Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų - 188 tema

Renkamas naujs uzsakymas is e5p Alytus Vilnius Kedainiai uzsakymas rytoj iskrat po nauju drabuziu ykelimo laukiu jusu
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2013 07 23, 22:13)
Noreciau prie kurios nors prisijungti su pora rubeliu is asdos 4u.gif Kaip tik vyresneliui i mokykla reikia sportinio kostiumo.... o ju rubai didinti ar mazinti? 4u.gif

didinti, bent dauguma ir bent ant mano vaiku 4u.gif
Atsakyti

Sveikos mielosios 30 diena grystu is UK galiu parsvesti jums tai ko jus norite. Drabuziu valynes buitine chemija saldumynai, kvepalai ir visa kita. Pati gyvenu Alytuje, taciau galiu perduoti y Vilniu Kedainius arba Kauna. Vyksta dideli ispardavimai Body shop, sport direct, JD sport, Next, Mothercare, laukiu jusu laisku
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2013 07 23, 21:57)
nepastebejau laiko kada pildo - mes jau 4 ar 5 uzsakymus padarem cia per pastarasias dienas (net nebeprisimenu kiek), tai jie gal daugiau ne tu paciu papildo - o kazka naujo nukainuoja, bet taip ivairiai, ryte ziurejom dar pilna kaina, o po keliu valandu jau pigiau, po kurio laiko dar kai kas pigiau rolleyes.gif Va teip va ir nesigauna per karta apsipirkt lotuliukas.gif

bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif nu jo zibalas ant ugnies doh.gif
maziukas dar nemokyklinukas doh.gif vyresneliui jau neitiksi blush2.gif
Jeigu pagausiu pora dzemperiuku is Sale pirksiu ax.gif jeigu kuri turi krepsiuka su 20 svaru kad minusuotu siuntima UK galiu nupirkti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bbiitute: 23 liepos 2013 - 21:20
Mergaites, gal yra kur smulkiau pasiskaityt, kaip tai daroma - Pirkdami galite pasinaudoti UK adresu, po to už tam tikrą mokestį jūsų daiktus persiųs į Lietuvą.

Noriu asdos, bet nedaznai mergaites renka blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vikruole @ 2013 07 23, 22:14)
tai ta as suprantu, ne pokalbi palaikau jau tikrai, tik dabar isitikinau, kad kedai nesiskaito mokykline avalyne (nors is to skyrelio rinkausi). Tik nereikia pykti  4u.gif

jei pykciau ne toki deciau blush2.gif smailika, o toki mad.gif arba wacko.gif arba toki gun_bandana.gif gal dar toki umn.gif , nu ir toki galiu bash.gif va teip va tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2013 07 23, 21:18)
didinti, bent dauguma ir bent ant mano vaiku 4u.gif

Dekui 4u.gif

QUOTE(bbiitute @ 2013 07 23, 21:19)
bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif  nu jo zibalas ant ugnies  doh.gif
maziukas dar nemokyklinukas  doh.gif  vyresneliui jau neitiksi  blush2.gif
Jeigu pagausiu pora dzemperiuku is Sale pirksiu  ax.gif  jeigu kuri turi krepsiuka su 20 svaru kad minusuotu siuntima  UK galiu nupirkti  4u.gif

O is kokio jus miesto?
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2013 07 23, 22:17)
AIŠKU...
bet prie mokyklynių rūbų rašo free delivery su SCHOOL06..įsidėjau maikučių ir rašo,kad kodas negalioja  g.gif  ir vis tiek skaičiuoja siuntimą...

neteisingai atliktas namu darbas schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(valyte_7 @ 2013 07 23, 22:20)
Mergaites, gal yra kur smulkiau pasiskaityt, kaip tai daroma - Pirkdami galite pasinaudoti UK adresu, po to už tam tikrą mokestį jūsų daiktus persiųs į Lietuvą.

Noriu asdos, bet nedaznai mergaites renka blush2.gif

aš irgi noriu, ale kodas neveikia man biggrin.gif
aš naudojuosi www.pirkanglijoj.lt 4u.gif ten visa info yra wink.gif tiesiog prie adreso suvedi UK adresą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2013 07 23, 22:21)
Dekui 4u.gif
O is kokio jus miesto?

Alytus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2013 07 23, 22:22)
neteisingai atliktas namu darbas schmoll.gif

ant nestuke.gif pykti negalima biggrin.gif jom reikia padėti blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bbiitute @ 2013 07 23, 21:24)

Ech...

Taip seniai sioje temoje bludijau doh.gif

Blunte, o jus ne is Vilniaus? blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Bluntė @ 2013 07 23, 21:24)
ant  nestuke.gif  pykti negalima biggrin.gif jom reikia padėti  blush2.gif  blush2.gif

Aha... ir atsakyti negalima nestuke.gif drinks_cheers.gif biggrin.gif
Atsakyti