QUOTE(Bluntė @ 2013 07 23, 23:21)
koduką įvedat jau prie kortelės duomenų? ar galima kur anksčiau?
jie siuntimą man patys rekomenduoja 2,95 ir rašo kokių dienų termine pristatys..
ir gal, jei kuri turi kantrybės, galit įsimesti kad ir 10vntmaikučių ir pažiūrėt ar jas pristatytų be siuntimo? nes gal čia bac ir netaiko apatinėm maikėm?
jie siuntimą man patys rekomenduoja 2,95 ir rašo kokių dienų termine pristatys..
ir gal, jei kuri turi kantrybės, galit įsimesti kad ir 10vntmaikučių ir pažiūrėt ar jas pristatytų be siuntimo? nes gal čia bac ir netaiko apatinėm maikėm?
koduką veskit nedaėjusi iki kortelės duomenų, iškart kai surenkat krepšiuką. Kaip Lina ir minėjo, jei renkatės express delivery, tada numinusuoja 2,95 ar kiek ten nuo 4,5 sv. Nes free delivery = free standart delivery, ne express. Aš praeitą savaitę irgi vargau su ASDA tuo school06 koduku, nes irgi rinkausi express, tai ten kažkaip labai nuosekliai viską reik daryt -pirma parašyt koduką, paskui pasirinkt express delivery ( o gal atvirkščiai ) , bet kai nueisit iki kortelės duomenų, jau viską turėsi būti pasirinkusi ankstesniuose žingsniuose - ir koduką įvedus, ir pristatymą express pasirinkus.
Tiesa, man TBS trūksta 32 sv (realiai 16, nes -50 proc nuolaida), gal ryt atsirastų prisijungsiančių Kaune
Pvz su 4 vnt plaukų sviestais po 200 ml
http://www.thebodysh...air-butter.aspx
Nu nes daiktas nerealus pas mus LT 52lt, o čia gautųsi 16 lt su centais, plius dar kažkiek už pristatymą pagal svorį.