Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų - 188 tema

kas iš asda.com (direct, ne groceries) ko nors norit, brūkštelkit, galėsiu persiųsti 4u.gif esam kolkas dviese 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo CaraMela: 18 liepos 2013 - 14:58
QUOTE(CaraMela @ 2013 07 18, 15:53)
o gal kas asda direct kokį koduką žinot? kiaurai išilgai googlinu, nu nieko nerandu ;/

yra tik nemokamam siuntimui i UK, jei krepsy mokykliniu prekiu uz 20 svaru - SCHOOL6 4u.gif
Papildyta:
Ai nedaskaiciau doh.gif ne direct cia blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2013 07 18, 15:56)
yra tik nemokamam siuntimui i UK, jei krepsy mokykliniu prekiu uz 20 svaru - SCHOOL6 4u.gif
Papildyta:
Ai nedaskaiciau doh.gif ne direct cia blush2.gif

George rūbai priklauso prie direct, t.y. leidžia į vieną krepšiuką viską susikrauti, tai manau tinka,, tik kad man school nereik nieko ;/
Atsakyti
Ar įmanoma pašte atrasti siuntą iš UK parduotuvės, jei ji nėra registruota?
Jau seniai turėjo ateiti, o nėra. Ar čia jau "su galais", taip sakant? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lape Snape @ 2013 07 18, 15:15)

ne, juk ji niekur neregistruota
Atsakyti
QUOTE(Lape Snape @ 2013 07 18, 15:15)

O jiems rašėt?Aš jau ne kartą iš UK siunčiaus neregistruotu,ir jei uždelsia visada rašau jiems,visada atsako. g.gif
Atsakyti
mergaitės, gal kuri žadat užsisakyt(prisijungčiau arba galiu priimt į kompaniją) iš amazon.co.uk, noriu macadamios kaukės, neblogos nuolaidos, o gal matėt kur dar pigiau blush2.gif
Atsakyti
cocooncenter užsakyta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmoske @ 2013 07 18, 12:55)
Nusiunčiau į AŽ.. aš jau nespėsiu pasinaudoti smile.gif

aciu labai 4u.gif

priimciau dar kokia mergaite su nedideliu krepseliu prie gap.eu, kodukai 25+15 off. Truksta apie 20 eur
Atsakyti
Merginos, noriu užduoti kvailoką klausimą blush2.gif : jei aš savo Visa Virtuon kortelę priregistruosiu prie PayPal, tai ar su ja taip pat sėkmingai bus galima pirkti tiek ten, kur prašo PayPal'o apmokėjimo tiek ir ten, kur PayPal apmokėjimo nepriima? g.gif Kažkaip susirodė, kad Paypal registracija nėra gera visais atvejais, bet galbūt ir klystu? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Selga: 18 liepos 2013 - 16:59
QUOTE(Selga @ 2013 07 18, 17:53)
Merginos, noriu užduoti kvailoką klausimą blush2.gif : jei aš savo Visa Virtuon kortelę priregistruosiu prie PayPal, tai ar su ja taip pat sėkmingai bus galima pirkti tiek ten, kur prašo PayPal'o apmokėjimo tiek ir ten, kur PayPal apmokėjimo nepriima?  g.gif Kažkaip susirodė, Paypal registracija nėra gera visais atvejais, bet galbūt ir klystu  g.gif

Jei PayPal registruojate kortelę, ja vis tiek galima atsiskaitinėti ir ten, kur PayPal atsiskaitymų nepriima.
Tikiuosi gerai supratau klausimą ax.gif

Atsakyti
QUOTE(kipitun @ 2013 07 18, 18:01)
Jei PayPal registruojate kortelę, ja vis tiek galima atsiskaitinėti ir ten, kur PayPal atsiskaitymų nepriima.
Tikiuosi gerai supratau klausimą ax.gif

Taip, visiškai gerai thumbup.gif . Ačiū 4u.gif
Atsakyti