Klausimas gal ne visai į temą Kiek gali sverti vidutinio aukštumo Hunter botai? Gal kas turit ir maždaug žinot.
Ar Zara siucia i Lietuva? Butent kokia salis siuncia? Aciu!
Mergaitės reikia jūsų pagalbos Žodžiu, prisidirbau užsakinėjau SD,ir pamiršau įdėti į kreditinę pinigų Tai bandžiau atsiskaityti paypal du kartus,ir dabar paypale man yra du mokėjimai vieno statusas canceled,tai kaip suprantu,tas nutrauktas,o kitam parašyta pending, ir Order Expiration Date: Aug 20, 2013 16:04:57 PDT.Dabar nežinau ką daryt Nes parduotuvėje užsakymo mano nėra,įmečiau litus į kreditinę,ar paypal užsakymą tą įvykdys,ar reikia jį atšaukti?
Bijau dabar užsakinėt per SD,kad nebūtų paskui padaryti du vienodi užsakymai
Bijau dabar užsakinėt per SD,kad nebūtų paskui padaryti du vienodi užsakymai
Gal kas užsakinėti žadate Biodermos vandenuką? Mielai jungčiausi!!!!!!
Laba gal kas zino kur galima rast karuseliu ant lovyciu.ACIU
QUOTE(armi06 @ 2013 07 23, 09:19)
Laba gal kas zino kur galima rast karuseliu ant lovyciu.ACIU
maciau kazkokioms pigu.lt siandien naujienlaisky akcijas
QUOTE(Britvute @ 2013 07 23, 00:10)
Ar Zara siucia i Lietuva? Butent kokia salis siuncia? Aciu!
Nesiunčia nei viena šalis į LT, o ir apsipirkti pačioms su LT kortelėmis beveik šansų nėra. Rašo, kad LT kortelių nepriima, bet yra atvejų, kad pavyksta apsipirkti
QUOTE(MAMA7411 @ 2013 07 23, 10:09)
Nesiunčia nei viena šalis į LT, o ir apsipirkti pačioms su LT kortelėmis beveik šansų nėra. Rašo, kad LT kortelių nepriima, bet yra atvejų, kad pavyksta apsipirkti
su kokianors swed auksine gal eitu apsipirkti
kazkuri turit ją geit prisipažinkit
vyrui siūlė tą auksinę o aš atkalbėjau dar jaučiu geras daiktas
Šiandien po pietų pirksiu tesco drabužius...
Bei renku iš TBS su nuolaidų koduku JUICY
Bei renku iš TBS su nuolaidų koduku JUICY
QUOTE(MAMA7411 @ 2013 07 23, 10:09)
Aciu!