Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų - 188 tema

QUOTE(IvanVaida @ 2013 07 19, 09:08)
Gal kam teko užsisakyti ir siųstis iš http://www.pompdelux.com? Siuntimas 15 euru, galėtume kooperuotis. Dabar finalinis išpardavimas vyksta iki 70proc. Vilnius.

eina sau kokie grožiai wub.gif tik sunervino, kad labai daug kas (bent jau bernams) out of stock ;/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo CaraMela: 19 liepos 2013 - 08:34
QUOTE(CaraMela @ 2013 07 19, 09:31)
eina sau kokie grožiai  wub.gif tik sunervino, kad labai daug kas (bent jau bernams) out of stock ;/

Jo verysad.gif
Atsakyti
Gal kas laredoute.fr dar neapsipirko. Priimciau. Klaipeda 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lanocka @ 2013 07 18, 21:35)
Labas vakaras. Jau ilga laika noriu isigyti daikta, kuri niekaip nerandu Lietuvoja. Rusijuoja ji nauduoja labai daug, o pas mus neparduda. Nezinau kaip teisingai vadinasi lietuviska, bet rusiskai tai "multivarka". Gal kur jus uzmatet sita daikta. Arba gal galiu pabandyti atsiusti is Rusijos? Ar muita reikia moketi siunciant is ten? Aciu is anksto.

Čia yra tema apie "multivarkas" , t.y. apie multifunkcinius puodus smile.gif
Atsakyti
Mamukai prasau pagalbos help.gif uzsisakiau is www.lookfantastic.com, atsiunte jie man sekimo koda trakmail.uk.co, jau savaite bandau ziureti nieko gero jis ten nerodo, nei kur tas siuntinis randasi, nei kada atvyks, gal kuri susiduret g.gif , nes viena karta jau negavau is ju siuntinio, tai kazkaip neramu ir si karta sad.gif
Atsakyti
Labas,

Turiu klausimą dėl cocooncenter.co.uk
Jie išsiuntę prekes atsiunčia siuntos numerį XX00000000FR, tačiau pagal jį galima matyti tik kelią prancūzijoje. gal kuri bandė prašyti jų lipduko numerio, nes pristato tai DPD, o jie pagal tą numerį nieko neranda sad.gif
Išsiuntė jau daugiau nei prieš savaitę, o vis negaunu. Sekmadienį išvažiuoju kelioms dienoms, tai norėjosi iki to laiko visoms išdalinti smile.gif
Atsakyti
http://www.15min.lt/...ktai-663-354755
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2013 07 19, 10:24)
Labas,

Turiu klausimą dėl cocooncenter.co.uk
Jie išsiuntę prekes atsiunčia siuntos numerį XX00000000FR, tačiau pagal jį galima matyti tik kelią prancūzijoje. gal kuri bandė prašyti jų lipduko numerio, nes pristato tai DPD, o jie pagal tą numerį nieko neranda sad.gif
Išsiuntė jau daugiau nei prieš savaitę, o vis negaunu. Sekmadienį išvažiuoju kelioms dienoms, tai norėjosi iki to laiko visoms išdalinti smile.gif

bandykit gal cia ta koda suvest http://www.17track.net/index_en.shtml
Atsakyti
QUOTE(ta-pa-ti @ 2013 07 19, 09:28)

Ačiū, bet nieko sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2013 07 19, 09:24)
Jie išsiuntę prekes atsiunčia siuntos numerį XX00000000FR, tačiau pagal jį galima matyti tik kelią prancūzijoje.

tai jie siuncia arba per pasta, arba per kurjerius. koks pas jus variantas? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(murashke @ 2013 07 19, 09:41)
tai jie siuncia arba per pasta, arba per kurjerius. koks pas jus variantas? smile.gif

Praėjusį kartą man irgi buvo atsiuntę nr jų vietinio pašto, kaip aš suprantu, bet pristatė man DPD g.gif Ir LP pašto tinklalapyje aš tokios siuntos nei tada nei dabar nematau. Skambinau į DPD bet jie nieko nerado sad.gif
Atsakyti
Laba diena,
Gal zinote sportdirect ismieras " s" , ' xs ' , " m" kokiam ugiui ?
Atsakyti