Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų - 188 tema

QUOTE(ta-pa-ti @ 2013 07 18, 21:40)
aš liepos 12 užsisakiau.
skaičiau kad per išpardavima siunčia iki 5 sav  g.gif

as irgi liepos 12 d. pirkau, tai mano siuntinukas jau Lenkijoje, tikiuosi gal ryt mane pasieks 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lanocka @ 2013 07 18, 22:35)
Labas vakaras. Jau ilga laika noriu isigyti daikta, kuri niekaip nerandu Lietuvoja. Rusijuoja ji nauduoja labai daug, o pas mus neparduda. Nezinau kaip teisingai vadinasi lietuviska, bet rusiskai tai "multivarka". Gal kur jus uzmatet sita daikta. Arba gal galiu pabandyti atsiusti is Rusijos? Ar muita reikia moketi siunciant is ten? Aciu is anksto.

Paskaitykit sita tema, gal cia bus kokios info, kur ju yra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(apuokiuk@s @ 2013 07 18, 22:55)
Paskaitykit sita tema, gal cia bus kokios info, kur ju yra smile.gif

Labai jums aciu.
Atsakyti
QUOTE(kete @ 2013 07 18, 13:40)
Mergaites, jei vokieciai parase, kad siuntini atsius royal low, tai cia kaip suprantu siuncia pastu? ar ne?

Atrodo taip ax.gif

QUOTE(Pakalnute_klp @ 2013 07 18, 15:33)
SD uzsakyma jau padariau!!:)

Kažkas mano nuomone kablį pagavo tongue.gif tongue.gif tongue.gif

QUOTE(Jinafire @ 2013 07 18, 21:18)
Man taip pat buvo pries gera savaite. Tai negaunu dar siuntinio. Gal kurjeris iesko  lotuliukas.gif

Čia kaip iš tos AIBĖS reklamos, kur vyras miške ieško kur mašiną pasistatė lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Saulutė @ 2013 07 18, 23:39)
as  irgi liepos 12 d. pirkau, tai mano siuntinukas jau Lenkijoje, tikiuosi gal ryt mane pasieks  4u.gif

o kaip žinote kad jis ten?
Atsakyti
QUOTE(me2za @ 2013 07 19, 01:23)
Atrodo taip ax.gif
Kažkas mano nuomone kablį pagavo tongue.gif  tongue.gif  tongue.gif
Čia kaip iš tos AIBĖS reklamos, kur vyras miške ieško kur mašiną pasistatė lotuliukas.gif

Sporta as jau kelis metus darau, aplink mano pazistamu pastoviai nori, kad uzsakyciau, tai kas 2 savaites gaunas.
Atsakyti
QUOTE(ta-pa-ti @ 2013 07 19, 07:39)
o kaip žinote kad jis ten?

atsiunte Laredoute sekimo nuoroda 4u.gif
Atsakyti
Mergaitės, pas kokius kurjerius tikrinti LR siuntinio numerį?
Atsakyti
QUOTE(Saulutė @ 2013 07 19, 08:57)
atsiunte Laredoute sekimo nuoroda  4u.gif

hm. man nieko neatsiunte.

kapitun lygtai DHL 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulutė @ 2013 07 19, 08:57)
atsiunte Laredoute sekimo nuoroda  4u.gif

Su p[rancūzų kalba nedraugauju o google vertėjas kartais taip išverčia, kad nors verk...
Kur jūs tą sekimo nuorodą matote? Tame laiške, kurį atsiunčia su visu prekiu sąrašu?
Dabar matau užsakymo numerį prisijungus prie savo profilio, bet jis neaktyvus, neveiikia kaip nuoroda. Ar pagal jį kažkaip galima sekti siuntinį?
Jei tikėti vertėju, mano prekes išsiuntė prieš savaitę.
Papildyta:
QUOTE(ta-pa-ti @ 2013 07 19, 09:01)
hm. man nieko neatsiunte.

kapitun lygtai DHL  4u.gif

Pagal tą numerį DHL nieko neranda.
Reiktų pradėti ieškoti siuntos, nes adrese pas mane butas nenurodytas, galvoju kaip jie pristatys tokią siuntą g.gif
Seniai jau pirkau iš LR, nieko nebeatsimenu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kipitun: 19 liepos 2013 - 08:08
Gal kam teko užsisakyti ir siųstis iš http://www.pompdelux.com? Siuntimas 15 euru, galėtume kooperuotis. Dabar finalinis išpardavimas vyksta iki 70proc. Vilnius.
Atsakyti
QUOTE(kipitun @ 2013 07 19, 08:08)
Su p[rancūzų kalba nedraugauju o google vertėjas kartais taip išverčia, kad nors verk...
Kur jūs tą sekimo nuorodą matote? Tame laiške, kurį atsiunčia su visu prekiu sąrašu?
Dabar matau užsakymo numerį prisijungus prie savo profilio, bet jis neaktyvus, neveiikia kaip nuoroda. Ar pagal jį kažkaip galima sekti siuntinį?
Jei tikėti vertėju, mano prekes išsiuntė prieš savaitę.
Papildyta:
Pagal tą numerį DHL nieko neranda.
Reiktų pradėti ieškoti siuntos, nes adrese pas mane butas nenurodytas, galvoju kaip jie pristatys tokią siuntą g.gif
Seniai jau pirkau iš LR, nieko nebeatsimenu.

sekimo nuoroda ateina atkyrame laiske, dhl atsiuncia. tuomet tikrinate kur yra siuntinys. jei jis kazkur pastriges, tai lr temoje yra tel nr, pasisakmbinate, pasakote numeriuka, ir jie viskas suziures ir pataisys, jei reikia.
Atsakyti