Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Ka - AČIŪ!!!!!!!!!!! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Iks @ 2013 07 24, 13:45)
Žinau, kad temoje priekabės dėl kalbos dalykų nėra itin laukiamos, bet, pasinaudodama proga, vis tik pasisakysiu. Pro pirštus galiu praleisti daug ką, apsimest pusakle, visaėde, nesiaikštyti (galop, pati tikrai netraukiu iki nacionalinio diktanto biggrin.gif ). Bet pastaruoju metu labai užkliuvo itin gausūs kreipiniai, įvilkti į vardininko linksnį (ežiukas kablelis, briedis kablelis, darkas kablelis, robobebras kablelis). Tai man irgi baisiau, nei tai, kad Eglė su Lina vaikšto su neaiškiais tipais  mirksiukas.gif. Kaip mat įsijungia korektoriaus rEEEEEEEžimo sirenos tongue.gif
(Say tik kontekstiškai pacituota, jai neskiriama, gali ramiai kraustytis toliau smile.gif)

Visiškai sutinku, bet manau, kad daugelis tiesiog cituoja nikus smile.gif
Atsakyti
Na aš pvz. manau gal žmogaus toks nick'as, o jei jį iškreiptum gali įžeisti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2013 07 24, 12:56)
Bus padaryta, jei tik Korete leis.  rolleyes.gif

Aš tai leidžiu, tik kad su natūraliu apšvietimu buvo nuspręsta, kad tamsoka smile.gif
Atsakyti
Briedi, dabar gali imti taip kur kas ramesne sąžine; būtų šaunu, jei į pastabas įsiklausytum iš 1 karto, užuolaidėles mažiau varstytum ir mus juodom rankom mažiau baugintum.

(Briedi, jei jau gerbiame ir bijome iškraipyti nikus, reikėtų bijoti nuosekliai, ignoruojant visus įmanomos linksnius, nes, vargu, ar kas sakys "Briedis nuotraukoje horizontas rieda į kairę", "Iks gavo Afrė atviruką", "su Robobebras negaliu nesutikti - ten tikrai avietės") biggrin.gif ...)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iks: 24 liepos 2013 - 15:11
Iks - aciu clap.gif yahoo.gif new_russian.gif assa.gif Jau reikes priprast kad as visados is pirmo karto neisiklausau. O jeigu isiklausau tai cia stebuklas biggrin.gif

Na taip tu teisi lotuliukas.gif Bet tam yra skirti bruksniukai, kableliai etc. biggrin.gif

Laukiu kitu nuomoniu tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *briedis*: 24 liepos 2013 - 15:20
Kadras aisku tinkamas turbut tik i seimos albuma, bet retai pavyksta tokias ramias akimirkas uzfiksuot smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Užmirstuole: 24 liepos 2013 - 15:29
Patiko Koretės 5 ND wub.gif

Briedi, TAIP.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Giniatte: 24 liepos 2013 - 15:31
QUOTE(korete @ 2013 07 24, 15:55)
Aš tai leidžiu, tik kad su natūraliu apšvietimu buvo nuspręsta, kad tamsoka  smile.gif

Bet pataisei, tai aš tą variantą ir įdėjau. rolleyes.gif
user posted image

Giniatte, seniai. Senai galima atrodyti. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ka: 24 liepos 2013 - 15:31
Giniatte, aciuuuu!!!! assa.gif
Atsakyti
Ar sunku tokią gervę išlankstyti? Gal schema kur yra? 4u.gif

Jau gavau, ačiū Giniattei smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Suprem: 24 liepos 2013 - 15:35
QUOTE(Ka @ 2013 07 24, 16:30)
Bet pataisei, tai aš tą variantą ir įdėjau.  rolleyes.gif

Na bent viena foto šviesesnė smile.gif , tik mano gervei dabar vietos "kvepuoti" nebeliko biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo korete: 24 liepos 2013 - 15:36