QUOTE(rarity @ 2013 07 28, 17:23)
Nereikia manes guosti, teisinti ar dar ko nors daryti - turiu pakankamai gera stubura
Pastebiu, zinoma - buciau akla jei nepastebeciau. Turejau galvoje, kad fotografuoju sventes - vestuves krikstus ir fotografuojames paprastai gamtoje, vadinasi pastoviai esu tarp pasipuosusiu zmoniu pievose ir miskuose. Modelius be makijazo sunkiai isivaizduoju - turetu buti ypac israiskingi. Su laiko geliu puokstemis irgi prifotografuota iki koktumo - reikia ieskoti, ieskoti, ieskoti...
Va dar kadras is tos dienos fsNe tiek guodžiau, kiek leidausi į pasvarstymus apie stereotipus, nes pagalvojau, kad pieva=paprastumas - irgi savotiškas stereotipas; tas paprastumas toli gražu neduoda jokių garantijų, kad kadras pats savaime bus vykęs, nesunku nusisaldinti ir nusipievinti
O jei stuburas galingas, tai ... nesužavėta antrą kartą iš eilės
Priežastys gana analogiškos. Toji nimfomaniška poza man daugiau komiška, nei geidulinga, sukelia kiek vulgarokų asociacijų - ką veikia ranka, kurios nesimato?
, ir ar tai dorybinga?
, ar moteriškė pasimovusi ant kažkokio baslio ar (veikiausiai) iš po sijono kyšo keistai subaslėjusi basutės platforma?, kodėl ją ūmai apėmė nenumaldomas noras šitaip raivytis? - ar ten už posūkio štai tokia mina -
- geibsta koks nors artojas? Man šis kadras lyg iš laidos "Ūkininkas ieško žmonos" reklaminio klipo
(YES!, kokia puiki proga lyg netyčia pasigirti, kad tokių laidų, žinoma, nežiūriu
). Beje (kažkokia žiežula aš šiandien ar ką
) ir antroji moters ranka man labai kliūna - supratu, kad ji a la flirtuodama kedena garbanas, bet atrodo, kad gana įnirtingai kasosi ir kad metas jai kuo skubiau įsigyti "Head & Shoulders"
Tai tiek nepaguodos iš manęs