Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų - 188 tema

QUOTE(Aguonytė @ 2013 07 18, 19:52)
ką jau gero užmatei? g.gif  biggrin.gif

nestukem rubai pigiai, bet galvoju ar spesiu panesiot, nes neaisku kol ateis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pakalnute_klp @ 2013 07 18, 20:19)
nestukem rubai pigiai, bet galvoju ar spesiu panesiot, nes neaisku kol ateis biggrin.gif

užtat reikėjo pirkti kai aš pirkau juos iš čia.. biggrin.gif , greit ateina grubi savaitė gal 10d. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aguonytė @ 2013 07 18, 20:20)
užtat reikėjo pirkti kai aš pirkau juos iš čia.. biggrin.gif  , greit ateina grubi savaitė gal 10d. ax.gif

gal nepastebejau anksciau. nu dabar net nezinau, o jie tiesiai i LT siuncia?
Atsakyti
QUOTE(Pakalnute_klp @ 2013 07 18, 20:23)
gal nepastebejau anksciau. nu dabar net nezinau, o jie tiesiai i LT  siuncia?

tai taip , nuo 45svarų nemokamas siuntimas į LT mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal kam teko grazinti prekytes i mangooutlet, per kiek laiko pinigelius grazino, mano jau dvi savaites kaip issiusta unsure.gif .
Atsakyti
QUOTE(Oliuke_ @ 2013 07 18, 17:41)
aciu labai  4u.gif

priimciau dar kokia mergaite su nedideliu krepseliu prie gap.eu, kodukai 25+15 off. Truksta apie 20 eur

surinkta 4u.gif

QUOTE(Kriiste @ 2013 07 18, 19:23)
skaitau kad tas pusinis dydis labai inoringiems pirkejams  - kur gink dieve batai negali buti apspausti ar kiek laisvoki blush2.gif Dauguma gamintoju - isvis neturi pusiniu mirksiukas.gif

nesutinku schmoll.gif pvz., man nei vieni crocs batai netinka. UK5 trina, o UK6 krenta nuo kojos. Aisku kokias kalioshas galima ir didesnio dydzio turet, bet tik jas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Oliuke_ @ 2013 07 18, 20:35)

nesutinku  schmoll.gif pvz., man nei vieni crocs batai netinka. UK5 trina, o UK6 krenta nuo kojos. Aisku kokias kalioshas galima ir didesnio dydzio turet, bet tik jas  rolleyes.gif

nu croks ten atskira respublika - turiu ir 38 ir 39 ir 40 - ir visi geri ir ne kaliosai mirksiukas.gif
dirbau batu parduotuveje kuri laika, tai budavo modeliu su pusinem ismierom - bet tikrai retam ju realiai prireikdavo... dazniausiai jei 38 reik ir ner sueina 38,5 rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmoske @ 2013 07 18, 12:55)
Nusiunčiau į AŽ.. aš jau nespėsiu pasinaudoti smile.gif

4u.gif Vilmoske
Papildyta:
QUOTE(Selga @ 2013 07 18, 17:53)
Kažkaip susirodė, kad Paypal registracija nėra gera visais atvejais, bet galbūt ir klystu?  g.gif

Na nežinau, kodėl nėra gera kai kuriais atvejais.. jei tik yra galimybė, perku tik per paypal, na nebent patikima parduotuvė, tai ramiai be paypalo perku.
Papildyta:
QUOTE(tuke @ 2013 07 18, 20:31)
Gal kam teko grazinti prekytes i mangooutlet, per kiek laiko pinigelius grazino, mano jau dvi savaites kaip issiusta unsure.gif .

Teko. Nepamenu, ilgokai, dvi savaitės tai normalu. Bet jau plius minus reik sekti šį reikalą.
Atsakyti
QUOTE(Oliuke_ @ 2013 07 18, 17:41)
aciu labai  4u.gif

priimciau dar kokia mergaite su nedideliu krepseliu prie gap.eu, kodukai 25+15 off. Truksta apie 20 eur

o man taip ir neatsiunte GAP'as to kodo doh.gif

gal kas zinot ar LAEDOUTE rašo telefoną?
dariau užsakymą. adresa rode normalei. o i pašta gavau ale patvirtinima ir ten tik gatve ir miestas doh.gif nei namo nei buto ner unsure.gif tai kaip tas kurjeris žinos blink.gif
Atsakyti
gal kuri nors noretu priisjungti prie mangooutlet uzsakymo?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ta-pa-ti @ 2013 07 18, 21:11)

dariau užsakymą. adresa rode normalei. o i pašta gavau ale patvirtinima ir ten tik gatve ir miestas  doh.gif  nei namo nei buto ner  unsure.gif  tai kaip tas kurjeris žinos  blink.gif

Man taip pat buvo pries gera savaite. Tai negaunu dar siuntinio. Gal kurjeris iesko lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jinafire @ 2013 07 18, 21:18)
Man taip pat buvo pries gera savaite. Tai negaunu dar siuntinio. Gal kurjeris iesko  lotuliukas.gif

aš liepos 12 užsisakiau.
skaičiau kad per išpardavima siunčia iki 5 sav g.gif
Atsakyti