Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų - 188 tema

QUOTE(norala @ 2013 07 23, 09:53)
Bei renku iš TBS su nuolaidų koduku JUICY  smile.gif

gal kam labiau apsimokes TBS 40 proc. kodas: 40SHOP. su juo nemokamas siuntimas nuo 5 svaru 4u.gif
Atsakyti
4u.gif sveikos, pirksiu is riverisland.com Priimciau kaunieciu pasidalint siuntima ax.gif
Atsakyti
QUOTE(murashke @ 2013 07 23, 11:17)
gal kam labiau apsimokes TBS 40 proc. kodas: 40SHOP. su juo nemokamas siuntimas nuo 5 svaru  4u.gif

irgi neblogas variantas:) reiks kanors griebt:)
Atsakyti
QUOTE(murashke @ 2013 07 23, 11:17)
gal kam labiau apsimokes TBS 40 proc. kodas: 40SHOP. su juo nemokamas siuntimas nuo 5 svaru  4u.gif

Man regis tas juicy kodukas negalioja, kai perki sviestus, nes jiems jau yra nuolaida 50 proc. Ką tik išbandžiau ir nepritaikė, o su šiuo pritaiko kitoms prekėms, išskyrus sviestą.
Atsakyti
QUOTE(Chanel1 @ 2013 07 23, 10:37)
Man regis tas juicy kodukas negalioja, kai perki sviestus, nes jiems jau yra nuolaida 50 proc. Ką tik išbandžiau ir nepritaikė, o su šiuo pritaiko kitoms prekėms, išskyrus sviestą.

Sveiki,
o apie kokius sviestus kalba eina? blush2.gif
Gal ir man reiketu ? .... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tantamm @ 2013 07 23, 11:57)
Sveiki,
o apie  kokius sviestus kalba eina?  blush2.gif
Gal ir man reiketu ? ....  smile.gif

as planuoju kakavos sviesta:)
Atsakyti
Mergaites, paaiskinkit blondei blush2.gif , irasiau JUICY koda, netaiko, norejau pabandyti ta 40shop, o langelio, kur rasyt, nera blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Sveiki, mergaites, gal kas mate ka nors panasaus Vilniuje http://pigu.lt/vaika...elis?id=3748679
reikia kokio kurybinio rinkinuko nebrangaus, sunus eina i gimtadieni pas mergaite smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ta-pa-ti @ 2013 07 23, 10:38)
su kokianors swed auksine gal eitu apsipirkti  g.gif
kazkuri turit ją biggrin.gif geit prisipažinkit biggrin.gif

vyrui siūlė tą auksinę o aš atkalbėjau dar  doh.gif  doh.gif  jaučiu geras daiktas biggrin.gif

Sunku pasakyt ar pavyktų, bet man rodos atsiskaitant kortele rašo, kad neaptarnauja LT kortelių. Mano paprasta mastercard debetinė moku pay pal, pareina bent kol kas, o kai bandžiau kortele mokėt, nepraėjo smile.gif
Atsakyti
Laba diena,
Jungciaus prie SD.
Atsakyti
Mergaitės, TBS dovanų rinkinių kaina gera gaunasi su 50 proc. nuolaida, ar būna dar pigiau?
Atsakyti
QUOTE(valyte_7 @ 2013 07 23, 12:23)
Mergaites, paaiskinkit blondei blush2.gif , irasiau JUICY koda, netaiko, norejau pabandyti ta 40shop, o langelio, kur rasyt, nera blush2.gif  blush2.gif

ik išsilogint ir iš naujo bandyt smile.gif nes jie ale "pritaikė" vieną kodą, todėl antram nebėr vietos smile.gif 4u.gif
Papildyta:
o su sviestais kiba joks kodas negalioja? g.gif
Atsakyti