Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų - 188 tema

QUOTE(bbiitute @ 2013 07 23, 18:33)
Dar niekada nepirkus  biggrin.gif  bet jau prisireike  bigsmile.gif
Ar gerai suprantu kad UK nuo 20 nemokamas siuntimas  g.gif

aš tik kartą pirkau, bet nepatiko man iš jų pirkt doh.gif vienas dalykas prekės dinginėjo, kol krepšelį kroviausi ir vis ištrinti reikėjo, ko nebeliko. bet kai jau užsakiau, tai tikėjausi viską ir gauti. Gavau daug mažiau doh.gif Tipo nebebuvo. Kažkas aiškino, kad jie siunčia iš artimiausios parduotuvės ar tai sandėlio ir jei joje nėra reikiamos prekės, tai nors aplamai tinklas tą prekę kažkur turi, jūs jos negausite.
Tai nuo pirmo prisvilusio blyno antrą kartą iš jų pirkti nebenoriu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lina0612 @ 2013 07 23, 18:21)
Tik pasiziurekite, kiek jos aptarnavimas i metus atsieis mirksiukas.gif

Del to mano auksinei Visai tiutiu - 240 Lt metams uz aptarnavima (mano pagrindine ir papildoma mamai) neatsiperka lotuliukas.gif
QUOTE(lina0612 @ 2013 07 23, 18:26)
Jau esame 3 mirksiukas.gif

Mane lyg ir myli

As 4 4u.gif

Taves gal ne - tavo kortele tai ziauriai lotuliukas.gif
QUOTE(Muera @ 2013 07 23, 19:15)
Atsiprasau, jei simta karta girdetas klausimas, bet pirma karta uzsakinejau is iHerb.com ir pastas reikalauja 55 lt uz muitinima  verysad.gif
cia taip iprasta? emiau tris buteliukus: koloidini sidabra, betaine HCL ir cesnako ekstrakta viso uz 45 usd. Pyktis sueme, geriau lietuvoj buciau pirkus

Ner ko pykti - pirkti reikia iki 27-28$ pagal kurso svyravimus - ir draugausit su iherbu ilgus metus mirksiukas.gif
Atsakyti
Jei kas SD pradetumete rinkti, jei galite i AZ parasykite man 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Audry @ 2013 07 23, 19:39)
aš tik kartą pirkau, bet nepatiko man iš jų pirkt doh.gif vienas dalykas prekės dinginėjo, kol krepšelį kroviausi ir vis ištrinti reikėjo, ko nebeliko. bet kai jau užsakiau, tai tikėjausi viską ir gauti. Gavau daug mažiau doh.gif Tipo nebebuvo. Kažkas aiškino, kad jie siunčia iš artimiausios parduotuvės ar tai sandėlio ir jei joje nėra reikiamos prekės, tai nors aplamai tinklas tą prekę kažkur turi, jūs jos negausite.
Tai nuo pirmo prisvilusio blyno antrą kartą iš jų pirkti nebenoriu doh.gif

kad jie patys ismeta (Tesco reik paciam issitrint) mirksiukas.gif ir aisku - kai ispardavimas, kainos nerealios - greit suktis reikia, bet ne is ispardavimo skyrelio - super viskas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2013 07 23, 18:39)
o amazone.co.uk galima kontaktuoti su pardavėju? biggrin.gif esmė,kad reik vyrui batų..įsidedu į kašiką ir batai iš juodos spalvos tampa mėlynais  g.gif  na prie vienų ir kitų rašo navy..bet apsiuvimai ir modeliukas lyg kitas ir idomu jei pirktumėm kokius atsiųstų  g.gif

aš nekontaktavau, tai dėl to nepatarsiu. Bet kai amazone mano norimą prekę pardavinėjo kitas pardavėjas, pagal pavadinimą jį susiradau ebejuj ir tada susisiekiau ir pirkau iš ebay 4u.gif
O dėl rašymo prie batų man buvo taip, kad išsirinkau išmierą pvz 12 uk, o krepšelyje matėsi pavadinimas, kuriame buvo nurodyta ir išmiera, bet ne tokia, lyg 13uk buvo. Bet gavau taip, kaip užsakinėjau, o ne kaip pavadinime buvo. Tik pardavėjas mano atveju buvo amazon 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Kriiste @ 2013 07 23, 18:43)
kad jie patys ismeta (Tesco reik paciam issitrint) mirksiukas.gif ir aisku - kai ispardavimas, kainos nerealios - greit suktis reikia, bet ne is ispardavimo skyrelio - super viskas 4u.gif

