Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Laukiu kitų nuomonių 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Iks @ 2013 07 25, 02:06)
Ka, Tavo pasisakymas įkvėpia, nors ta šviesa ir laksto nuo manęs kaip nuo maro hihihi.gif

Sugausi. Iš pradžių švelniai ir nedrąsiai, o paskui žiū taip tvirtai suimsi į rankas. smile.gif

QUOTE(*briedis* @ 2013 07 25, 11:28)
Laukiu kitų nuomonių  4u.gif

Siūlau perdaryti, viską labai, labai gerai sužiūrėti, neskubėti. smile.gif Netgi gal patarčiau tęsti su ta pačia ranka. ax.gif
Atsakyti
3ND 4u.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
O galima be tų juodų kraštų? Ir gal išeitų nenukapojant rankai pirštų? ax.gif
Atsakyti
Galiu vertikaliai padaryt mirksiukas.gif
Atsakyti
ir aš atkeliauju su foto temai "vasaros jausmas"

ją pamačiau tokią "crazy" ir "išdegusią"... ("deginau" specialiai biggrin.gif )

user posted image

Laukiamos nuomonės ir kritika 4u.gif
Atsakyti
3ND 4u.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Iks @ 2013 07 25, 09:52)
Briedi, tie bajeriai su širdutėmis gerokai atsibodę, o ir prieš atsibodimą niekad man nekėlė euforijos. Bet galiu suvirškinti, dėl to perdaryt nesiuntinėčiau. Bėda kita - man kliūna 1 foto, nemaloni akiai netvarka, suvirtęs fono lapas, už jo kyšanti foto visai nereikalinga aplinka (sekcija, veidrodis), man nepatinka. Nors užduotis įvykdyta, bet 1 foto tempia į NE.

Iks, o photoshopinis blurinimas nekliūna? biggrin.gif Arba, kitais žodžiais tariant, pamokykit mane fokusuoti į objektą kaip, kaip 2 ir 3 fotkėj ta graži širdis - apvadai sufokusuoti , o skylės - neryškios smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nefifi: 25 liepos 2013 - 13:12
QUOTE(*briedis* @ 2013 07 25, 14:10)

Labai neestetiška, kreiva šleiva, susilamdęs lapas..., būk atidesnė detalėms!
Atsakyti
Korete, aha, tuoj atnešiu perdarytą 4u.gif
Atsakyti
3ND 4u.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(mamagute @ 2013 07 25, 12:46)
ir aš atkeliauju su foto temai "vasaros jausmas"
ją pamačiau tokią "crazy" ir "išdegusią"... ("deginau" specialiai  biggrin.gif )

Crazy - visai nieko, o deginimo... nesuprantu smile.gif

QUOTE(nefifi @ 2013 07 25, 13:10)
Iks, o photoshopinis blurinimas nekliūna? biggrin.gif Arba, kitais žodžiais tariant, pamokykit mane fokusuoti į objektą kaip, kaip 2 ir 3 fotkėj ta graži širdis - apvadai sufokusuoti , o skylės - neryškios smile.gif

Klausimą peradresuoju autoriui (ne klausimo, širdelės) smile.gif

Įdedu tai, ką vakar ketinau, bet nusprendžiau palaukti protingojo ryto smile.gif
"ne 9, o visus 99 kartus pamatavusi, vis tik kirpsiu: kai kam labai linkiu neužsilipti ant to paties grėblio kažkelintąjį kartą smile.gif Žinau, kad ezopo kalba negali neerzinti, bet esu įsitikinusi, kad kam neskirta, tam kepurė ir neužsidegs hi.gif"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iks: 25 liepos 2013 - 13:48