Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Iks @ 2013 07 22, 09:57)
Mangute, man įspūdžio nedaro. Va, būtum atsigulus ant plento ir būtum gavusi kelią į dangų o jei dar mašinų virtinė - tai ir "taboras žengia į dangų" biggrin.gif

baisu, net pagalvot, atsigulti tarp mašinų biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos
Ka tikrai labai grazu tavo rugiai, su kokiu objektyvu fotografuota
Atsakyti
QUOTE(Iks @ 2013 07 22, 09:25)
O vištas fotografuodama akmenį savigynai pasidėjai? tongue.gif ar sultinio klausimu? rolleyes.gif Antroji višta (ta, kuri į akmenį nekreipia jokio dėmesio, bais gražia šviesos aureole apvedžiota - it kokia šventoji smile.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif Balsu kvatojau.
Patiktų man, kad tos dėžės su akmeniu nebūtų, bet.. Nebebuvo laiko traukti tolyn, o dar būčiau gavusi barti nuo babytės, kad savo tvarką įvedinėju už tvarto. biggrin.gif Taigi ir lieka klausimas kam tas akmuo ant dėžės, tiek man, tiek žiūrovui. biggrin.gif

QUOTE(krispuka @ 2013 07 22, 11:02)
Sveikos
Ka tikrai labai grazu tavo rugiai, su kokiu objektyvu fotografuota

Canon 50mm f/1.4 mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas,

Vakar ėjau saulės palydėt ax.gif Buvo taip gražu - giedra giesra, bet tuo pačiu ir nebežinojau, kaip ką nors gražaus nufotografuot...
įkeliu vieną kadrą, kiti - Flickre
user posted image

Noriu visokiausių pastabų, nes tikrai nežinojau, kaip ir ką daryt atlėkus doh.gif doh.gif blink.gif
Atsakyti
Amade, man tai viskas gerai, gal dar būtų įdomu jei saulė pasimatytų ir kokia didelė banga pagauta, kad nebūtų taip nuobodu žiūrėti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2013 07 22, 12:22)
Labas rytas,

Vakar ėjau saulės palydėt  ax.gif Buvo taip gražu - giedra giesra, bet tuo pačiu ir nebežinojau, kaip ką nors gražaus nufotografuot...
įkeliu vieną kadrą, kiti - Flickre

Noriu visokiausių pastabų, nes tikrai nežinojau, kaip ir ką daryt atlėkus  doh.gif  doh.gif  blink.gif

ir lygiai per pusę padalinai viską smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*briedis* @ 2013 07 22, 12:10)
Amade, man tai viskas gerai, gal dar būtų įdomu jei saulė pasimatytų ir kokia didelė banga pagauta, kad nebūtų taip nuobodu žiūrėti  4u.gif

su saulute viena, bet be bangos doh.gif Kažkaip man su saule nelabai patiko foto, nes labai giedra buvo, tai tik ryškus blynas ir tiek. Norėjosi spalvotų debesų, bet jų nebuvo.

user posted image

QUOTE(Mangute @ 2013 07 22, 12:22)
ir lygiai per pusę padalinai viską smile.gif

Nes neapsisprendžiu, kaip kirpt biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
Labas wink.gif

Na va, persikrausčiau, dar jei internetą turėčiau normalų, būtų išvis lafa wink.gif

Dėl Alabamos. Mano jos foto rankos atrodo įsitempę, bet tame ir yra tos foto žavumas. Tas susidvejinimas, abejonės, draskymasis, neviltis ir pan. Vidinis skausmas, kurį išduoda būtent rankos. Nes mergų su atsipalaidavusiomis rankomis yra daug, su įsitempusiomis - mažai. Foto nėra šedevras, bet patraukia akį, bent jau mano. Žinant, kokia aš išpindėjusi, tai - komplimentas.

Apie Alabamos asmenybę nediskutuosiu.

Pilnai sugrįšiu, kai internetą nuolatinį turėsiu, nes su iPadu nervai nelaiko čiatint smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2013 07 19, 21:15)
mane galite taršyti ir kritikuoti wink.gif

galima? oo, kaip gerai.

ziuriu banga pilkshvo jb nepraejo, bet grazu, tinka. Man siek tiek truksta lupu, kurios labai pasimeta sviesiame veide - skrybele tamsi, fonas tamsus. ir taip noretusi daugiau virsaus, maziau kaires - kvadrato galbut. su siuo kazkas ne taip, netgi jei palikti 2:3 vistiek toks pailgas atrodo, ir virsaus 1 cm truksta.
QUOTE(Iks @ 2013 07 19, 19:47)
Bandyk auto - ir draugas, ir gyvenimo partneris biggrin.gif

lotuliukas.gif neblogas pasiulymas.
QUOTE(Iks @ 2013 07 19, 21:36)
Prieš taršymą norėčiau pasiteirauti: rankas apdairiai paslėpei, a? biggrin.gif

biggrin.gif

o kas upelyje gyvena?
QUOTE(Sea Girl @ 2013 07 20, 09:35)
Nesutinku....Niekas zemese nieko nevoliojo, bet sioje aptartoje nuotraukoje, matyt, tikrai rankos kliuna ne vienai, tai ir pasakem. Man butent sioji ranku poza Alabamos nuotraukose ir anskciau keistokai ziurejosi  ax.gif

