Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Ačiū!!! Kaip supratau jau turiu 2 taip 4u.gif ax.gif . Lauksiu dar vieno blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrė @ 2013 07 23, 12:36)
Sakai? Kažkaip Tavo ND nepamenu visai doh.gif Nešmeižiu tongue.gif tik sakiau,ką neužfiksavau savo smegenyse biggrin.gif Ar ne Tau buvo leista ND nedaryti, nes gerai komentuoji? g.gif Arba pateikti tris geras foto ir vsio? g.gif

o aš atsimenu IKS ND smile.gif Kai ant lentos su kreidele Diafragma rašė smile.gif

QUOTE(korete @ 2013 07 24, 16:38)
Nesunku, manau internete schemų yra, aš tai iš knygos "Susipažinkime - origamis" lanksčiau  smile.gif

ir aš tokią turiu smile.gif
Atsakyti
Sveiki, labai žaviuosi Ka nuotraukomis 4u.gif labai patinka kaip žaidi su šviesa. Čia taip savo atkaklumu iš mokai ar turėjai gerą mokytoją? mirksiukas.gif

Ir turiu klausimą: prisimenu, jog neseniai kažkas rašė dėl back fokuso g.gif rašėt, jog reikia padaryt ten kažkokį kalibravimą objektyvui su fotiku (ar aš ne taip supratau g.gif ), gal galit patart kaip tai padaryt? 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalyja @ 2013 07 24, 22:26)
Sveiki, labai žaviuosi Ka nuotraukomis 4u.gif labai patinka kaip žaidi su šviesa. Čia taip savo atkaklumu iš mokai ar turėjai gerą mokytoją?  mirksiukas.gif

Oi, kaip malonu, ne tas žodis. wub.gif Mokytoja buvo kiekviena, kuri irgi taip piešė su šviesa. Jų darbai žavėjo, įkvėpė šviesos paieškoms, draugystės su ja užsimezgimui. Ir dabar įkvepia. O aš einu ir fotografuoju, bandau. Niekas tiesiogine prasme nepaėmė manęs už rankos ir neparodė kaip. Viskas bandymų keliu. rolleyes.gif

Vienintelė buvo neseniai įdėjusi nuorodą kaip tą back fokusą susitvarkyti. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ka: 24 liepos 2013 - 21:43
QUOTE(Ka @ 2013 07 24, 17:16)
Nebeliko.  rolleyes.gif  Horizontalūs kadrai koliaže nesižiūri ir dar tokio koliažo didesnio neįdėsi, nes puslapį ištampo į šonus.  smile.gif Gal ir būtų galima dėti vieną po kito kadrą apačion, bet man toks variantas nesižiūri. O dar reikia parašyti kokie nustatymai.

Aišku wink.gif
Šiaip tai turiu ir kitus du likusius variantus šviesesnius jei ka (kad tas vienas šviesus custom nesiskirtų nuo kitų) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2013 07 24, 22:42)
Oi, kaip malonu, ne tas žodis.  wub.gif Mokytoja buvo kiekviena, kuri irgi taip piešė su šviesa. Jų darbai žavėjo, įkvėpė šviesos paieškoms, draugystės su ja užsimezgimui. Ir dabar įkvepia. O aš einu ir fotografuoju, bandau. Niekas tiesiogine prasme nepaėmė manęs už rankos ir neparodė kaip. Viskas bandymų keliu.  rolleyes.gif

Vienintelė buvo neseniai įdėjusi nuorodą kaip tą back fokusą susitvarkyti.  smile.gif

tikra šaunuolė bigsmile.gif reik iš tavęs pavyzdį imt ir ieškot įkvėpimo mirksiukas.gif

Reiks tada Vienintelės užklaust!
Atsakyti
5 ND

natūralus apšvietimas

shade

user posted image

cloudy

user posted image

custom

user posted image

Atsakyti
QUOTE(jaukuciukas @ 2013 07 24, 18:12)
Labadienis,
Užmirštuole - man patiko foto,  jb gražus, ir kaip sakė Iks, vaikas tikrai kaip is senu paveikslėliu.

wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Mangute @ 2013 07 24, 21:15)
o aš atsimenu IKS ND smile.gif

Mangute, kaip miela, net noris Tau išsiųst atviruką smile.gif

QUOTE(saigha @ 2013 07 24, 22:06)
5 ND
natūralus apšvietimas

Saigha, turbūt mano bėda, kad alergizuoja pats objektas, ne mano skonio ax.gif Bet tai nesutrukdytų duoti TAIP. Ir jį duoti beveik norėtųsi, bet negaliu patikrinti, iš pažiūros man lyg ir pakankamai balta (kalbu apie objektą, ne foną). Palauksiu patarėjų su pipetėmis. Šiam ND atrodymų neužtenka, būtini instrumentiniai tyrimai smile.gif

Ka, Tavo pasisakymas įkvėpia, nors ta šviesa ir laksto nuo manęs kaip nuo maro hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iks: 25 liepos 2013 - 01:13
QUOTE(saigha @ 2013 07 24, 23:06)
5 ND

natūralus apšvietimas

shade

cloudy

custom

Man šitas saighos variantas irgi geriausiai žiūrisi, tik norėtųsi, kad angeliuko žvilgsnis nelėktų už kadro, o žiūrėtų į vidų (nežinau kaip išsireikšt, bet žodžiu, kad į kitą pusę žiūrėtų biggrin.gif ). Ir pirma foto kartais netūrėtų būti auto? g.gif
Atsakyti
3ND 4u.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Korete, taip, turėtų būti auto. Gal Saigha suklydo bekeldama? Kita vertus, šiame ND svarbiausias ir pagrindinis dalykas - RANKINIS variantas.

Briedi, tie bajeriai su širdutėmis gerokai atsibodę, o ir prieš atsibodimą niekad man nekėlė euforijos. Bet galiu suvirškinti, dėl to perdaryt nesiuntinėčiau. Bėda kita - man kliūna 1 foto, nemaloni akiai netvarka, suvirtęs fono lapas, už jo kyšanti foto visai nereikalinga aplinka (sekcija, veidrodis), man nepatinka. Nors užduotis įvykdyta, bet 1 foto tempia į NE.

Atsakyti