Sveikos merginos, gal yra kuri zadanti pirkti crocsus? pirkau pati penktadieni bet dydzio vyresniam berniukui nebuvo. o siandien yra, tad su viena pora tikrai prisijungciau.
Atsiprasau, jei simta karta girdetas klausimas, bet pirma karta uzsakinejau is iHerb.com ir pastas reikalauja 55 lt uz muitinima
cia taip iprasta? emiau tris buteliukus: koloidini sidabra, betaine HCL ir cesnako ekstrakta viso uz 45 usd. Pyktis sueme, geriau lietuvoj buciau pirkus
cia taip iprasta? emiau tris buteliukus: koloidini sidabra, betaine HCL ir cesnako ekstrakta viso uz 45 usd. Pyktis sueme, geriau lietuvoj buciau pirkus
merginos , o tiems TBS akcijiniams sviestams koks nors kodukas galioja?
QUOTE(Muera @ 2013 07 23, 19:15)
Atsiprasau, jei simta karta girdetas klausimas, bet pirma karta uzsakinejau is iHerb.com ir pastas reikalauja 55 lt uz muitinima
o kokio velnio merginos tema sukure Iherb? ir ten pirmam puslapy visa info sudeta
QUOTE(CaraMela @ 2013 07 23, 17:29)
man su tuo adresu irgi buvo lygiai tą patį rašė Tai ištryniau kabliataškį Tukio adrese, ir tada leido normaliai užsakyt (nors kokie 3 užsakymai prieš tai praėjo ir su tuo kabliataškiniu adresu )
ačiū nesugalvojau adreso patikrinti, nes praeitą kartą viskas gerai buvo. Pasirodo buvo prapuolusi eilutė "little heath"
Užsakymas praėjo
QUOTE(Kriiste @ 2013 07 23, 19:19)
o kokio velnio merginos tema sukure Iherb? ir ten pirmam puslapy visa info sudeta
sorry, gal akla, bet pirmam puslapyj niekur nematau iHerb temos
pagaliau radau bendraminciu temu, siaip tokios temos galetu but prie internetiniu parduotuviu.
QUOTE(Muera @ 2013 07 23, 18:21)
yra nuoroda
http://www.supermama...howtopic=930164
QUOTE(Muera @ 2013 07 23, 19:21)
pagaliau radau bendraminciu temu, siaip tokios temos galetu but prie internetiniu parduotuviu.
o si info akiu nebade is pirmo psl?
Muitinė, mokesčiai
1. Perkant iš ne ES valstybių gali tekti sumokėti:
- 21 proc. PVM, jei siuntos vertė (skaičiuojama su siuntimo išlaidomis) viršija 75 Lt (min 75 Lt lengvata netaikoma akcizais apmokestinamoms prekėms);
- muitus, jeigu siuntos vertė viršija 150 eurų (muito dydis priklauso nuo prekės ir jos pagaminimo šalies);
- akcizus (kvepalams - apie 44 Lt už litrą gryno etilo alkoholio);
- mokestį už išmuitinimo paslaugą (paštas ima 30 Lt, kurjeriai - žymiai daugiau).
2. Jei gavote laišką iš muitinės ir nežinote, kokio siuntinuko dokumentus siųsti, rašykit į info@post.lt prašydami pateikti kas yra siuntos viduje, nurodydami gautą nr.MT7011.....LT
Nuoroda į bendrą Muitinės/Mokesčių temą supermamoj (pagal pavadinimą galite surasti pačią naujausią)
Sveikos
Šiandien vakare darysiu užsakymą. Norinčias kviečiu jungtis. Esu iš Vilniaus, į kitus miestus galiu siųsti. Rugpjūčio 3-5 d. vyksim į pajūrį, galėčiau pavežti į tą kraštą.
Šiandien vakare darysiu užsakymą. Norinčias kviečiu jungtis. Esu iš Vilniaus, į kitus miestus galiu siųsti. Rugpjūčio 3-5 d. vyksim į pajūrį, galėčiau pavežti į tą kraštą.
QUOTE(lina0612 @ 2013 07 23, 18:22)
Galiu uzsakyt, nes ir man jau reikia apsirupinti
Krepsiukus i el pasta prasom: lina0612@gmail.com
Kaunas
Siuntimas per Tuki
Krepsiukus i el pasta prasom: lina0612@gmail.com
Kaunas
Siuntimas per Tuki
Gal noriu
ar nebutu sunku persiusti per post24
Papildyta:
QUOTE(ledevil @ 2013 07 23, 18:22)
Dar niekada nepirkus bet jau prisireike
Ar gerai suprantu kad UK nuo 20 nemokamas siuntimas
QUOTE(Irjuda @ 2013 07 23, 19:31)
Sveikos
o uzsakyma is kur darysit renkames mes?
o amazone.co.uk galima kontaktuoti su pardavėju? esmė,kad reik vyrui batų..įsidedu į kašiką ir batai iš juodos spalvos tampa mėlynais na prie vienų ir kitų rašo navy..bet apsiuvimai ir modeliukas lyg kitas ir idomu jei pirktumėm kokius atsiųstų