QUOTE(madmuazele @ 2013 07 23, 22:13)
Noreciau prie kurios nors prisijungti su pora rubeliu is asdos Kaip tik vyresneliui i mokykla reikia sportinio kostiumo.... o ju rubai didinti ar mazinti?
didinti, bent dauguma ir bent ant mano vaiku
Sveikos mielosios 30 diena grystu is UK galiu parsvesti jums tai ko jus norite. Drabuziu valynes buitine chemija saldumynai, kvepalai ir visa kita. Pati gyvenu Alytuje, taciau galiu perduoti y Vilniu Kedainius arba Kauna. Vyksta dideli ispardavimai Body shop, sport direct, JD sport, Next, Mothercare, laukiu jusu laisku
QUOTE(Kriiste @ 2013 07 23, 21:57)
nepastebejau laiko kada pildo - mes jau 4 ar 5 uzsakymus padarem cia per pastarasias dienas (net nebeprisimenu kiek), tai jie gal daugiau ne tu paciu papildo - o kazka naujo nukainuoja, bet taip ivairiai, ryte ziurejom dar pilna kaina, o po keliu valandu jau pigiau, po kurio laiko dar kai kas pigiau Va teip va ir nesigauna per karta apsipirkt
nu jo zibalas ant ugnies
maziukas dar nemokyklinukas vyresneliui jau neitiksi
Jeigu pagausiu pora dzemperiuku is Sale pirksiu jeigu kuri turi krepsiuka su 20 svaru kad minusuotu siuntima UK galiu nupirkti
QUOTE(vikruole @ 2013 07 23, 22:14)
tai ta as suprantu, ne pokalbi palaikau jau tikrai, tik dabar isitikinau, kad kedai nesiskaito mokykline avalyne (nors is to skyrelio rinkausi). Tik nereikia pykti
jei pykciau ne toki deciau smailika, o toki arba arba toki gal dar toki , nu ir toki galiu va teip va
QUOTE(Kriiste @ 2013 07 23, 21:18)
didinti, bent dauguma ir bent ant mano vaiku
Dekui
QUOTE(bbiitute @ 2013 07 23, 21:19)
nu jo zibalas ant ugnies
Jeigu pagausiu pora dzemperiuku is Sale pirksiu jeigu kuri turi krepsiuka su 20 svaru kad minusuotu siuntima UK galiu nupirkti
O is kokio jus miesto?
QUOTE(Bluntė @ 2013 07 23, 22:17)
AIŠKU...
bet prie mokyklynių rūbų rašo free delivery su SCHOOL06..įsidėjau maikučių ir rašo,kad kodas negalioja ir vis tiek skaičiuoja siuntimą...
bet prie mokyklynių rūbų rašo free delivery su SCHOOL06..įsidėjau maikučių ir rašo,kad kodas negalioja ir vis tiek skaičiuoja siuntimą...
neteisingai atliktas namu darbas
QUOTE(valyte_7 @ 2013 07 23, 22:20)
Mergaites, gal yra kur smulkiau pasiskaityt, kaip tai daroma - Pirkdami galite pasinaudoti UK adresu, po to už tam tikrą mokestį jūsų daiktus persiųs į Lietuvą.
Noriu asdos, bet nedaznai mergaites renka
Noriu asdos, bet nedaznai mergaites renka
aš irgi noriu, ale kodas neveikia man
aš naudojuosi www.pirkanglijoj.lt ten visa info yra tiesiog prie adreso suvedi UK adresą
QUOTE(Kriiste @ 2013 07 23, 22:22)
neteisingai atliktas namu darbas
ant pykti negalima jom reikia padėti
QUOTE(bbiitute @ 2013 07 23, 21:24)
Alytus
Ech...
Taip seniai sioje temoje bludijau
Blunte, o jus ne is Vilniaus?
Papildyta:
QUOTE(Bluntė @ 2013 07 23, 21:24)
ant pykti negalima jom reikia padėti
Aha... ir atsakyti negalima