Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Okei 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saigha @ 2013 07 26, 23:19)
5 ND

dirbtinis

akmenėlis baltas, tik gal ne aukštyn kojom geriau žiūrėtųsi
Papildyta:
QUOTE(korete @ 2013 07 26, 22:48)
esu žmogus "prie meno" ir tie visi meniniai, kompoziciniai ir visokie kitokie dalykai yra daugmaž perkąsti jau senai, dar studijų laikais  mirksiukas.gif

mmm... kaip pavydžiu bigsmile.gif
Atsakyti
atverčiau..

auto

user posted image

fluorescent

user posted image

custom

user posted image

Atsakyti
4ND 4u.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(*briedis* @ 2013 07 27, 11:16)

techniškai kaip ir tvarkoj...bet erzina nelygus fono lapas viršuj dešinėj... Vizualiai gėrimo stiklinė man buvo įdomiau- tik reikėjo fono tvarkingesnio , horizontą sužiūrėt...
gal dar ką pabandyk? Patirties ant pečių nešioti nereiks biggrin.gif
Atsakyti
Afre, Doisneu violančelė jau mano rankose heart.gif Ačiiūūūūūūūūū smile.gif

Korete, ir man vakarykštis Tavo komentaras padarė itin malonų įspūdį smile.gif

Briedi, kodėl ištrini supeiktas foto??? Ir kodėl vėl paglamžytas fonas, nors dėl to gavai jau ne vieną pastabą? Kaip ir apie sujungimo liniją. O ir gintarinis bonsas - iš kičo vadovėlio.
Atsakyti
Mamagute, pagalvosiu dar ka nors

Iks, man tai viskas tvarkoj rodo.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *briedis*: 27 liepos 2013 - 10:59
QUOTE(saigha @ 2013 07 27, 10:50)
atverčiau..

auto

[

kompoziciškai gal ir gerėliau, nors man gal dar kažkaip kitaip norėtųsi...aš neimčiau to pagrindo ir fono tokio šviesaus (ar ne balti lapai ten?) ,nes atrodo, kad viskas mėlynuoja, nors akmenukas tikrai baltas
Atsakyti
Saigha, tie 4 akmenukai (apie kuriuos taikliai pasisakė Koretė) techniškai buvo neblogi, tik kompozicija koją pakišo. Paskutinysis variantas tamsokas, todėl kiek > pilkas, nei baltas. Eini teisingu keliu, stengiesi, liko keli mm iki finišo tiesiosios.
Baltas fono lapas veikiausiai turi melsvo atspalvio, todėl mėlynuoja, bet mes, regis, sutarem vertinti objektą, ne foną. Aš pati, pamenu, kad neerzintų ir nepavestų, minėto melsvumo turintį pagrindą nudažiau baltu guašu ar akrilu 4u.gif

Briedi, kas tvarkoj? Turiu suprast, kad foto netrini? Aš nematau Tavo vakarykščių žolių ir gėralo matau tik 1 foto iš 3
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iks: 27 liepos 2013 - 11:17
QUOTE(Iks @ 2013 07 27, 12:06)
Saigha, tie 4 akmenukai (apie kuriuos taikliai pasisakė Koretė)
Baltas fono lapas veikiausiai turi melsvo atspalvio, todėl mėlynuoja, bet mes, regis, sutarem vertinti objektą, ne foną.

taip, tik objektą vertinam. Bet kaip pats fonas toks šviesus, tai atrodo, kad viskas pilkuoja/mėlynuoja...akmenukas tai tikrai baltas
Atsakyti
QUOTE(Giniatte @ 2013 07 25, 22:38)
jei Tu apie tą patį, tai man kvepia vėl meškomis biggrin.gif doh.gif

ph34r.gif
Atsakyti
QUOTE(Iks @ 2013 07 27, 12:06)

Briedi, kad tvarkoj? Turiu suprast, kad foto netrini? Aš nematau Tavo vakarykščių žolių ir gėralo matau tik 1 foto iš 3

aš matau visas brieduko foto (briedžio...-labai jau grubiai skamba...), jis tikrai jų netrynė smile.gif
Atsakyti