Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų - 188 tema

QUOTE(Bluntė @ 2013 07 23, 23:21)
koduką įvedat jau prie kortelės duomenų? ar galima kur anksčiau?
jie siuntimą man patys rekomenduoja 2,95 ir rašo kokių dienų termine pristatys..
ir gal, jei kuri turi kantrybės, galit įsimesti kad ir 10vntmaikučių ir pažiūrėt ar jas pristatytų be siuntimo? nes gal čia bac ir netaiko apatinėm maikėm?  g.gif

koduką veskit nedaėjusi iki kortelės duomenų, iškart kai surenkat krepšiuką. Kaip Lina ir minėjo, jei renkatės express delivery, tada numinusuoja 2,95 ar kiek ten nuo 4,5 sv. Nes free delivery = free standart delivery, ne express. Aš praeitą savaitę irgi vargau su ASDA tuo school06 koduku, nes irgi rinkausi express, tai ten kažkaip labai nuosekliai viską reik daryt -pirma parašyt koduką, paskui pasirinkt express delivery ( o gal atvirkščiai blush2.gif ) , bet kai nueisit iki kortelės duomenų, jau viską turėsi būti pasirinkusi ankstesniuose žingsniuose - ir koduką įvedus, ir pristatymą express pasirinkus.

Tiesa, man TBS trūksta 32 sv (realiai 16, nes -50 proc nuolaida), gal ryt atsirastų prisijungsiančių Kaune smile.gif
Pvz su 4 vnt plaukų sviestais po 200 ml smile.gif
http://www.thebodysh...air-butter.aspx
Nu nes daiktas nerealus smile.gif pas mus LT 52lt, o čia gautųsi 16 lt su centais, plius dar kažkiek už pristatymą pagal svorį. bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo CaraMela: 23 liepos 2013 - 22:41
QUOTE(vikruole @ 2013 07 23, 23:31)

ne ne , koduka vedu kai issirenku prekes, tada kaip Kriste sake promotion kodas-SCHOOL06 ir tolyn

aišku smile.gif aš pasirodo vedžiau prie ekuponų, dėl to neveikė...

gerai.,.tiek išsiaiškinau bent kur vesti, bet kad galutinėj sumoj tikrai prideda siuntimo kainą g.gif
Papildyta:
QUOTE(CaraMela @ 2013 07 23, 23:34)
koduką veskit nedaėjusi iki kortelės duomenų, iškart kai surenkat krepšiuką. Kaip Lina ir minėjo, jei renkatės express delivery, tada numinusuoja 2,95 ar kiek ten  nuo 4,5 sv. Nes free delivery = free standart delivery, ne express. Aš praeitą savaitę irgi vargau su ASDA tuo school06 koduku, nes irgi rinkausi express, tai ten kažkaip labai nuosekliai viską reik daryt -pirma parašyt koduką, paskui pasirinkt express delivery ( o gal atvirkščiai  blush2.gif ) , bet kai nueisit iki kortelės duomenų, jau viską turėsi būti pasirinkusi ankstesniuose žingsniuose  - ir koduką įvedus, ir pristatymą express pasirinkus.

doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif

ačiū nepatingėjusiom parašyti 4u.gif 4u.gif smile.gif lyg visus postus iš naujo perskaičiau,ale neužkliuvo,kad pradžioj viską suisvesti smile.gif na plius minus ir lyg sugebėsiu apsipirkti su nemokamu siuntimu doh.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
Dar klausimas pabaigai smile.gif billing adresą paliekat UK adresą ? 4u.gif
Papildyta:
Užsakyta. Dar kartą dėkui padėjusiom ir patarinėjančiom merginom smile.gif
Atsakyti
Gal kas žino kur dar rasti muzikinių papuošalų dėžučių be amazon?
Tinka ir LT parduotuvės 4u.gif
Atsakyti
itariu niekas manes nepriims i kompanija su ASDA, teks per tarpininke uzsakinet:((
Atsakyti
QUOTE(Pakalnute_klp @ 2013 07 23, 22:51)
itariu niekas manes nepriims i kompanija su ASDA, teks per tarpininke uzsakinet:((

tai jus priimkite ka nors smile.gif
Atsakyti
o su mylimiausia kortele galima atsiskaityt ASDOJE. Niekada nesu pirkusi per tukį ar per PA , bet reikia kažkaip...
Atsakyti
as galiu priimt jei man leis su mano kortele pirkt ir per tuki siust:)
Atsakyti
derinausi su bbiitute, man patogiau būtų pasiimt iš jos, nereikėtų siųsti, bet jos dydis dingęs, tai neaišku ar atsiras, ir ar užsakinės.
Atsakyti
QUOTE(murashke @ 2013 07 23, 23:00)
ot, visos kaip islepintos biggrin.gif visur turi buti kodai pirmam apsipirkimui, nemokamas siuntimas biggrin.gif

nail.gif tai ne galvoji , pats azarts pirkti su visais kodukais lotuliukas.gif
man asdos nereik.. apseisiu.. lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš su kvailu klausimu:)
O iš Kinijos galima siųsti PA adresu ?
Atsakyti
Šiandien po pietų jeigu nedings mano prekė pirksiu Zara. Nuo 50 GBP siuntimas UK nemokamas, jeigu nesusirinks nemokamas, tuomet 3,95 GBP reiktų dalintis. Siūsiuosi per Tukį.
Atsakyti
QUOTE(norala @ 2013 07 24, 08:53)
Aš su kvailu klausimu:)
O iš Kinijos galima siųsti PA adresu ?

galima, tik tokie patys apribojimai del muito ir pvm
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Murčikas: 24 liepos 2013 - 08:58