Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Iks @ 2013 07 20, 09:30)
Mane turbūt paliegęs monitorius už nosies vedžioja... Nes Amadės atviruko patinka tik toksai minimalistinis, švara ir ramybe alsuojantis užmanymas, paukščiai gražiai išsirikiavę..., o išpildymas - MAN susidaro įspūdis, kad kokybės trūksta, šviesa lyg per aitri, kirai ar žuvėdros, ar vištos (Preiloj jas juk taip ir vadina) lyg kažkokie perdėm... pikseliniai, skaitmeniniai. Reikia kažkaip į būtinųjų pirkinių sąrašą klasta ir apgaule žūtbūt įterpti monitorių biggrin.gif

Afre, visai įdomūs tie tavo šachmatai, jei dar atpažinčiau figūras, turbūt dar > pasakytų, a?

QUOTE(Afrė @ 2013 07 20, 09:53)
neatpažįsti? biggrin.gif Karalius su karaliene tongue.gif

Amadees foto kokybė gal mažėja dėl kirpimo foto, bet minimalismas yra superinis, sterialumas toks, todėl ir veža biggrin.gifi

Aš irgi matau ta kokybės trūkumą ir ne vienoj foto, o nesuprantu. ką. ne taip darau. Kirų foto fokusavau į kažkurį kirą, bet gal diafragmą privert dar labiaereik r kad ryškiau būtų?
Atsakyti
Po sočios vakarienės ir man ne kliūtis duoti taip, bet Ežiukui jau lyg nereikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrė @ 2013 07 20, 20:52)
Ežiukas.rūke, Taip.

Įdomu kodėl manęs nieks netarkuoja, net dvi foto įdėjau. Neįdomios, nu ir gerai, sausa skūra liko biggrin.gif

Naaaa... mano išlavinta akis ne kažin ką sako biggrin.gif su karaliais, na įdomu, toks didelis grūdas uždėtas, šešėliai tokie įdomūs, lyg persmeikti, ale nugalėti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mangute @ 2013 07 20, 22:08)
Naaaa... mano išlavinta akis ne kažin ką sako  biggrin.gif su karaliais, na įdomu, toks didelis grūdas uždėtas, šešėliai tokie įdomūs, lyg persmeikti, ale nugalėti  g.gif

Grūdą uždėjaupatį natūraliausią,kokį su juosta pasidariau,čia jo ir reikėjo. Taip karalius su karaliene šešėlius nugalėjo.
Atsakyti
Afre, tarka iš virtuvinio kombaino, tad visas viltis išnešt sveiką kailį palik ant... pjaustymo lentelės biggrin.gif
O jei rimčiau. Sakiau, kad šachmatai įdomu. Bet tai tokio tipo kadras, kur daugiau sunku ką ir pasakyti (sustabdė arba ne; aš buvau sustojusi). Aišku, galima piktintis, kad abiems monarchams rankos kojos nukapotos hihihi.gif , o JOS didenybė kiek panaši į pipirų malūnėlį tongue.gif Patinka grėsmingi (suprask - žaidimas baigtas) ir kone urbanistiniai šešėliai. Sumanymas sumanus smile.gif
Apie juostinukus - rinktiniai tie tavo savaitgalio vyrai, o kadras ... hmm ... tvarkingas, neblogas, bet šiaip jau daugiau reklaminis, sustabdo vis tik labiau patys objektai, o ne jų paserviravimas smile.gif Ai, šališka aš, pavydas smaugia, geri žodžiai neišsiperi, virtuvinis kombainas užkurtas tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iks: 20 liepos 2013 - 21:29
QUOTE(Iks @ 2013 07 20, 22:28)
Afre, tarka iš virtuvinio kombaino, tad visas viltis išnešt sveiką kailį palik ant... pjaustymo lentelės biggrin.gif
O jei rimčiau. Sakiau, kad šachmatai įdomu. Bet tai tokio tipo kadras, kur daugiau sunku ką ir pasakyti (sustabdė arba ne; aš buvau sustojusi). Aišku, galima piktintis, kad abiems monarchams rankos kojos nukapotos hihihi.gif , o JOS didenybė kiek panaši į pipirų malūnėlį tongue.gif Patinka grėsmingi (suprask - žaidimas baigtas) ir kone urbanistiniai šešėliai. Sumanymas sumanus smile.gif
Apie juostinukus - rinktiniai tie tavo savaitgalio vyrai, o kadras ... hmm ... tvarkingas, neblogas, bet šiaip jau daugiau reklaminis, sustabdo vis tik labiau patys objektai, o ne jų paserviravimas smile.gif Ai, šališka aš, pavydas smaugia, geri žodžiai neišsiperi, virtuvinis kombainas užkurtas tongue.gif

