Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Mangute @ 2013 07 18, 16:38)
kodėl ojej?

O tau kaip (smalsu mirksiukas.gif )? Nes man irgi unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iks: 18 liepos 2013 - 16:46
QUOTE(Iks @ 2013 07 18, 17:43)
O tau kaip (smalsu mirksiukas.gif )? Nes man irgi  unsure.gif

ką aš žinau, gal šiek tiek per ryšku, gal veidas per daug nudalintas, bet jei čia reklama, gal taip turi būti. Aišku nelabai suprantu ką reklamuoja g.gif gal gėlės ant galvos, o gal kontaktinius lešius biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mangute @ 2013 07 18, 17:55)
ką aš žinau, gal šiek tiek per ryšku, gal veidas per daug nudalintas, bet jei čia reklama, gal taip turi būti. Aišku nelabai suprantu ką reklamuoja  g.gif gal gėlės ant galvos, o gal kontaktinius lešius  biggrin.gif

dar nesugalvojau, ką čia reklamuoja biggrin.gif šiaip kilo mintis tokių kadrų padaryti, tai va, susiorganizavom ir padarėm biggrin.gif veidui beveik nieko nedaryta, pagrinde - makiažas smile.gif bei šiokios tokios spalvų/kreivių/ryškumo korekcijos Lightroom'e smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Darkas @ 2013 07 18, 17:08)
dar nesugalvojau, ką čia reklamuoja biggrin.gif šiaip kilo mintis tokių kadrų padaryti, tai va, susiorganizavom ir padarėm biggrin.gif veidui beveik nieko nedaryta, pagrinde - makiažas smile.gif bei šiokios tokios spalvų/kreivių/ryškumo korekcijos Lightroom'e smile.gif

O kam į tas džiungles ji įkišta? Erkių neprisigaudė? (ar makiažas apsaugojo zaodno biggrin.gif).
Atsakyti
QUOTE(Iks @ 2013 07 18, 19:05)
O kam į tas džiungles ji įkišta? Erkių neprisigaudė? (ar makiažas apsaugojo zaodno biggrin.gif).

kiek žinau neprisigaudė biggrin.gif o dėl ko tai nepasakysiu - gal makiažas, gal džiunglės per menkos buvo biggrin.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Labas rytas,
Alabama- man patinka labai, tas susiliejimas su vandeniu, atrodo ligu ja nestu , plukdytu. Spalvos labai sodrios. Tik man asmeniskai kliuna rankos- labai itemptos atrodo, lyg pasiruosusios kabintis i bet koki siauda, kad issaugoti gyvenima. Aisku , gali buti , kad klystu, nes pati mokausi dar tik visko. Tad jei nepataikiau su savo sapalionem, prasom atleisti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jaukuciukas @ 2013 07 19, 08:49)
Labas rytas,
Alabama- man patinka labai, tas susiliejimas su vandeniu, atrodo ligu  ja nestu , plukdytu. Spalvos labai sodrios. Tik man asmeniskai kliuna rankos- labai itemptos atrodo, lyg pasiruosusios kabintis i bet koki siauda, kad issaugoti gyvenima. Aisku , gali buti , kad klystu, nes pati mokausi dar tik visko. Tad jei nepataikiau su savo sapalionem, prasom atleisti smile.gif

Rankos visiskai atpalaiduotos buvo.Be to, tai Otelija, gal ji ir skesdama kabinosi i gyvenima.
Atsakyti
Man irgi kažkiek kliuvo rankos, nes jos atrodo lyg paralyžiuotos, bet spalvos tai labai gražios wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Mangute @ 2013 07 19, 10:24)
Man irgi kažkiek kliuvo rankos, nes jos atrodo lyg paralyžiuotos, bet spalvos tai labai gražios wink.gif

Na sudek laisvai atpalaidavus rankas sau.Visiskai atpalaiduok pirstus.Gausis tas pats.

Rankos visiskai laisvai guli, nei jos paralizuotos, nei jos dar kazkokios.
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2013 07 19, 11:29)
Na sudek laisvai atpalaidavus rankas sau.Visiskai atpalaiduok pirstus.Gausis tas pats.

Rankos visiskai laisvai guli, nei jos paralizuotos, nei jos dar kazkokios.

pabandžiau, man jos labiau gniaužiasi į kumščius. Nesupyk, čia tik pastabos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mangute @ 2013 07 19, 10:36)
pabandžiau, man jos labiau gniaužiasi į kumščius. Nesupyk, čia tik pastabos  4u.gif

Atpalaiduotos rankos niekada i kumscius nesigniauztu.As ir nepykstu:)
Atsakyti