Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Alabama @ 2013 07 19, 11:55)
Atpalaiduotos rankos niekada i kumscius nesigniauztu.As ir nepykstu:)

niu man reikės mano atpalaiduotas rankas nufotgrafuoti, man jos visai kitaip "gula" nei pas tave nuotraukoje wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2013 07 18, 22:57)

Man žvėriškai patinka spalvos. Tiesiog bedieviško grožio, prašmatnios, sodrios, sultingos, sunkios it brokatas... Jų apžavai tokie stiprūs ir nuodingi, kad galop jau nebesvarbu, kokia drama čia vyksta: dėl manęs tegu ir paralyžiaus, tegu skandinimosi ar skandinimo (ko tik nepadarysi dėl gero kadro, ane, Alabama? biggrin.gif). Žiūri ir galvoji, kad niekuo tai vargšei negali ir NENORI padėti, tik mėgautis tragišku grožiu ir skęsti kartu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2013 07 19, 11:29)
Na sudek laisvai atpalaidavus rankas sau.Visiskai atpalaiduok pirstus.Gausis tas pats.

Rankos visiskai laisvai guli, nei jos paralizuotos, nei jos dar kazkokios.

O man rankos kazkaip primena X Factor, nu gal dar biski gangnam style.
biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo robobebras: 19 liepos 2013 - 11:30
QUOTE(Iks @ 2013 07 19, 11:27)
QUOTE(Alabama @ 2013 07 18, 22:57)

Man žvėriškai patinka spalvos. Tiesiog bedieviško grožio, prašmatnios, sodrios, sultingos, sunkios it brokatas... Jų apžavai tokie stiprūs ir nuodingi, kad galop jau nebesvarbu, kokia drama čia vyksta: dėl manęs tegu ir paralyžiaus, tegu skandinimosi ar skandinimo (ko tik nepadarysi dėl gero kadro, ane, Alabama? biggrin.gif). Žiūri ir galvoji, kad niekuo tai vargšei negali ir NENORI padėti, tik mėgautis tragišku grožiu ir skęsti kartu smile.gif

Cia Otelija.
QUOTE(robobebras @ 2013 07 19, 11:27)
O man rankos kazkaip primena X Factor, nu gal dar biski gangnam style.
biggrin.gif

Man nei tas, nei anas nyc nieko nesako, gal kad jau trecius metus neturiu televizoriaus?
Atsakyti
Man taip pat siek tiek uzkliuvo rankos. Bet tos spalvos ir ryskumas atperka wink.gif kaip iks ir sake.

Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2013 07 19, 11:36)
Cia Otelija.

Ne Ofelija? smile.gif Nors man, tebeteigiu, nesvarbu, kas ji, dėl manęs gali būti ir Vienuolio Veronika, ir kaimynė Stasė iš gretimos laiptinės smile.gif Tegu tik nepaliauja skęsti tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Iks @ 2013 07 19, 11:42)
Ne Ofelija? smile.gif Nors man, tebeteigiu, nesvarbu, kas ji, dėl manęs gali būti ir Vienuolio Veronika, ir kaimynė Stasė iš gretimos laiptinės smile.gif Tegu tik nepaliauja skęsti tongue.gif

Ofelija, jo, bet lyg sulietuvintai Otelija, ne?
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2013 07 19, 11:44)
Ofelija, jo, bet lyg sulietuvintai Otelija, ne?

Nežinau, neteko girdėti, bet iš kalbos sargybinių visko galima tikėtis smile.gif
Man nemaišo nei T, nei rankos, nei kojos (kurių nesimato, gal jau nuskendo smile.gif). Toks kadras, kur man tiesiog nesuveikia refleksai ieškoti, prie ko galėtum prisikabinti, ne-no-riu, lai skęsta netobulai, nes YRA Į KĄ ir KUR skęsti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Iks @ 2013 07 19, 11:51)
Nežinau, neteko girdėti, bet iš kalbos sargybinių visko galima tikėtis smile.gif
Man nemaišo nei T, nei rankos, nei kojos (kurių nesimato, gal jau nuskendo smile.gif). Toks kadras, kur man tiesiog nesuveikia refleksai ieškoti, prie ko galėtum prisikabinti, ne-no-riu, lai skęsta netobulai, nes YRA Į KĄ ir KUR skęsti smile.gif

Aciu tau:)

Atsakyti
user posted image

Be ranku biggrin.gif

Su rankom

user posted image

Atsakyti
Jei galima pasisakysiu dar apie pirmą (jei negalima - vistiek). Pritariu ir kad sodri ir kad traukia akį ir t.t. ir pan. Ir kad pati taip fotkint norėčiau mokėt irgi negėda pasakyt. Į rankas neatkreipiau dėmesio, bet mano akiai dėl tokio kampo labai kliūva itin nusmailėjus veido forma ir... ties čia ir pastringu ir iki mėgavimosi skendimu "nedaeinu".

O dėl Ofelijos - na nelietuvina kiekvienos "f" į "t". Kaip dėdė Fedia netampa Tedia... Bet čia smulkmė. Tuo labiau, kad originalas net ne rusų kalba, o angelskai skamba kaip Ophelia.
Atsakyti
QUOTE(Fazano plunksna @ 2013 07 19, 12:57)
Jei galima pasisakysiu dar apie pirmą (jei negalima - vistiek).  Pritariu ir kad sodri ir kad traukia akį ir t.t. ir pan. Ir kad pati taip fotkint norėčiau mokėt irgi negėda pasakyt. Į rankas neatkreipiau dėmesio, bet mano akiai dėl tokio kampo labai kliūva itin nusmailėjus veido forma ir... ties čia ir pastringu ir iki mėgavimosi skendimu "nedaeinu".

O dėl Ofelijos - na nelietuvina kiekvienos "f" į "t". Kaip dėdė Fedia netampa Tedia... Bet čia smulkmė. Tuo labiau, kad originalas net ne rusų kalba, o angelskai skamba kaip Ophelia.

Nezinau, man lietuve pasake, kad lietuviskai T, o kaip is tikro-nezinau, nes mano kalba F.

Atsakyti