Jumuras pas tamstą thumbup.gif Dėl vyro juk interpretuoti buvo galima ax.gif ne reklaminis, sužaidžiau greitai su šviesa biggrin.gif vat,net vyrui parodžiau,sako,kas čia tokius pat turi? Atsimerk,čia jie mūsi biggrin.gif
Ale senai kombainą naudojau,reik pažiūrėt kokie ten peiliukai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrė @ 2013 07 20, 21:35)
Jumuras pas tamstą thumbup.gif Dėl vyro juk interpretuoti buvo galima ax.gif  ne reklaminis, sužaidžiau greitai su šviesa biggrin.gif vat,net vyrui parodžiau,sako,kas čia tokius pat turi? Atsimerk,čia jie mūsi biggrin.gif
Ale senai kombainą naudojau,reik pažiūrėt kokie ten peiliukai biggrin.gif

Gerai, įtikinai, "Afrė ir keturi jos vyrai", Lietuvos kino studija, rež. A.Puipa, kompozitorius J.Širvinskas, kostiumų dailininkė V.Bimbaitė biggrin.gif
P.S. PENKTASIS vyras, kuriam rodomas šis filmas (per prievartą! - užsimerkusiam biggrin.gif), kažkaip jau iškrenta iš konteksto smile.gif

Amade, gal saulė per arši buvo, tik tiek, a?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iks: 20 liepos 2013 - 21:57
QUOTE(Iks @ 2013 07 20, 21:52)

Amade, gal saulė per arši buvo, tik tiek, a?

g.gif nebepamenu, rodos, tiesiogiai nešvietė, buvo apie 19.30 ir saulė švietė, bet iš už miško unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2013 07 20, 21:48)
Aš irgi matau ta kokybės trūkumą ir ne vienoj foto, o nesuprantu. ką. ne taip darau. Kirų foto fokusavau į kažkurį kirą, bet gal diafragmą privert dar labiaereik r kad ryškiau būtų?

Nerandu as tu tavo vistu, kuriam psl? g.gif

Koks aparatas pas tave?
Atsakyti
QUOTE(Mangute @ 2013 07 20, 20:21)
Tu dabar nesupyk  biggrin.gif Bet pamačius tavo ND ir avatarą (tiksliau jį pirma pastebiu) tai ND atrodo kaip kakaliukų krūva  biggrin.gif Nu toks pirmas įspūdis liko  biggrin.gif Bet šiaip aš TAIP smile.gif

ačiū 4u.gif pralinksminai. avatare tai mūsų šuo, pagrindinis modelis, tai jos ir nuotraukų daug ir gražių, ir įdomių pasitaiko biggrin.gif thumbup.gif

QUOTE(Afrė @ 2013 07 20, 20:52)
Ežiukas.rūke, Taip.

QUOTE(jaukuciukas @ 2013 07 20, 21:44)
Ežiukas rūke - taip. Paskutines geros, tvarkingos. Riedejimas tai milimetrinis, bet vistiek Taip. Uz pastangas,  ir kad irodei , kad gali.

QUOTE(Iks @ 2013 07 20, 21:52)
Po sočios vakarienės ir man ne kliūtis duoti taip, bet Ežiukui jau lyg nereikia smile.gif

ačiū visoms! 4u.gif
tikiuosi, kad ta mano akis išlavės, nes nuuuu net pikta ant savęs (!!), kaip aš nesuprantu ir nepastebiu to mažo, mažo riedėjimo.
Atsakyti
Galų gale supratau ką ne taip dariau, kad 4 ND (pirmam bandyme) spalvos be ryšio gavosi doh.gif tai nd perdariau.

4 ND (antras dublis)

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Suprem @ 2013 07 21, 10:23)
Nerandu as tu tavo vistu, kuriam psl? g.gif

Amade, ir aš noriu pamatyt smile.gif
Papildyta:
QUOTE(korete @ 2013 07 21, 13:02)
Galų gale supratau ką ne taip dariau, kad 4 ND (pirmam bandyme) spalvos be ryšio gavosi  doh.gif  tai nd perdariau.

4 ND (antras dublis)

šiai užduočiai svarbiausia, kad kuo margesnį foną pasirinkt ir tada labai aiškiai matosi, kaip jis keičiasi. Bet negali sakyt, kad nesimato šiuo atveju. Matosi. Bet jei būtų margesnis fonas- dar labiau tas skirtumas matytųsi ir pačiai dar aiškiau būtų smile.gif
Atsakyti