Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų - 188 tema

Nebedaug trūksta iki nemokamo siuntimo http://www.cocooncenter.co.uk/ , prašom jungtis 4u.gif aguonele0@gmail.com
QUOTE(Märchen @ 2013 07 25, 13:40)
Gal žinote, maždaug per kiek laiko užsakymas atkeliauja į Lietuvą?

nu apie pora sav eina kiek teko susidurt g.gif

QUOTE(rozete @ 2013 07 25, 15:38)
kiek dar trūksta iki nemokamo? ir kokiam jūs mieste?  ax.gif

jau nebedaug trūksta iki nemokamo , Kaunas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aguonytė: 25 liepos 2013 - 15:44
QUOTE(Aguonytė @ 2013 07 25, 16:42)
nu apie pora sav eina kiek teko susidurt  g.gif
jau nebedaug trūksta iki nemokamo , Kaunas  4u.gif

Man SD tai lygiai savaite eina. oi cia ziuriu apie kita parduotuve biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pakalnute_klp: 25 liepos 2013 - 15:45
QUOTE(Pakalnute_klp @ 2013 07 25, 16:44)
Man SD tai lygiai savaite eina. oi cia ziuriu apie kita parduotuve biggrin.gif

nu aš visad į didesnę pusę pasakau siuntimą.. nes paskui labai nekantrauja ar nuliūsta kai ilgiau eina.. o kai greičiau ateina , smagiau būna biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aguonytė @ 2013 07 25, 16:47)
nu aš visad į didesnę pusę pasakau siuntimą.. nes paskui labai nekantrauja ar nuliūsta kai ilgiau eina.. o kai greičiau ateina , smagiau būna  biggrin.gif

man uzsitempia nebent jei nebunu namie kai jie atveza. DHL pas mus isvis gudriai, paskambina kokia 2 val, sako ar busit namie, sakau esu.Kaip paklausiu kada atves, pasako nu iki 6 atvesim, ir sedi kai durnas namie, negali iseit biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pakalnute_klp @ 2013 07 25, 16:54)
man uzsitempia nebent jei nebunu namie kai jie atveza. DHL pas mus isvis gudriai, paskambina kokia 2 val, sako ar busit namie, sakau esu.Kaip paklausiu kada atves, pasako nu iki 6 atvesim, ir sedi kai durnas namie, negali iseit biggrin.gif

šitos parduotuvės DPD berniukai veža , tai jie kartais išvis neskambina.. o kam? geriau taip atvaro į svečius.. lotuliukas.gif nail.gif
Atsakyti
QUOTE(Aguonytė @ 2013 07 25, 16:58)
šitos parduotuvės DPD berniukai veža , tai jie kartais išvis neskambina.. o kam? geriau taip atvaro į svečius..  lotuliukas.gif  nail.gif

dhl visada paskambina, bet susiduriau su kitais kurjeriais, kurie neskambina.idomus
Atsakyti
QUOTE(zabukas @ 2013 07 25, 13:42)
ačiū !!! Gal kuri slaptažodį galėtumėte į AZ atsiųsti?
Temoj neseniai pradėjau reikštis, bet internetu perku jau seniai  blush2.gif

QUOTE(Maja Di @ 2013 07 25, 13:49)
Aš irgi noriu slaptažodžio ax.gif .

parasykite man i az, jei dar nieks neatsiunte jums rolleyes.gif

QUOTE(Pakalnute_klp @ 2013 07 25, 14:54)
Visa ir buvo, nu va gyveni ir mokais:) tai geriau su Mastercard? reikia man ja pririst prie paypal jei leis.

o siaip nezinau prie kokios valiutos mano Visa prirista.

mano irgi visa ir visada banko kursu skaiciuoja. Jusu paypal paskyroje nustatytas paypal konvertavimo kursas, pakeiskite ir bus banko rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Aguonytė @ 2013 07 25, 15:42)
Nebedaug trūksta iki nemokamo siuntimo http://www.cocooncenter.co.uk/ , prašom jungtis  4u.gif  aguonele0@gmail.com

nu apie pora sav eina kiek teko susidurt  g.gif
jau nebedaug trūksta iki nemokamo , Kaunas  4u.gif

tuoj atsiųsiu ir aš dar smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Oliuke_ @ 2013 07 25, 17:16)
parasykite man i az, jei dar nieks neatsiunte jums rolleyes.gif
mano irgi visa ir visada banko kursu skaiciuoja. Jusu paypal paskyroje nustatytas paypal konvertavimo kursas, pakeiskite ir bus banko  rolleyes.gif

o tai keist kiekviena karta mokant ar galima pastoviai pasidaryt?
Atsakyti
QUOTE(Pakalnute_klp @ 2013 07 25, 17:30)
o tai keist kiekviena karta mokant ar galima pastoviai pasidaryt?

reikia pasidaryti viena karta smile.gif, bet as pries kiekviena mokejima dar pasitikrinu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Märchen @ 2013 07 25, 12:40)
Gal žinote, maždaug per kiek laiko užsakymas atkeliauja į Lietuvą?

mes cia kooperuojantis paskutini karta uzsisakynejom, dar buvo net pasirinktas greitesnis siuntimo budas, o gavosi dar blogiau uz paprasta. vietoj pristatymo i namus, nusiusta buvo i pasta

liepos 5 d buvo uzsakyta, i Lietuva atejo 18d, keleta dienu dar papildomai uztruko kol atkeliavo iki Klaipedos..

bet cia prancuzai, jie neskuba issiusti. nepalyginsi su vokieciu operatyvumu 4u.gif is aposparerio gavau per 3 darbo dienas!!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zebriuk @ 2013 07 25, 17:38)
reikia pasidaryti viena karta smile.gif, bet as pries kiekviena mokejima dar pasitikrinu  blush2.gif

perziurejau paypal, neradau kur pasidaryt kad visada butu
Atsakyti