chm g.gif iš tesco lyg pati nepirkus g.gif lyg neturėčiau maišyti. Bet maža kas, gal tikrai kažką sumaišiau g.gif
dar toks klausimas -o jei nemokamas siuntimas nuo 20 sv. tu pateiki užsakymą tokiai sumai, bet jie išsiunčia ne visas prekes, t.y. gaunasi mažesnė vertė nei 20 sv. Nepriskaičiuoja paskui shipo? g.gif O tukiui už asda rūbus primokėti nereikia aptarnavimo mokesčio? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Audry @ 2013 07 23, 19:49)

dar toks klausimas -o jei nemokamas siuntimas nuo 20 sv. tu pateiki užsakymą tokiai sumai, bet jie išsiunčia ne visas prekes, t.y. gaunasi mažesnė vertė nei 20 sv. Nepriskaičiuoja paskui shipo?  g.gif O tukiui už asda rūbus primokėti nereikia aptarnavimo mokesčio? g.gif

ten nemokamas siuntimas, jei uz 20 svaru perkat mokykliniu prekiu mirksiukas.gif , o ju abejoju ar dings is krepsio lotuliukas.gif Siaip neturetu priskaiciuoti paskui. O tukiui ner papildomo mokescio uz aptarnavima, nes perpakuoti jiems nereikia 4u.gif

Pastaruoju metu - man asdos rubeliai net Nexta lenkia wub.gif
Atsakyti
QUOTE(bbiitute @ 2013 07 23, 18:33)
Gal noriu  biggrin.gif  blush2.gif
ar nebutu sunku persiusti per post24  ax.gif
Papildyta:

Dar niekada nepirkus  biggrin.gif  bet jau prisireike  bigsmile.gif
Ar gerai suprantu kad UK nuo 20 nemokamas siuntimas  g.gif

Jei dar vis bus nemokamas ir rugpjucio men, galima mirksiukas.gif

UK nuo 20 sv, jei perki mokykliniu prekiu uz 20 sv, tada ivedus koda, duoda 2,95 sv nuolaida
http://direct.asda.c...default,sc.html

Tik man su asdos uzsakymu si karta nepasiseke doh.gif
Kazkodel grazintas buvo atgal doh.gif
Atsakyti
amazon uk ivede 10 svaru minimuma nemokamam siuntimui (isskyrus knygas, cd...). teks dabar kooperuotis del smulkmenu smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lina0612 @ 2013 07 23, 19:55)

nu nors karta ne tik man nesekas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Audry @ 2013 07 23, 18:49)

chm g.gif iš tesco lyg pati nepirkus g.gif lyg neturėčiau maišyti. Bet maža kas, gal tikrai kažką sumaišiau g.gif
dar toks klausimas -o jei nemokamas siuntimas nuo 20 sv. tu pateiki užsakymą tokiai sumai, bet jie išsiunčia ne visas prekes, t.y. gaunasi mažesnė vertė nei 20 sv. Nepriskaičiuoja paskui shipo?  g.gif O tukiui už asda rūbus primokėti nereikia aptarnavimo mokesčio? g.gif

nei tesco nei asdai primoket nieko nereikia, jei atsiuncia maziau, nei uzsakinejot
ju kalte, kad nebeliko prekiu
tukiui primoket nereikia

tik labai idomu, kodel kartais ima ir grazina atgal siuntinius
Tukio gal neranda g.gif
Jau ne pirmas kartas, kai grazinama atgal
Gerai kad pirkau mokyklai prekes, tai dar turesiu laiko pakartoti mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Kriiste @ 2013 07 23, 18:57)
nu nors karta ne tik man nesekas lotuliukas.gif

tikra lietuve blink.gif

Atsakyti
QUOTE(lina0612 @ 2013 07 23, 19:55)
Jei dar vis bus nemokamas ir rugpjucio men, galima mirksiukas.gif

UK nuo 20 sv, jei perki mokykliniu prekiu uz 20 sv, tada ivedus koda, duoda 2,95 sv nuolaida
http://direct.asda.c...default,sc.html

Tai as noresiu blush2.gif kada zadat uzsakineti ? nes truksta laiko doh.gif biggrin.gif

g.gif o jeigu tik drabuziukus g.gif
Papildyta:
QUOTE(Kriiste @ 2013 07 23, 19:54)

Pastaruoju metu - man asdos rubeliai net Nexta lenkia wub.gif

Dabar jau visai noriu doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Audry- dėkui smile.gif bandysiu ebay paieškot smile.gif
Atsakyti