QUOTE(rarity @ 2013 07 19, 21:15)
mane galite taršyti ir kritikuoti
galima? oo, kaip gerai.
ziuriu banga pilkshvo jb nepraejo, bet grazu, tinka. Man siek tiek truksta lupu, kurios labai pasimeta sviesiame veide - skrybele tamsi, fonas tamsus. ir taip noretusi daugiau virsaus, maziau kaires - kvadrato galbut. su siuo kazkas ne taip, netgi jei palikti 2:3 vistiek toks pailgas atrodo, ir virsaus 1 cm truksta.
QUOTE(Iks @ 2013 07 19, 19:47)
Bandyk auto - ir draugas, ir gyvenimo partneris
neblogas pasiulymas.
QUOTE(Iks @ 2013 07 19, 21:36)
Prieš taršymą norėčiau pasiteirauti: rankas apdairiai paslėpei, a?
o kas upelyje gyvena?
QUOTE(Sea Girl @ 2013 07 20, 09:35)
Nesutinku....Niekas zemese nieko nevoliojo, bet sioje aptartoje nuotraukoje, matyt, tikrai rankos kliuna ne vienai, tai ir pasakem. Man butent sioji ranku poza Alabamos nuotraukose ir anskciau keistokai ziurejosi
QUOTE(Iks @ 2013 07 19, 23:23)
Maggie, specialiai grįžau pažiūrėti, kas per antakiai
ir kaip tau? noriu zinoti ar cia tik manyje kazkokia
shyza
QUOTE(Iks @ 2013 07 20, 11:19)
Ne-a
- ooOOOooo, kad tai tebūtų viena vienintelė spraga išsilavinime
QUOTE(eziukas.ruke @ 2013 07 20, 15:42)
eziuk, nuostabu. uzskaitau. galbut ir rieda, bet palyginus su kai kuriais auksciau darbas - tas ND puikus.
ta pati saulegraza, triju fone atrodytu gerai.
QUOTE(Vetra127 @ 2013 07 20, 15:55)
3 n.d
:
taip.
QUOTE(eziukas.ruke @ 2013 07 20, 17:37)
dar vienas bandymas. Židinio nuotolį palikau tą patį, tačiau stengiausi, kad 1-oj foto erdvė pasiskirstytų tolygiau, o ne taip kaip iš pradžių, kai buvo daug erdvės 1-os foto apačioje.
uzskaitau ir tuos. nors velgi kiek ciuozia i kaire. matai stalo linija (pavirsius ant kurio guli riesutai)? ji turi buti visada lygi. todel fotografuojant itin svarbu laikyti fotoaparata tiesiai, stengtis suziuret, kad linijos butu lygios, pvz stalo/sienos/paveikslu ir t.t. mazas klaideles galima pataisyti su PS (ateiciai cia, kai turesi pvz gera kadra, bet labai kreivas sienas), bet tvarkant su programom, prarandami visada keli cm nuotraukos sonu, kurie kartais labai reikalingi.
QUOTE(jaukuciukas @ 2013 07 20, 21:44)
Mangute -
, mano postus prasom skaityt su lengva sypsena veide, nieko nenoriu izeisti, tiesiog dalinuosi mintimis
As realybej miela, tikrai
Ir baisiai daug kalbanti
( gavau pastabu is Kikirikes, kad tarsku virs
).
nuo Kikes?
ji ir pati tauskute, tai jau isivaizduoju Tave
Papildyta:
QUOTE(Iks @ 2013 07 22, 09:25)
kad link Tauragės kažkur pakeliui pas šv.Petrą