nu nusisauk , neveikia tas kodukas isidejus mokykliniu prekiu uz 20 sv. Mano visos prekes mokyklines uz 29 sv.
KAIP VEIKS, JEI KRISTE NETEISINGAI PARASE, O AS KAIP BLONDINE NETEISINGAI NURASIAU. REIKIA VESTI NE SCHOOL6, O SCHOOL06
ot, visos kaip islepintos visur turi buti kodai pirmam apsipirkimui, nemokamas siuntimas
QUOTE(murashke @ 2013 07 23, 23:00)
ot, visos kaip islepintos visur turi buti kodai pirmam apsipirkimui, nemokamas siuntimas
tep tep
QUOTE(lina0612 @ 2013 07 23, 22:36)
Jei supratau, jus noretumet express nemokao?
Tai taip neiseis
tas kodas minusuoja 2,95
paskui siuntimas 2,95 prisideda , kaip visada
Jei jus renkates skubu siuntima, tuomet jis bus siek tiek pigesnis
Bet nemokamo nebus
Tai taip neiseis
tas kodas minusuoja 2,95
paskui siuntimas 2,95 prisideda , kaip visada
Jei jus renkates skubu siuntima, tuomet jis bus siek tiek pigesnis
Bet nemokamo nebus
man neskubu o kodėl rašot, kad nebus nemokamo siuntimo? nes express renkuosi?
mane glumina,kad kodas rašo suteikiantys FREE Delivery..o paskum jį vis tiek skaičiuoja...na arba nenuėjau toliau iki nemokamo na einu krautis kašikų ir bandyt...kitaip gi neužmigsiu
sutinku ir be kodų pirmam apsipirkimui, ale mokėti už siuntimą nenoriu, kai tokia reklama
QUOTE(Kriiste @ 2013 07 23, 20:52)
is asdos situs galiu parekomenduot situs treningus (yra ir kelnes) - mergaitem su roziniu, berniukam su zydru - tikrai faini ir kokybiski
http://direct.asda.c...default,pd.html
zinok nebesiorentuoju lietuviskuose dydziuose - nes tokiu nebeturim ir jau senai isvis , Zinau tik kad dukrai perku J1, o koks LT atitikmuo - neisivaizduoju net
http://direct.asda.c...default,pd.html
zinok nebesiorentuoju lietuviskuose dydziuose - nes tokiu nebeturim ir jau senai isvis , Zinau tik kad dukrai perku J1, o koks LT atitikmuo - neisivaizduoju net
prasysiu konsultacijos
mane irgi sudomino sie treningai - jei maniskis 125cm ar 7-8m dydzio nepaskes?
Ir jei pirkote batus/sporbacius batus is asdos gal galite pakomentuoti kiek J1 cm viduje?
QUOTE(murashke @ 2013 07 23, 23:00)
Joo, norisi. Jei dabar pirkciau, bet ir tik dabar prisiregistruociau asdoje, gauciau is karto koduka pirmam apsipirkimui? Nezinai murashke?
QUOTE(vikruole @ 2013 07 23, 22:08)
Jei dabar pirkciau, bet ir tik dabar prisiregistruociau asdoje, gauciau is karto koduka pirmam apsipirkimui? Nezinai murashke?
ka cia zinoti nera tokio daikto asdoje. tikrai reta parduotuve siulo tokia nuolaida, o asda apskritai retai lepina nuolaidomis
man veikia tas kodas, nuima siuntima. minusuoja 2.95 svaro
QUOTE(Bluntė @ 2013 07 23, 22:07)
man neskubu o kodėl rašot, kad nebus nemokamo siuntimo? nes express renkuosi?
mane glumina,kad kodas rašo suteikiantys FREE Delivery..o paskum jį vis tiek skaičiuoja...na arba nenuėjau toliau iki nemokamo na einu krautis kašikų ir bandyt...kitaip gi neužmigsiu
sutinku ir be kodų pirmam apsipirkimui, ale mokėti už siuntimą nenoriu, kai tokia reklama
tai jei neskubu rinksites nuims 2,95- cia jie tokia nuolaida duoda
paskui prides siuntima 2,95
tai iseis kaip ir nemokamas
Dar karta pasikartosiu: gal galeciau prie kurios prisijungt su mokyklinem kelnem is Asdos?
QUOTE(murashke @ 2013 07 23, 23:11)
ka cia zinoti nera tokio daikto asdoje. tikrai reta parduotuve siulo tokia nuolaida, o asda apskritai retai lepina nuolaidomis
QUOTE(lina0612 @ 2013 07 23, 23:13)
tai jei neskubu rinksites nuims 2,95- cia jie tokia nuolaida duoda
rodos ir skaityti moku... ir perku ne pirmą kartą..nu bet man čia mistika... niekaip nenuima
koduką įvedat jau prie kortelės duomenų? ar galima kur anksčiau?
jie siuntimą man patys rekomenduoja 2,95 ir rašo kokių dienų termine pristatys..
ir gal, jei kuri turi kantrybės, galit įsimesti kad ir 10vntmaikučių ir pažiūrėt ar jas pristatytų be siuntimo? nes gal čia bac ir netaiko apatinėm maikėm?
na jei kuri turi kantrybės su manim ir gali pagelbėt - tai tikrai būsiu dėkinga
veikia tas kodukas SCHOOL06, bet paskui prideda galutiniam zingsnyje
ta pacia suma.
Papildyta:
ta pacia suma.
Papildyta:
QUOTE(Bluntė @ 2013 07 23, 23:21)
rodos ir skaityti moku... ir perku ne pirmą kartą..nu bet man čia mistika... niekaip nenuima
koduką įvedat jau prie kortelės duomenų? ar galima kur anksčiau?
jie siuntimą man patys rekomenduoja 2,95 ir rašo kokių dienų termine pristatys..
ir gal, jei kuri turi kantrybės, galit įsimesti kad ir 10vntmaikučių ir pažiūrėt ar jas pristatytų be siuntimo? nes gal čia bac ir netaiko apatinėm maikėm?
ne ne , koduka vedu kai issirenku prekes, tada kaip Kriste sake promotion kodas-SCHOOL06 ir tolyn koduką įvedat jau prie kortelės duomenų? ar galima kur anksčiau?
QUOTE(vikruole @ 2013 07 23, 23:29)
veikia tas kodukas SCHOOL06, bet paskui prideda galutiniam zingsnyje
ta pacia suma.
ta pacia suma.
aš ir kelnytes jau 10vnt įsimečiau iš to skyrelio ir man vis tiek neminusuoja siuntimo ...ir rašo,kad neveikia kodas..ir prisiregistravau ... nesuprantu ką ne taip darau