Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Iks @ 2013 07 27, 19:16)
Taršyt galima? rolleyes.gif Ar tik grožėtis? biggrin.gif

Grožėjimuisi į fb dedu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2013 07 27, 20:13)

tiesiog norėtųsi man tai panaikinti biggrin.gif Atrodo, kad lūpų pūslelinė ir uždėtas pleistriukas 4u.gif Bet tai tik mano kuklus pastebėjimas smile.gif Kitam gal tai bus super smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mamagute @ 2013 07 27, 19:18)
tiesiog norėtųsi man tai panaikinti biggrin.gif Atrodo, kad lūpų pūslelinė ir uždėtas pleistriukas 4u.gif Bet tai tik mano kuklus pastebėjimas smile.gif Kitam gal tai bus super smile.gif

Na taip, gal ir reikia naikinti - nežinau - man netrukdo. Man įdomu ar tai ir viskas? Visa foto tik dėmelė ant lūpos? Daugiau niekas nekabina - nesvarbu kaip - neigiamai, teigiamai.
Man tikrai labai įdomu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2013 07 27, 20:31)
Na taip, gal ir reikia naikinti - nežinau - man netrukdo. Man įdomu ar tai ir viskas? Visa foto tik dėmelė ant lūpos? Daugiau niekas nekabina - nesvarbu kaip - neigiamai, teigiamai.
Man tikrai labai įdomu  bigsmile.gif

kolkas sugromulojau tik tą informaciją- taip krito į akis ,nors tu ką biggrin.gif Nieko kito nebemačiau... Ir iš manęs prasta komentatorė...Patiko merginos plaukai ir fonas
Atsakyti
QUOTE(Iks @ 2013 07 27, 19:16)
Taršyt galima? rolleyes.gif Ar tik grožėtis? biggrin.gif

Na, kur dingai taršytoja smile.gif Aš foto kopijuoju į išorinį, tai niekuo rimtu užsiimti negaliu. Laukiu taršymų blink.gif
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2013 07 27, 19:18)
Grožėjimuisi į fb dedu tongue.gif

Jei taip, tada su giliu liūdesiu turiu pasakyti, kad sužavėta šįkart nesu (atodūsis). Ir tai sakydama jaučiuos kažkaip nesmagiai, lyg prasikaltusi, et.., kur kas maloniau žarstyti komplimentus smile.gif Fonas, be abejo, dailus, jame įdomiai susimaišę žemės ir mėnulio landšaftai, toks "horizonto" apvalumas išvis kažkokia mistika, gražios spalvos. Bet pati nuotrauka man lyg bandomasis kadras (test shot) blush2.gif Moters žvilgsnis toks, lyg būtų įsistebeilijusi į vieną tašką (taip ir maga pamosuoti jai prieš akis "alio!?, jūs su mumis?"), lyg būtų pagauta dar nepasiruošusi, netinkamai (atitikmuo - sumirksėjusi, prasižiojusi), rankų padėtis irgi keistoka, juodraštinė - lyg prieš paspaudžiant mygtuką dar norėtų pasitaisyti suknelę, galop, lyg nesijaustų su ta suknele labai komfortiškai (gal siuvėjas pasitaikė, kuriam 2 mm nė motais biggrin.gif ). Ir apskritai man ši moteris ir aplinka nesusijungia į harmoningą visumą, atrodo, lyg į tą žolyną ji per klaidą pataikė, gal pasiklydo. Mano akimis, moters tipažas toks, kad sunku ją įsivaizduoti savo noru lyriškai bėgiojant po pievas - ji man toks visiškas aukštakulnių ir lūpdažių džiunglių produktas, kuriam visokie a la romantiški prisilietimai prie gamtos turėtų būti gerokai atgrasūs rolleyes.gif Gal ir ne į savo daržą įropojau, nes apskritai sunkiai suprantu tokio pobūdžio FS - kruopštus makiažas, vakarinė suknelė ir žolynėliai, man tada atrodo, kad su dress code susipykta ir nesusitaikyta biggrin.gif

P.S. Taršytoja niekur nebuvo dingusi, ji pasiėmusi tiksliausias svarstykles žodžius po vieną dūsaudama svėrė tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iks: 27 liepos 2013 - 20:15
QUOTE(Iks @ 2013 07 27, 20:07)

P.S. Taršytoja niekur nebuvo dingusi, ji pasiėmusi tiksliausias svarstykles žodžius po vieną dūsaudama svėrė tongue.gif

Na patinka man tavo komentarai, nors tu ką bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2013 07 27, 20:18)
Na patinka man tavo komentarai, nors tu ką  bigsmile.gif

Malonu girdėti, nes bijojau, kad jau smaigstai adatomis Iks manekeną kur nors pasislėpusi hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iks: 27 liepos 2013 - 20:39
Man ir ji (cia ta pati?) su skrybele patiko daug labiau smile.gif Fonas grazus, bet pati kazkokia ne tokia, kaip Iks ir rase-nepasiruosusi..

Labas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Iks @ 2013 07 27, 20:07)
nes apskritai sunkiai suprantu tokio pobūdžio FS - kruopštus makiažas, vakarinė suknelė ir žolynėliai, man tada atrodo, kad su dress code susipykta ir nesusitaikyta biggrin.gif

Siuo sakiniu viskas puikiai pasakyta drinks_cheers.gif

Ir dar tas "kazkas" ant lupos man irgi kliuna...kazkaip sunkiai pati foto kaip visuma ziurisi, kai man norisi jai lupas nuvalyti blush2.gif

As irgi viena idedu...tikiuos baisiai nenusibodau su vaikais cool.gif biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sea Girl: 27 liepos 2013 - 22:56
Aciu uz komentarus smile.gif
As ko gero taip ipratusi prie sventiniu rubu, makijazu ir zolyneliu, kad man tai atrodo naturalu smile.gif Ko gero, darant asmenines fs, reiketu iseiti is komforto zonos ir paieskoti kitokiu sprendimu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea Girl @ 2013 07 27, 22:53)
As irgi viena idedu...tikiuos baisiai nenusibodau su vaikais cool.gif  biggrin.gif

Jau ne pirmą kartą pastebiu, kad daugelis/daugelio flickre matytų foto užgroja ir uždainuoja tik (ar kur kas smarkiau) įdėtos į SM g.gif
Baisiai linksmas tas burbulų spiečius, ypač liuks tiedu, "susikibę už parankių" smile.gif O jaunasis burbulų pūtikas taip dalykiškai, taip rimtai nusiteikęs, kad nepralinksminti tiesiog negali smile.gif

Rarity, visai tikiu, kad nepastebi konfrontacijos, galų gale, tokio stiliaus FS buvo ir bus, mėgėjų, matyt, irgi smile.gif Man vis tik pievos prašosi paprastumo, natūralumo, susiliejimo, nuogumo. Maždaug - pievose priskintų gėlių puokštė man keistokai atrodytų pamerkta į prabangią, paauksuotą, pasidabruotą, įmantriausiu dekoru išpuoštą vazą, o (pvz.) rožės - gana apgailėtinai kokiam trilitriniam stiklainyje, skardinėje ar pure pak'e smile.gif Aišku, laužyti stereotipus galima ir neretai netgi pagirtina, jei tas laužymas turi kažkokią superduper motyvaciją, tegu ir sunkiai atkapstomą logiką, estetizuotą maišto magiją ir t.t.
Atsakyti