QUOTE(Iks @ 2013 07 20, 09:30)
Mane turbūt paliegęs monitorius už nosies vedžioja... Nes Amadės atviruko patinka tik toksai minimalistinis, švara ir ramybe alsuojantis užmanymas, paukščiai gražiai išsirikiavę..., o išpildymas - MAN susidaro įspūdis, kad kokybės trūksta, šviesa lyg per aitri, kirai ar žuvėdros, ar vištos (Preiloj jas juk taip ir vadina) lyg kažkokie perdėm... pikseliniai, skaitmeniniai. Reikia kažkaip į būtinųjų pirkinių sąrašą klasta ir apgaule žūtbūt įterpti monitorių
Afre, visai įdomūs tie tavo šachmatai, jei dar atpažinčiau figūras, turbūt dar > pasakytų, a?
Afre, visai įdomūs tie tavo šachmatai, jei dar atpažinčiau figūras, turbūt dar > pasakytų, a?
QUOTE(Afrė @ 2013 07 20, 09:53)
neatpažįsti? Karalius su karaliene
Amadees foto kokybė gal mažėja dėl kirpimo foto, bet minimalismas yra superinis, sterialumas toks, todėl ir veža i
Amadees foto kokybė gal mažėja dėl kirpimo foto, bet minimalismas yra superinis, sterialumas toks, todėl ir veža i
Aš irgi matau ta kokybės trūkumą ir ne vienoj foto, o nesuprantu. ką. ne taip darau. Kirų foto fokusavau į kažkurį kirą, bet gal diafragmą privert dar labiaereik r kad ryškiau būtų?