Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(mamagute @ 2013 07 21, 13:50)
Amade, ir aš noriu pamatyt  smile.gif

Yra flickre bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Suprem @ 2013 07 21, 14:05)
Yra flickre  bigsmile.gif

kaip ją rast ? gal nesam drauguos...
Atsakyti
QUOTE(Suprem @ 2013 07 21, 09:23)
Nerandu as tu tavo vistu, kuriam psl? g.gif

Koks aparatas pas tave?

QUOTE(mamagute @ 2013 07 21, 13:14)
kaip ją rast ? gal nesam drauguos...

Flickre ieskok Amadeee mirksiukas.gif ten ir vistos, ir visa kita
Atsakyti
šiai užduočiai svarbiausia, kad kuo margesnį foną pasirinkt ir tada labai aiškiai matosi, kaip jis keičiasi. Bet negali sakyt, kad nesimato šiuo atveju. Matosi. Bet jei būtų margesnis fonas- dar labiau tas skirtumas matytųsi ir pačiai dar aiškiau būtų smile.gif
[/quote]

man kažkaip pakako to margumo, ir man skirtumai tikrai matosi g.gif
įdomu ką kitos mano rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo korete: 21 liepos 2013 - 13:32
QUOTE(korete @ 2013 07 21, 13:28)
man kažkaip pakako to margumo, ir man skirtumai tikrai matosi  g.gif
įdomu ką kitos mano  rolleyes.gif

Man to skirtumo pakanka. Gal kiek erzina (iš tikrųjų ar optinis įspūdis - ?), kad fotografuota kiek įstrižai objekto/tarkim, to betoninio atitvaro. Taip duodu smile.gif Beje, o ką supratai prieš tai ne taip dariusi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iks: 21 liepos 2013 - 14:37
QUOTE(korete @ 2013 07 21, 14:28)
man kažkaip pakako to margumo, ir man skirtumai tikrai matosi  g.gif
įdomu ką kitos mano  rolleyes.gif

As uzskaitau 4u.gif
Atsakyti
Dėkui už du taip smile.gif
Iks, kažkaip to įstrižumo nepastebėjau, kol nepasakei smile.gif gal kažkiek ir jaučiasi pirmoj foto g.gif bet taikiau tai tikrai tiesiai fotkint. O pirmą bandymą kai dariau tai buvau užsižaidusi su spalvų temperatūrom ir kažką prireguliavau, ir kai susiruošiau fotkint namų darbą pamiršau atreguliuot atgal doh.gif ir visą kaltę saulei suverčiau blush2.gif Bet nieko, viskas tik į naudą: turėjau gerą pamoką, o ir patirtis kaupiasi smile.gif
Atsakyti
Korete, taip
Atsakyti
QUOTE(mamagute @ 2013 07 21, 14:50)
Amade, ir aš noriu pamatyt  smile.gif
Papildyta:
šiai užduočiai svarbiausia, kad kuo margesnį foną pasirinkt ir tada labai aiškiai matosi, kaip jis keičiasi. Bet negali sakyt, kad nesimato šiuo atveju. Matosi. Bet jei būtų margesnis fonas- dar labiau tas skirtumas matytųsi ir pačiai dar aiškiau būtų smile.gif

Na mano akis mato besikeicianti fona. Pamenu Darko ND Bokeh taip pat neryskus buvo, visos uzskaite wink.gif Deja pati taip duoti negaliu, neturiu dar brandos atestato biggrin.gif
Atsakyti
Mano mintis fotografuoti savaitgalio temai kažkur nuvinguriavo. biggrin.gif Tai padariau kitą darbą.
user posted image

Na, ir tikos. biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Iks @ 2013 07 20, 13:23)

Fifux'e, smagu, kad pastabas dediesi į hmm... omenį smile.gif 3 bandymas už pirmuosius kur kas geresnis. Bet tik lyginant. Neskubėk, šiuo atveju svarbu, kad žiedlapiai ir lapai nebūtų bile kaip nukapoti, ryškumo irgi ne jūros marios smile.gif Siūlau objektą (saulėgrąžas) kiek daugiau atitraukti nuo fono. Ir kompozicijos nepalik už kadro, tikrai, pasibandyk po kelis kartus, ne-sku-bėk smile.gif

4u.gif

sveikos mirksiukas.gif
Atsakyti
Ka, rugiai fantastiški, tokie sodriai geltoni wink.gif
Atsakyti