Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Ich, ačiū 4u.gif Rytoj pateiksiu, gal į kiemą išeisiu, žodžiu turiu visą naktį biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*briedis* @ 2013 07 25, 17:38)
Ich, ačiū  4u.gif Rytoj pateiksiu, gal į kiemą išeisiu, žodžiu turiu visą naktį  biggrin.gif

oi, lauksim ryto smile.gif " Noriu miego , saldaus miego...negaliu užmigti..."
Atsakyti
QUOTE(Vetra127 @ 2013 07 25, 15:56)
n.d? Turiu 2 Taip  4u.gif  ax.gif

Aš sakyčiau kolkas ne, siūlau tą obuoliuką dar pakankint biggrin.gif paieškok kitokios kompozicijos, gal horizontaliai? ir palik jam daugiau erdvės, kad nebūtų toks įspraustas į kadrą (ypač trečioj foto), taip pat siūlau paieškot įdomesnio apšvietimo, kad obuoliukas nebūtų toks beformis blynas, gal šiek tiek kotelį į priekį atsuk, kad jis būtų fokuse. Tai būtų tiek mano patarimų jei jie įdomūs ax.gif
Atsakyti
Taigi matau teks perdaryti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vetra127 @ 2013 07 25, 20:36)
Taigi matau teks perdaryti  4u.gif

Pastebejau, kad kuo maziau daiktu ND nuotraukose, tuo greiciau jie uzskaitomi, nes mazesne tikimybe bardakui, lengviau suziureti detales, horizontus ir t.t.. Todel jei turi pakankamai sviesos namuose, daryk geriau ND ten. Bet ir lauke galima grazius juos padaryti, gerai butu ant kokio stalo, o ne ant zoles ar medzio. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mamagute @ 2013 07 25, 13:46)
ir aš atkeliauju su foto temai "vasaros jausmas"

Nepamirškite ir į flickr įkelti wink.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vetra127 @ 2013 07 25, 19:36)

Vetra127, buvo užplaukusi 9 altruizmo banga, norėjos Tavo gyvenimą palengvinti. Bet neišdegė smile.gif Patikėk, viskas tik į gera. Gavai šansą patobulinti kompoziciją, daugiau į ją pasigilinti, o gal ir pagaliau su ja susidraugauti. Sėkmės, linkiu, kad kitas kartas nemeluotų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vetra127 @ 2013 07 25, 20:36)

Jei nemanyčiau, kad gali geriau, tikrai nebekankinčiau wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo korete: 25 liepos 2013 - 21:24
QUOTE(Iks @ 2013 07 25, 02:06)
Mangute, kaip miela, net noris Tau išsiųst atviruką smile.gif

Iks, laukiu tada biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Iks @ 2013 07 25, 14:47)
Įdedu tai, ką vakar ketinau, bet nusprendžiau palaukti protingojo ryto smile.gif
"ne 9, o visus 99 kartus pamatavusi, vis tik kirpsiu: kai kam labai linkiu neužsilipti ant to paties grėblio kažkelintąjį kartą smile.gif Žinau, kad ezopo kalba negali neerzinti, bet esu įsitikinusi, kad kam neskirta, tam kepurė ir neužsidegs hi.gif"

lotuliukas.gif

jei Tu apie tą patį, tai man kvepia vėl meškomis biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mangute @ 2013 07 25, 21:31)
Iks, laukiu tada  biggrin.gif

Ok, parašyk į AŽ, kur Tavęs su tuo atviruku ieškoti. Nesu patyrusi atvirukų siuntėja, bet ką nors sugalvosiu. Afrė užkrėtė, smagu pasirodo smile.gif
Giniatte, prašau neplėšyti figos lapelio nuo vargšo Ezopo smoke.gifbiggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iks: 25 liepos 2013 - 22:07
QUOTE(Iks @ 2013 07 25, 23:02)
Giniatte, prašau neplėšyti figos lapelio nuo vargšo Ezopo smoke.gifbiggrin.gif

dirol.gif tyliu
Atsakyti