Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(mamagute @ 2013 07 27, 11:18)
aš matau visas brieduko foto (briedžio...-labai jau grubiai skamba...), jis tikrai jų netrynė smile.gif

Hmm, mistika, man nerodo būtent Br. minėtų foto. Atsiimu tada prašymą netrinti, jei netrina smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iks: 27 liepos 2013 - 11:24
mano nd kaip suprantu be rysio,reiks sukti smegenis naujam g.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Fifux'e @ 2013 07 27, 12:52)
mano nd kaip suprantu be rysio,reiks sukti smegenis naujam g.gif  doh.gif

toks margumynas gavosi... bandyk dar smile.gif
Atsakyti
vis kiek dariau sake reikia margumo g.gif teks kitokio margo fono ieskoti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Fifux'e @ 2013 07 27, 11:52)
mano nd kaip suprantu be rysio,reiks sukti smegenis naujam g.gif  doh.gif

Fifux'e, puodynė visai nieko. Bet... tik puodynė. O šiaip chaosas. Netinkamas kadravimas (pagrindinį veikėją vis bando maskuoti pirmojo plano margėsiai), nesužiūrėta aplinka (tie kyšantys žolynai sudaro netvarkos ir šiokio tokio šabakštyno įspūdį, sorry). Kol rankos ir akys dar nėra labai įgudusios, siūlau neapsisunkinti gyvenimo, bandant surikiuoti milijonus... Juolab, kad "mažiau = daugiau" visad pasiteisina, išimtys tik patvirtina taisyklę. Apsiribok minimalizmu ir sterilumu, tikrai turėtum išlošti. Neskubėk.
Atsakyti
QUOTE(Iks @ 2013 07 27, 12:11)
Fifux'e, puodynė visai nieko. Bet... tik puodynė. O šiaip chaosas. Netinkamas kadravimas (pagrindinį veikėją vis bando maskuoti pirmojo plano margėsiai), nesužiūrėta aplinka (tie kyšantys žolynai sudaro netvarkos ir šiokio tokio šabakštyno įspūdį, sorry). Kol rankos ir akys dar nėra labai įgudusios, siūlau neapsisunkinti gyvenimo, bandant surikiuoti milijonus... Juolab, kad "mažiau = daugiau" visad pasiteisina, išimtys tik patvirtina taisyklę. Apsiribok minimalizmu ir sterilumu, tikrai turėtum išlošti. Neskubėk.

4u.gif

turiu dar toki varianta g.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fifux'e: 27 liepos 2013 - 12:21
4ND 4u.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Gaila, kad likom be savaitgalio temos. Bet kai aktyvumas buvo katės ašarėlės, dejuoti lyg ir nėra kaip...

Briedi, sieki pasirodymų rekordo? Kai atneši tas pačias klaidas, tarsi sviestą sviestuotą, komisija gali pasijusti tik tuščiai vampyruojama biggrin.gif
Atsakyti
Fifux'e, nėra sukomponuota taip, kad pagrindinis objektas būtų aiškus nuo 1 iki 3 foto ir kad akis liptų prie jo, nereikėtų spėlioti, ieškoti. Antroje foto labai krenta į akis nukapotas žiedelis, arba jis turėjo būti įtalpintas, arba likęs už kadro. Objektas per menkutis, per daug panašus į kitus kadro veikėjus, pasimetantis erdvėje, kad žiūrėtųsi skaniai, kad užduotis būtų išpildyta be priekaištų ir nekeltų klaustukų smile.gif
Atsakyti
Iks - o galima konkreciau? Atsizvelgiau i jusu pastabas, padariau su nesulamdytu lapu, horizonto linija tiesi (tenai dezutes seselis uz tai atrodo nelygu, paziurejus is arciau galima pamatyti) ir dezute nelygiuoja horizonto linija. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Iks @ 2013 07 27, 14:05)
Briedi, sieki pasirodymų rekordo? Kai atneši tas pačias klaidas, tarsi sviestą sviestuotą, komisija gali pasijusti tik tuščiai vampyruojama biggrin.gif

drinks_cheers.gif

Fifux'e, man tai visai įdomi ta tvora su puodynėm rolleyes.gif , nenorėtum pabandyt pafotkint pasidėjus kokią vieną puodynę tiesiai priešais tvorą (tik pasieškot tvarkingesnės vietelės, kur mažiau šabakštynų ir gal kitų puodų nekišt į kadrą), būtų tik puodas ir tvora rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo korete: 27 liepos 2013 - 15:08
korete, kokios klaidos? rolleyes.gif
Atsakyti