Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Mangute @ 2013 07 21, 20:56)
Ka, rugiai fantastiški, tokie sodriai geltoni wink.gif

Kviečiai. wink.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Sauniai pradinukes stengiasi isilieti i musu bury.

Ka, paskutines tavo foto atgaiva akims mirksiukas.gif

O as atostogauju, per kvaila galva issitryniau LR, tad teks palaukti kol instaliuosiu per naujo.bus galima ir foto viena kita ikelti smile.gif
Atsakyti
meginu jau siandien paskutiny karta 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fifux'e: 21 liepos 2013 - 20:14
QUOTE(Afrė @ 2013 07 21, 17:11)
Korete, taip

Dėkui smile.gif judėsiu prie 5 ND
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2013 07 21, 21:06)
Kviečiai. wink.gif

whatever - kviečiai biggrin.gif vistiek gražu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mangute @ 2013 07 21, 22:13)
whatever - kviečiai  biggrin.gif vistiek gražu  thumbup.gif

Užsiimu švietimu apie žemės ūkį. lotuliukas.gif
Ačiū. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2013 07 21, 22:15)
Užsiimu švietimu apie žemės ūkį.  lotuliukas.gif
Ačiū.  mirksiukas.gif

gėda iš tikro, esu iš kaimo, o rugio nuo kviečio neatskyriau blush2.gif

Link Tauragės..

user posted image
Papildyta:
KLAUSIMAS:

Keičiant objektyvą pastebėjau, kad pačiam fotoaparate ant tos stiklinės plokštelės yra kelios dulkelės, jas galima nuvalyti? pūčiau, bet nelabai padėjo, turiu tokį šepetėlį ar galiu su tuo brūkštelt?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mangute: 21 liepos 2013 - 21:55
Veidrodis, ta stiklinė plokštelė. biggrin.gif Geriau tu daugiau nepūsk, nes užtiškus seilių lašeliui bus dar blogiau. Nuvalyk ar su tuo šepetėliu ar sausu krapštuku atsargiai. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2013 07 21, 23:04)
Veidrodis, ta stiklinė plokštelė. biggrin.gif Geriau tu daugiau nepūsk, nes užtiškus seilių lašeliui bus dar blogiau. Nuvalyk ar su tuo šepetėliu ar sausu krapštuku atsargiai. smile.gif

vėl mane mokai biggrin.gif nenagrinėju aš ten per daug, vat bijau dulkių visokių, ir vistiek neišvengiau smile.gif Dėkui už patarimą (bučkis) mirksiukas.gif
Atsakyti
[QUOTE]Fifux'e, ne ir vėl smile.gif Gal, sakau, liaukis tas gėles kankinusi ir pasidairyk kitų aukų smile.gif Gėles fotografuoti ne taip paprasta, kaip atrodo, tiesą pasakius - grynas vargas. Nuoširdžiai patariu - pasilengvink sau gyvenimą smile.gif

Ka, miela žiūrėti į tavo KVIETINES foto (nors vis tik... savaitgalinis herojus labiau intrigavo biggrin.gif). O vištas fotografuodama akmenį savigynai pasidėjai? tongue.gif ar sultinio klausimu? rolleyes.gif Antroji višta (ta, kuri į akmenį nekreipia jokio dėmesio, bais gražia šviesos aureole apvedžiota - it kokia šventoji smile.gif

Mangute, susidaro įspūdis, kad link Tauragės kažkur pakeliui pas šv.Petrą biggrin.gif Dangaus atriekei didžiausią šmotą, o nuorodai link Tauragės - visai mizerną plotelį. Nesižiūri tokios proporcijos, nepasiteisina. Bent jau mano akimis (4-iomis biggrin.gif) žiūrint...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iks: 22 liepos 2013 - 08:50
[quote=Iks,2013 07 22, 09:25]
[QUOTE]Fifux'e, ne ir vėl smile.gif Gal, sakau, liaukis tas gėles kankinusi ir pasidairyk kitų aukų smile.gif Gėles fotografuoti ne taip paprasta, kaip atrodo, tiesą pasakius - grynas vargas. Nuoširdžiai patariu - pasilengvink sau gyvenimą smile.gif

Ka, miela žiūrėti į tavo KVIETINES foto (nors vis tik... savaitgalinis herojus labiau intrigavo biggrin.gif). O vištas fotografuodama akmenį savigynai pasidėjai? tongue.gif ar sultinio klausimu? rolleyes.gif Antroji višta (ta, kuri į akmenį nekreipia jokio dėmesio, bais gražia šviesos aureole apvedžiota - it kokia šventoji smile.gif

Mangute, susidaro įspūdis, kad link Tauragės kažkur pakeliui pas šv.Petrą biggrin.gif Dangaus atriekei didžiausią šmotą, o nuorodai link Tauragės - visai mizerną plotelį. Nesižiūri tokios proporcijos, nepasiteisina. Bent jau mano akimis (4-iomis biggrin.gif) žiūrint...
[/quote]

tai dangus gražus, todėl jo daug smile.gif bandžiau ir žemiau, bet ten tik kelias smile.gif čia nepasiteisinimas - o paaiškinimas biggrin.gif

Iks, sakai negražu? g.gif
Papildyta:
Gal kas turit PS5 vaistukų? smile.gif baigiu nuprotėti, niekur nerandu sad.gif
Atsakyti
Mangute, man įspūdžio nedaro. Reikėjo atsigulti ant plento ir būtum gavusi kelią į dangų o jei dar mašinų virtinė - tai ir "taboras žengia į dangų" biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iks: 22 liepos 2013 - 09:00