Merginos kaip is George parsisiusti ? ar siuncia i Lietuva?
QUOTE(Tantamm @ 2013 07 21, 12:55)
Merginos kaip is George parsisiusti ? ar siuncia i Lietuva?
nesiuncia, siunciame per uk tarpininku asdresus.
QUOTE(pupune @ 2013 07 20, 21:55)
Manau čia turėta galvoje, kad yra gražių/ "neblogų" rūbelių
mango kokybe nusivyliau , kiek teko pirkti internetu labai skysi rubai, o gavau brokuota megztini skyleta..
QUOTE(Murčikas @ 2013 07 21, 13:35)
nesiuncia, siunciame per uk tarpininku asdresus.
Aciu uz atsakyma
Galiu priimti į kompaniją su nedideliais krepšiukais kelias merginas, SD pirkimui,Kaunas arba persiunčiu.Tik swedbankas. Krepšelius siųsti į loreta.nesvarbu@gmail.com
QUOTE(Žm❤nytė @ 2013 07 21, 11:02)
ir... kokosų virgin aliejų nerafinuotą, visur labai kainos skiriasi... atrodo kad vos ne LT pigiausia, bet keista kažkaip. kur jūs perkat?
čia My Webpage
o mokyklines priemones kur nors perkat? ar tik lt?
Flomikus kažkada mytoys pirkau. O daugiau kol kas nelabai reikėjo, bet reik jau judėt ta linkme,tad ir man įdomu.
Gal kuri nors renkat is crocs.eu? prisijungciau su maziuku
QUOTE(fruttys @ 2013 07 21, 19:47)
Gal kuri nors renkat is crocs.eu? prisijungciau su maziuku
man labai nedaug truksta iki nemokamo siuntimo, bet as panevezyje
Visi užsakymai, patvirtinti liepos 19 - 21 dienomis, bus pristatomi tik už 17 ct!
Akcija galioja tik pasirinkus LEX System kurjerių tarnybą. Siuntos pristatymo laikas - 2 darbo dienos.
http://www.assorti.lt/ref/7978361
Tik per assorti atradau nerealu daikta:
Drėgnas tualetinis popierius
Nepakartojamas dalykas mano mazajai
Buvau ji ir is BOOTS parsisiuntus, bet ne ka pigiau iseina, nes sunkus
Uzsiregistrave per mano nuoroda, gausim po 5 lt:
Paspaudę šią nuorodą, jie bus nukreipiami į pagrindinį www.assorti.lt puslapį ir turės užsiregistruoti. Jiems apsipirkus už 149 Lt ir daugiau, ir Jūs, ir jie gausite po 5 Lt į virtualią piniginę.
Akcija galioja tik pasirinkus LEX System kurjerių tarnybą. Siuntos pristatymo laikas - 2 darbo dienos.
http://www.assorti.lt/ref/7978361
Tik per assorti atradau nerealu daikta:
Drėgnas tualetinis popierius
Nepakartojamas dalykas mano mazajai
Buvau ji ir is BOOTS parsisiuntus, bet ne ka pigiau iseina, nes sunkus
Uzsiregistrave per mano nuoroda, gausim po 5 lt:
Paspaudę šią nuorodą, jie bus nukreipiami į pagrindinį www.assorti.lt puslapį ir turės užsiregistruoti. Jiems apsipirkus už 149 Lt ir daugiau, ir Jūs, ir jie gausite po 5 Lt į virtualią piniginę.
merginos , gal matėt kur rast normalią kuprinę paaugliui ?
QUOTE(Bluntė @ 2013 07 20, 20:37)
susiveskit pilnai adresą ir pamatysit,kad siunčia muito nededa,nes Europa, tiksliau Nyderlandai
Sveikutes, reikia pagalbos su www.crocs.eu. Kai suvedu savo pasto koda LT-XXXXX
rodo kad jis neteisingas, tiksliau raso (Please enter a valid postal code value), bandziau su bruksniu, be jo - bet visa laika raso ta pati - informacija pertikrinau kelis sykius. Kodel man jo nepriima? Gal kas zinote ir susidurete? Ar reikia kazkaip kitaip rasyti? Kaip jums pavyko uzsiregistruoti?