Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų - 188 tema

Gal kas nori prisijungti prie www.PumpkinPatch.co.uk?
Pirkčiau šiandien, nuo 20 svarų nemokamas siuntimas UK, į Lietuvą siųsiu per PA. Vilnius, bet galėsiu siųsti.
Rašykit į eglynas@gmail.com 4u.gif

Ten dabar prasidėjo didysis sale - viskas ne daugiau 9 svarų wink.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Eglynas9 @ 2013 07 20, 11:40)

Ten dabar prasidėjo didysis sale - viskas ne daugiau 9 svarų wink.gif

Ne viskas, o tik vasariniai rubai
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2013 07 20, 12:08)
Ne viskas, o tik vasariniai rubai

Na taip, "tik vasariniams", bet kad ten bent jau mergaitėms matau 8 vasarines kolekcijas, kurioms galioja akcija, ir 1 naują, kuriai negalioja. Tai sakyčiau, kad vis tik beveik viskam ir taiko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglynas9 @ 2013 07 20, 12:54)
Na taip, "tik vasariniams", bet kad ten bent jau mergaitėms matau 8 vasarines kolekcijas, kurioms galioja akcija, ir 1 naują, kuriai negalioja. Tai sakyčiau, kad vis tik beveik viskam ir taiko biggrin.gif

Tai, kad vasariniai ir taip dauguma iki 9 svaru, o man, pvz, aktualiau zieminiai rubai, todel ir nerandu ka jamti si karta cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 20 liepos 2013 - 12:18
QUOTE(Žalia Rūta @ 2013 07 20, 13:17)
Tai, kad vasariniai ir taip dauguma iki 9 svaru,  o man, pvz, aktualiau zieminiai rubai, todel ir nerandu ka jamti si karta cool.gif

Na, aš tai per kelis metus jau įgudau per didžiuosius išpardavimus užsipirkti rūbų kitiems metams - kažkaip man taip pigiau gaunasi rolleyes.gif Tai žiemai pirkau žiemos pabaigoje-pavasarį, o dabar imu kitai vasarai mirksiukas.gif
O šiaip, radau suknelių, kurios dar nebuvo nupigintos arba net ir su nuolaida kainavo keliolika svarų, o dabar visos po 9 (arba mažiau). Reikia tik apsispręst, kurias imt... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2013 07 20, 13:17)
Tai, kad vasariniai ir taip dauguma iki 9 svaru,  o man, pvz, aktualiau zieminiai rubai, todel ir nerandu ka jamti si karta cool.gif

As tai stengiuosi kitai ziemai apsirupinti ziemos praeinancios pabaigoje, kai ispardavimai, taip pat ir su vasariniais, dabar po truputi dairausi vaikams ateinanciai vasarai, tik su batais rizikinga del dydziu, nes nezinai kaip cia ta koja augs smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tahoe @ 2013 07 20, 14:11)
As tai stengiuosi kitai ziemai apsirupinti ziemos praeinancios pabaigoje, kai ispardavimai, taip pat ir su vasariniais, dabar po truputi dairausi vaikams ateinanciai vasarai, tik su batais rizikinga del dydziu, nes nezinai kaip cia ta koja augs  smile.gif

As taip pat. Ir net su batais rizikuoju, tai kartais pavaiksto per dideliais blush2.gif

Tik vat si karta musu dydzio is PP ir nebuvo striukes, o tiksliau jei ir buvo, tai kaina visai ne sale'ine, net ir ziemos pabaigoj.
Atsakyti
Pasiduodu si karta ir as masiniam crocsu pirkimui, tik jau deja mano batu nebeliko, kol sumasciau pirkti, bet vyrui planuoju kol dar yra reikiamo dydzio.
bet yra klausimas - per kiek laiko atsiuncia mailu % koduka?
Atsakyti
QUOTE(ladybird4 @ 2013 07 20, 14:18)
Pasiduodu si karta ir as masiniam crocsu pirkimui, tik jau deja mano batu nebeliko, kol sumasciau pirkti, bet vyrui planuoju kol dar yra reikiamo dydzio.
bet yra klausimas - per kiek laiko atsiuncia mailu % koduka?

Vakar atsiunte beveik is karto, o siandien jau net sustresavau, kad nebegausiu, po kokiu 10-15 min tik gavau.
Atsakyti
Gal kas nors artimiausiu metu iš Sportsdirect.com užsakymą darysite?
Prisijungčiau 4u.gif
Atsakyti
Sveiki. Gal kur nors uzmatet nuolaidu Avene kremams?
Atsakyti
Ryt,poryt pirksiu is MANGO OUTLET, gal bus norinciu prisijungti, kad shipuka pasidalinti? 4u.gif
Širvintos, į Vilniu perduoti galiu,kitur paštuku siunčiu. Neblogu prekių yra bigsmile.gif

lina.brivinskaite@gmail.com
Atsakyti