kas iš asda.com (direct, ne groceries) ko nors norit, brūkštelkit, galėsiu persiųsti esam kolkas dviese
QUOTE(CaraMela @ 2013 07 18, 15:53)
o gal kas asda direct kokį koduką žinot? kiaurai išilgai googlinu, nu nieko nerandu ;/
yra tik nemokamam siuntimui i UK, jei krepsy mokykliniu prekiu uz 20 svaru - SCHOOL6
Papildyta:
Ai nedaskaiciau ne direct cia
QUOTE(Kriiste @ 2013 07 18, 15:56)
yra tik nemokamam siuntimui i UK, jei krepsy mokykliniu prekiu uz 20 svaru - SCHOOL6
Papildyta:
Papildyta:
George rūbai priklauso prie direct, t.y. leidžia į vieną krepšiuką viską susikrauti, tai manau tinka,, tik kad man school nereik nieko ;/
Ar įmanoma pašte atrasti siuntą iš UK parduotuvės, jei ji nėra registruota?
Jau seniai turėjo ateiti, o nėra. Ar čia jau "su galais", taip sakant?
QUOTE(Lape Snape @ 2013 07 18, 15:15)
ne, juk ji niekur neregistruota
QUOTE(Lape Snape @ 2013 07 18, 15:15)
O jiems rašėt?Aš jau ne kartą iš UK siunčiaus neregistruotu,ir jei uždelsia visada rašau jiems,visada atsako.
mergaitės, gal kuri žadat užsisakyt(prisijungčiau arba galiu priimt į kompaniją) iš amazon.co.uk, noriu macadamios kaukės, neblogos nuolaidos, o gal matėt kur dar pigiau
cocooncenter užsakyta
QUOTE(vilmoske @ 2013 07 18, 12:55)
Nusiunčiau į AŽ.. aš jau nespėsiu pasinaudoti
aciu labai
priimciau dar kokia mergaite su nedideliu krepseliu prie gap.eu, kodukai 25+15 off. Truksta apie 20 eur
Merginos, noriu užduoti kvailoką klausimą : jei aš savo Visa Virtuon kortelę priregistruosiu prie PayPal, tai ar su ja taip pat sėkmingai bus galima pirkti tiek ten, kur prašo PayPal'o apmokėjimo tiek ir ten, kur PayPal apmokėjimo nepriima? Kažkaip susirodė, kad Paypal registracija nėra gera visais atvejais, bet galbūt ir klystu?
QUOTE(Selga @ 2013 07 18, 17:53)
Merginos, noriu užduoti kvailoką klausimą : jei aš savo Visa Virtuon kortelę priregistruosiu prie PayPal, tai ar su ja taip pat sėkmingai bus galima pirkti tiek ten, kur prašo PayPal'o apmokėjimo tiek ir ten, kur PayPal apmokėjimo nepriima? Kažkaip susirodė, Paypal registracija nėra gera visais atvejais, bet galbūt ir klystu
Jei PayPal registruojate kortelę, ja vis tiek galima atsiskaitinėti ir ten, kur PayPal atsiskaitymų nepriima.
Tikiuosi gerai supratau klausimą
QUOTE(kipitun @ 2013 07 18, 18:01)
Jei PayPal registruojate kortelę, ja vis tiek galima atsiskaitinėti ir ten, kur PayPal atsiskaitymų nepriima.
Taip, visiškai gerai . Ačiū