Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

2ND 4u.gif
Matrica svari smile.gif
Ant lapo tenais seselis, nes ranka prie lapo prisilietus buvo biggrin.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *briedis*: 24 liepos 2013 - 12:50
QUOTE(Ka @ 2013 07 24, 11:56)
Briedi, atitrauk tą ranką tolėliau nuo fono, tuo pačiu ir tą papuošalą ir duosiu taip, jei tik tvarkinga bus. Dabar ta sujungimo linija mane erzina ir viskas. Na, negražu.  ax.gif

Briedi, niekaip nematau, kad būtų įsiklausyta į šią Ka pastabą. O ji ne iš dyko buvimo duota.
Atsakyti
Na atitraukiau as ta ranka gal nesimato, bet ji prie pat lapo galo o ziedas mazdaug 40 cm nuo jos ax.gif
Lauksiu kitu nuomoniu verysad.gif
Horizontas tiesus, taškų nėra, skirtumas matosi. Ko dar reikia? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *briedis*: 24 liepos 2013 - 13:16
QUOTE(*briedis* @ 2013 07 24, 13:11)
Na atitraukiau as ta ranka gal nesimato, bet ji prie pat lapo galo o ziedas mazdaug 40 cm nuo jos  ax.gif
Lauksiu kitu nuomoniu  verysad.gif

Nuo lapo galo/sujungimo linijos (kaip bepavadinsi) ir vertėjo atitraukti, nes erzina tokia tiesmukiška ir negrabi sujungimo linija, ant kurios, lyg akrobatas ant lyno, toji ranka ir balansuoja
Atsakyti
QUOTE(Iks @ 2013 07 24, 14:15)
Nuo lapo galo/sujungimo linijos (kaip bepavadinsi) ir vertėjo atitraukti, nes erzina tokia tiesmukiška ir negrabi sujungimo linija, ant kurios, lyg akrobatas ant lyno, toji ranka ir balansuoja

Palauksiu kitų nuomonių, o jei jos sutaps perdarysiu kaip jūs pasakėte smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Iks @ 2013 07 23, 09:31)
Say, girdėjus apie tai smile.gif (nors man asm. derinti gimines priimtiniau) - bet nerimtai ir taisiau, knietėjo už kasų patampyti tongue.gif, kažkas tokio smile.gif

Beje, ne mažiau knieti paklausti, ar dėl persikraustymų, beinternetystės ir kt. specifinių aplinkybių anonsuotąją liepos pabaigą reikėtų traktuoti kaip kad pasaulio pabaigą 2012-12-21? biggrin.gif  Tik pasitikslinu, nes laukti galiu, kiek tik reikia smile.gif, niekur neskubu, o jei ir skubu, tai lėtai 4u.gif

Palauk, jau nebeilgai liko laukti. Gal net šiandien pakurs man pragaro mašiną, apsiprasiu, paskutines dėžes išsipakuosiu, galėsiu vėl prasmės ir draugų internete ieškoti, nes kitur susirasti nesugebu biggrin.gif

QUOTE(Maggie @ 2013 07 23, 11:56)
sakiai  unsure.gif
niekad nesuprasiu tokiu merginu pokalbiu - egle su lina buvo issigande bet visgi nueje su tais bernais

man kaip as megti miegoti ir tureti gera laika.
brrr.

Aš truputį ne apie šias klaidas kalbėjau. Bet dabar atkreipė mano dėmesį, reik tik to kvailo įpročio atsisakyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*briedis* @ 2013 07 24, 13:11)
Horizontas tiesus, taškų nėra, skirtumas matosi. Ko dar reikia?  unsure.gif

Žiūrint, ko reikia TAU biggrin.gif Jei paknopstom surankiotų taip, kad kuo greičiau galėtum temą bombarduot avietėmis ax.gif , tai galbūt ir nieko >

Atsakyti
QUOTE(*briedis* @ 2013 07 24, 14:19)
Palauksiu kitų nuomonių, o jei jos sutaps perdarysiu kaip jūs pasakėte smile.gif

tikrai, tą ranką artėliau papuošaliuko patrauk, bet ir ne per arti. Kad ji nebūtų prisiplojus prie sienos, ar ko ten smile.gif
Atsakyti
2ND biggrin.gif

f/5

user posted image

f/10

user posted image

f/20

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *briedis*: 24 liepos 2013 - 13:35
QUOTE(sayonara @ 2013 07 24, 13:19)
Aš truputį ne apie šias klaidas kalbėjau. Bet dabar atkreipė mano dėmesį, reik tik to kvailo įpročio atsisakyti smile.gif

Žinau, kad temoje priekabės dėl kalbos dalykų nėra itin laukiamos, bet, pasinaudodama proga, vis tik pasisakysiu. Pro pirštus galiu praleisti daug ką, apsimest pusakle, visaėde, nesiaikštyti (galop, pati tikrai netraukiu iki nacionalinio diktanto biggrin.gif ). Bet pastaruoju metu labai užkliuvo itin gausūs kreipiniai, įvilkti į vardininko linksnį (ežiukas kablelis, briedis kablelis, darkas kablelis, robobebras kablelis). Tai man irgi baisiau, nei tai, kad Eglė su Lina vaikšto su neaiškiais tipais mirksiukas.gif. Kaip mat įsijungia korektoriaus rEEEEEEEžimo sirenos tongue.gif
(Say tik kontekstiškai pacituota, jai neskiriama, gali ramiai kraustytis toliau smile.gif)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iks: 24 liepos 2013 - 13:51
Iks - dabar jau gerai, ar dar ka nors taisyti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*briedis* @ 2013 07 24, 14:26)

Užskaitau. Džiugu, kad į pastabas atsižvelgei. smile.gif
Atsakyti