Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Briedi, tu buvai gal kokiu kitu nicku prisijungusi? g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Ich, na ne. 4u.gif O kas? yra tokiu kurie su keliais nickais prisijunge? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(*briedis* @ 2013 07 27, 14:14)
Iks - o galima konkreciau? Atsizvelgiau i jusu pastabas, padariau su nesulamdytu lapu, horizonto linija tiesi (tenai dezutes seselis uz tai atrodo nelygu, paziurejus is arciau galima pamatyti) ir dezute nelygiuoja horizonto linija.  smile.gif

Briedi, šiaip jau fotografijoje svarbu, ne kokia iš tikrųjų yra realybė, o kokia (antrinė) realybė sukurta nuotraukoje. Jei ATRODO netiesu, neestetiška, patupdyta ant sujungimo linijos ir t.t., tai taip ir yra. Tarkim, aš tikrai negalvoju, kad Fifux'ė savo puodynes fotografavo šabakštyne, manau, kad tie žolynai realybėje gal net labai mieli akiai, bet nuotraukoje to nematyti ir niekas nepasikeistų, jei, tarkim, Fifux'ė imtų įrodinėti, kad tas žoles sodino patsai Mičiurinas smile.gif Beje, tavoji dėžė (maniau - kažkoks paveikslas) tiesi tik pirmoje ir antroje foto, trečioje ji svyra ir šešėlis čia niekuo dėtas. Nuo sujungimo linijos objektą reikėjo atitraukti tiek, kiek tai atsispindėtų nuotraukoje, o ne realiam Briedžio gyvenime.

Prisijungimas keliais nickais nėra joks kriminalinis nusikaltimas, niekas čia pirštų atspaudų netiria ir už rankos negaudo. O va ant grėblio nelipti primygtinai patariame, po kažkelintojo karto tai jau nėra labai juokingas vaizdelis biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iks: 27 liepos 2013 - 16:44
QUOTE(*briedis* @ 2013 07 27, 16:18)
korete, kokios klaidos?  rolleyes.gif

Antraplanis objektas tai tikrai vėl "patupdytas" ant horizonto linijos kaip ant lyno, gal tu pabandyk fotografuoti šiek tiek iš aukščiau (skirtumą turėtum pajausti).
Man tai dar asmeniškai jau pabodo tas pats motyvas trečiam n.d. iš eilės ir tas pats popierius fone smile.gif
Atsakyti
5 nd

natūralus

auto

user posted image

shade

user posted image

custom

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saigha: 27 liepos 2013 - 18:00
Saigha, iš manęs - TAIP. Gal nėra tobula 100 proc. (ne apie baltumą), bet man gražu žiūrėti, kaip Tu stengiesi, kaip įsiklausai į pastabas, kaip neburbėdama eini kartoti. Šaunuolė. Akmenukas tikrai baltas. Kompozicija akivaizdžiai pagerėjusi. Gal norėtųsi mažumėlę patiesinti, bet šiuo atveju man visko užtenka iki TAIP smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saigha @ 2013 07 27, 19:00)

užskaitau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saigha @ 2013 07 27, 18:00)
5 nd

Taip smile.gif

Ir kad nebūtų vien namų darbai wink.gif

user posted image
Atsakyti
ačiū smile.gif
lauksiu vakaro paskutiniam pasispardymui .. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2013 07 27, 19:53)
Taip smile.gif

man į akis iškart krito ,kad kažkas ant lūpų ar lūpose... gal ten blykiukas koks...atrodo ,kad kažką įsikandusi mergina
Atsakyti
QUOTE(mamagute @ 2013 07 27, 19:07)
man į akis iškart krito ,kad  kažkas ant lūpų ar lūpose... gal ten blykiukas koks...atrodo ,kad kažką įsikandusi mergina

Ir? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2013 07 27, 18:53)

Taršyt galima? rolleyes.gif Ar tik grožėtis? biggrin.gif
Atsakyti