Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Labas rytas,
prisiminiau, kad vyksta Vasaros konkursas, o dalyvių nulis blink.gif Tai aš darau pradžią su savo marių vištų foto blush2.gif jei neatsiras konkurentų, būsiu laimėtoja didis.gif biggrin.gif
Atsakyti
Atsiras atsiras, paskutinėm dienom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2013 07 24, 08:50)
Labas rytas,
prisiminiau, kad vyksta Vasaros konkursas, o dalyvių nulis  blink.gif  Tai aš darau pradžią su savo marių vištų foto  blush2.gif  jei neatsiras konkurentų, būsiu laimėtoja didis.gif  biggrin.gif

Va ir šaunuolė, kad vištas į konkursą išsiuntei smile.gif Suprem, kaip mėgsta sakyti vaikai: kas paskutinis, tas supuvęs kiaušinis tongue.gif

Korete, drąsiau, per gerų žmonių etatas tik 1 ir jau užimtas tongue.gif

Rugpjūčio mėn. planuojam žygį baidarėmis. Maršrutas nelabai ekstremalus, bet tikimybė atsikliūti vandenyje irgi ne nulinė. Nerizikuot?, fotiką palikt ant kranto? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iks: 24 liepos 2013 - 11:17
QUOTE(Ka @ 2013 07 23, 22:19)
Korete, ir iš manęs taip. Net norisi įkelti kaip pavyzdį į pirmą puslapį.  bigsmile.gif

keliam!
nuostabus ND.
QUOTE(Iks @ 2013 07 23, 13:16)
Maggie, man baisiausia, kad Eglė su Lina vis tik nuėjo biggrin.gif

biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2013 07 24, 12:24)
keliam!
nuostabus ND.

Bus padaryta, jei tik Korete leis. rolleyes.gif

Briedi, atitrauk tą ranką tolėliau nuo fono, tuo pačiu ir tą papuošalą ir duosiu taip, jei tik tvarkinga bus. Dabar ta sujungimo linija mane erzina ir viskas. Na, negražu. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2013 07 24, 11:56)
Briedi, atitrauk tą ranką tolėliau nuo fono, tuo pačiu ir tą papuošalą ir duosiu taip, jei tik tvarkinga bus. Dabar ta sujungimo linija mane erzina ir viskas. Na, negražu.  ax.gif

Sutinku, nors man apskritai toji ranka nelabai, lyg iš vaikystės siaubo istorijų smile.gif - siaip jau galėtų būti cool, toks kraują stingdantis variantas, jei prie reikalo būtų iš visai kitos pusės prieita smile.gif Ok, lai būna toji juodoji ranka, bet kai kuriuos pirštus atlaisvinčiau (pamažindama žiedų kolekciją) ...Arba atneščiau žadėtąją arbatą biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iks: 24 liepos 2013 - 12:11
2ND 4u.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(*briedis* @ 2013 07 24, 12:17)
2ND  4u.gif

Šitą patį - paskutiniojo sakinio iš paskutiniojo posto išsižadu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iks: 24 liepos 2013 - 12:21
Ta prasme, sakote TAIP ar NE? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *briedis*: 24 liepos 2013 - 12:22
QUOTE(*briedis* @ 2013 07 24, 12:21)
Ta prasme, sakote TAIP ar NE?  biggrin.gif

NE - ir ta, ir kita prasme. Baisus ir arbatos namelis, ir jos pakelinis "rūbelis", taisyk tą ranką, šansų su ja prasisukti kur kas >
Atsakyti
Okei mirksiukas.gif
Atsakyti
Briedi, Briedi, ar tai tvarkinga? unsure.gif Atvirai pasakius, tai nebesuprantu ar toks fonas ir pagrindas ar matrica purvina... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ka: 24 liepos 2013 - 12:49