Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Suprem @ 2013 07 24, 16:33)
Ar sunku tokią gervę išlankstyti? Gal schema kur yra? 4u.gif

Google, google, google! Och.. doh.gif
Gervės lankstymo pamoka. Origami.
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2013 07 24, 16:35)
Google, google, google! Och..  doh.gif
Gervės lankstymo pamoka. Origami.

Nu nesinervink tik taip, tau netinka ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Suprem @ 2013 07 24, 16:33)
Ar sunku tokią gervę išlankstyti? Gal schema kur yra? 4u.gif

Nesunku, manau internete schemų yra, aš tai iš knygos "Susipažinkime - origamis" lanksčiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(korete @ 2013 07 24, 16:38)
Nesunku, manau internete schemų yra, aš tai iš knygos "Susipažinkime - origamis" lanksčiau  smile.gif

Ačiū, pabandysiu ir aš smile.gif
Atsakyti
Užmirštuole, be jokių abejonių - šis kadras bus albumo puošmena smile.gif
Vaikiukas labai liuks, primena visus tuos renesanso kūdikėlius, tarkim šiuos (apatinius):
pvz
... ir mina, ir šešėlis smagūs, kaip ir renesansiškai putli rankytė smile.gif, tik labai norėtųsi, kad ta būtybė kairiajam krašte būtų ar labiau "nugaravusi" ar iš viso į kadrą nepatekusi, kaip ir per kėdės atlošą permesta rankena (absol visko iššluoti ir neįmanoma, ir nebūtina, tas sterilumas gerai, kol nepradeda erzinti ir kai yra tikrai būtinas)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iks: 24 liepos 2013 - 16:16
QUOTE(Iks @ 2013 07 24, 16:10)
Užmirštuole, be jokių abejonių šis kadras bus albumo puošmena smile.gif
Vaikiukas labai liuks, primena visus tuos renesanso kūdikėlius, tarkim šiuos (apatinius):
pvz
... ir mina, ir šešėlis smagūs, kaip ir renesansiškai putli rankytė smile.gif, tik labai norėtųsi, kad ta būtybė kairiajam krašte būtų ar labiau "nugaravusi" ar iš viso į kadrą nepatekusi, kaip ir per kėdės atlošą permesta rankena (absol visko iššluoti ir neįmanoma, ir nebūtina, tas sterilumas gerai, kol nepradeda erzinti ir kai yra tikrai būtinas)

negalejau kliuciu pasalint, kitaip buciau nespejus uzfiksuot biggrin.gif visi kliuviniai mane ir erzina labai labai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(korete @ 2013 07 24, 16:35)
Na bent viena foto šviesesnė  smile.gif , tik mano gervei dabar vietos "kvepuoti" nebeliko biggrin.gif

Nebeliko. rolleyes.gif Horizontalūs kadrai koliaže nesižiūri ir dar tokio koliažo didesnio neįdėsi, nes puslapį ištampo į šonus. smile.gif Gal ir būtų galima dėti vieną po kito kadrą apačion, bet man toks variantas nesižiūri. O dar reikia parašyti kokie nustatymai.

Suprem, nesu ir pūkų kamuolėlis. mirksiukas.gif
Atsakyti
3 n.d 4u.gif :

20.0 mm

user posted image

30.0 mm

user posted image

49.0 mm

user posted image
Atsakyti
5 ND
natūralus apšvietimas

shade

user posted image

cloudy

user posted image

custom

user posted image

Atsakyti
Labadienis,
Užmirštuole - man patiko foto, jb gražus, ir kaip sakė Iks, vaikas tikrai kaip is senu paveikslėliu.

Saigha - čiut svyra kairėn, ir man mėlynuoja. Netikrinau su pipete.

Vėtra - aš linkus sakyti Taip. Nors kompozicija man nelabai prie širdies.
Atsakyti
Vetra127, ar labai pavargai besikankindama ir ar dar nori kankintis toliau? Jei labai labai persisotinai, duočiau tokį paskatinamąjį TAIP. Šaka pakankamai įdomi susirasta, primena žmogaus alkūnę, bet sukomponuota labai šiaip sau (ir tie rudimentiniai lapai nervina - nudepiliuočiau ar ką smile.gif).

Saigha, virsta ledainė (beje, ledų kažkodėl užsimaniau, nors esu jiems visiškai abejinga). Man iš akies CUSTOM idealiai balta neatrodo, o su pipete pabaksnoti negaliu, nes užsiožiavo programa...

Atsakyti
QUOTE(saigha @ 2013 07 24, 18:55)
5 ND
natūralus apšvietimas
shade

[

nėr visai balta...ir kaip jau ne kartą buvo minėta šiose temose, geriau vengti tokių blizgių paviršių...geriau susirasti kažką matinį smile.gif
Atsakyti