drinks_cheers.gif
QUOTE(Iks @ 2013 07 19, 23:23)
Maggie, specialiai grįžau pažiūrėti, kas per antakiai smile.gif

ir kaip tau? noriu zinoti ar cia tik manyje kazkokia shyza rolleyes.gif
QUOTE(Iks @ 2013 07 20, 11:19)
Ne-a ax.gif - ooOOOooo, kad tai tebūtų viena vienintelė spraga išsilavinime biggrin.gif

lotuliukas.gif
QUOTE(eziukas.ruke @ 2013 07 20, 15:42)
3 ND 3 dublis

eziuk, nuostabu. uzskaitau. galbut ir rieda, bet palyginus su kai kuriais auksciau darbas - tas ND puikus.
ta pati saulegraza, triju fone atrodytu gerai.
QUOTE(Vetra127 @ 2013 07 20, 15:55)
3 n.d blush2.gif  :

taip.
QUOTE(eziukas.ruke @ 2013 07 20, 17:37)
dar vienas bandymas. Židinio nuotolį palikau tą patį, tačiau stengiausi, kad 1-oj foto erdvė pasiskirstytų tolygiau, o ne taip kaip iš pradžių, kai buvo daug  erdvės 1-os foto apačioje.

uzskaitau ir tuos. nors velgi kiek ciuozia i kaire. matai stalo linija (pavirsius ant kurio guli riesutai)? ji turi buti visada lygi. todel fotografuojant itin svarbu laikyti fotoaparata tiesiai, stengtis suziuret, kad linijos butu lygios, pvz stalo/sienos/paveikslu ir t.t. mazas klaideles galima pataisyti su PS (ateiciai cia, kai turesi pvz gera kadra, bet labai kreivas sienas), bet tvarkant su programom, prarandami visada keli cm nuotraukos sonu, kurie kartais labai reikalingi.
QUOTE(jaukuciukas @ 2013 07 20, 21:44)
Mangute -  biggrin.gif , mano postus prasom skaityt su lengva sypsena veide, nieko nenoriu izeisti, tiesiog dalinuosi mintimis smile.gif As realybej miela, tikrai smile.gif Ir baisiai daug kalbanti  doh.gif ( gavau pastabu is Kikirikes, kad tarsku virs  cool.gif  ).

nuo Kikes? cool.gif ji ir pati tauskute, tai jau isivaizduoju Tave biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(Iks @ 2013 07 22, 09:25)
kad link Tauragės kažkur pakeliui pas šv.Petrą biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 07 22, 15:56)
Labas wink.gif
Pilnai sugrįšiu, kai internetą nuolatinį turėsiu, nes su iPadu nervai nelaiko čiatint smile.gif

Kažkaip kvailai apsidžiaugiau apsireiškimu, net pro ausis beveik praleidau -----
bet rankos ... hmm... vis tik ... įsitempUSIOS hihihi.gif Nors pilnai ir nesugrįžai, guodžia, kad bent gabalais smile.gif

QUOTE(Maggie @ 2013 07 22, 16:09)

Maggie, ne šyza tau arba šyza ne tik tau biggrin.gif
Upelyje visi mes gyvenam, kaip ir veidrodžiuose smile.gif
Dėl horizonto... Manau, kad kartais jis gali būti tiesut tiesutėlis, su gulsčiukais patikrintas, bet dėl tam tikrų objektų specifikos važiavimo įspūdžio galima ir nešvengti. Ne? ax.gif Pvz. (iš praktikos) gali būti netinkamai pasukta puodelio ąselė, sukelianti antrinį kryptingumą.
Atsakyti
QUOTE(Iks @ 2013 07 22, 18:48)
Kažkaip kvailai apsidžiaugiau apsireiškimu, net pro ausis beveik praleidau -----
bet rankos ... hmm... vis tik ... įsitempUSIOS  hihihi.gif Nors pilnai ir nesugrįžai, guodžia, kad bent gabalais smile.gif

QUOTE(Maggie @ 2013 07 22, 16:09)

Maggie, ne šyza tau arba šyza ne tik tau biggrin.gif
Upelyje visi mes gyvenam, kaip ir veidrodžiuose smile.gif
Dėl horizonto... Manau, kad kartais jis gali būti tiesut tiesutėlis, su gulsčiukais patikrintas, bet dėl tam tikrų objektų specifikos važiavimo įspūdžio galima ir nešvengti. Ne? ax.gif Pvz. (iš praktikos) gali būti netinkamai pasukta puodelio ąselė, sukelianti antrinį kryptingumą.

Nu sorry, bet ne visų mūsų skonis vienodas, nu gal kažkam gražu tokie antakiai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrė @ 2013 07 20, 10:06)

Na ką, meetas fantastiškai greit prabėgo,gaila,kad Kas Kas virtuvėje šefas tik vienas sukosi,o ir skanų alutį paragavau. Ir šviežienos gavom,bent jau aš biggrin.gif malonu buvo susipažint su Mamyte_Saule 4u.gif

drinks_cheers.gif Kad ir labai lietingas, bet vykęs mytas gavosi, linksmos tos fotografuojančios merginos biggrin.gif

Aš jau laukiu atostogų, kai bus galima atsikvėpti ir užsiimti maloniais hobiais, nes dabar tai kokį kartelį per savaitę tik ištaikau perbėgti naujausias nuotraukas ir jų komentarus.
Atsakyti