ar moteriškė pasimovusi ant kažkokio baslio ar (veikiausiai) iš po sijono kyšo keistai subaslėjusi basutės platforma?, kodėl ją ūmai apėmė nenumaldomas noras šitaip raivytis? - ar ten už posūkio štai tokia mina - bigsmile.gif - geibsta koks nors artojas? Man šis kadras lyg iš laidos "Ūkininkas ieško žmonos" reklaminio klipo biggrin.gif (YES!, kokia puiki proga lyg netyčia pasigirti, kad tokių laidų, žinoma, nežiūriu lotuliukas.gif). Beje (kažkokia žiežula aš šiandien ar ką ax.gif ) ir antroji moters ranka man labai kliūna - supratu, kad ji a la flirtuodama kedena garbanas, bet atrodo, kad gana įnirtingai kasosi ir kad metas jai kuo skubiau įsigyti "Head & Shoulders" smile.gif Tai tiek nepaguodos iš manęs ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iks: 28 liepos 2013 - 18:18
QUOTE(Iks @ 2013 07 28, 18:03)
Tai tiek nepaguodos iš manęs ax.gif

Tu nereali biggrin.gif
Atsakyti
Bet gi gal būtent visa tai ir norėta parodyti? bigsmile.gif Ba "kadziel" atmesta koja ir kur kita ranka ir aš pagalvojau. lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fazano plunksna: 28 liepos 2013 - 18:20
Nu blyn, kokios jus sugede - niekada nebuciau pagalvojusi, kad cia renkasi moreriskes su tokiom kudlotom mintim biggrin.gif
Iks, pavydziu tau iskalbos ir visai ne baltai tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2013 07 28, 18:23)
Iks, pavydziu tau iskalbos ir visai ne baltai tongue.gif

Nepavydėk, vis tiek nesugebėjau jos (ar grafomanijos hihihi.gif) kur nors sėkmingai investuoti:( - o galėjau nors sūrius iš varnų kaulyti biggrin.gif
Aš va gal tvirto stuburo pavydžiu ax.gif (ir taip juodai, kad turimasis baigia subirėti tongue.gif)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iks: 28 liepos 2013 - 19:15
QUOTE(Fifux'e @ 2013 07 28, 17:52)
na reikes pameginti jei netiks sis variantas doh.gif  biggrin.gif (beje,kitos tokios kvoros neturiu kad nebutu uz jos geliu,nebent teks laukti rudens kol nuaugs  lotuliukas.gif )

man patinka koloritas ir lengvumas smile.gif aš tai irgi sakau TAIP smile.gif nors ir kreivas horizontas bei kažkoks objektas tolumoj (išsiskiriantis iš žalumos )šiek tiek erzina.

P.S. reikėtų taisyklėse parašyti, kad nuotraukos būtinai būtų keliamos tik po vienąbiggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Iks @ 2013 07 28, 19:36)
Nepavydėk, vis tiek nesugebėjau jos (ar grafomanijos hihihi.gif) kur nors sėkmingai investuoti:( - o galėjau nors sūrius iš varnų kaulyti biggrin.gif
Aš va gal tvirto stuburo pavydžiu ax.gif (ir taip juodai, kad turimasis baigia subirėti tongue.gif)

Galvojau, galvojau - vos į puodą neįlėkiau. Antrąkart. Kodėl tu parašei "subirėti"?
Atsakyti
QUOTE(korete @ 2013 07 28, 19:56)
man patinka koloritas ir lengvumas  smile.gif  aš tai irgi sakau TAIP  smile.gif nors ir kreivas horizontas bei kažkoks objektas tolumoj (išsiskiriantis iš žalumos )šiek tiek erzina.

P.S. reikėtų taisyklėse parašyti, kad nuotraukos būtinai būtų keliamos tik po vienąbiggrin.gif

horizontas ne kreivas g.gif medis kreivas yra smile.gif nors nesigincyju savo spitrom akim doh.gif rugpjuty tik pagerinsiu rega lotuliukas.gif
ir aciu mirksiukas.gif 4u.gif
o ir kitas foto kelsiu atskiras 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fifux'e: 28 liepos 2013 - 20:17