Gal kas nori prisijungti prie www.PumpkinPatch.co.uk?
Pirkčiau šiandien, nuo 20 svarų nemokamas siuntimas UK, į Lietuvą siųsiu per PA. Vilnius, bet galėsiu siųsti.
Rašykit į eglynas@gmail.com
Ten dabar prasidėjo didysis sale - viskas ne daugiau 9 svarų
QUOTE(Eglynas9 @ 2013 07 20, 11:40)
Ne viskas, o tik vasariniai rubai
QUOTE(Žalia Rūta @ 2013 07 20, 12:08)
Ne viskas, o tik vasariniai rubai
Na taip, "tik vasariniams", bet kad ten bent jau mergaitėms matau 8 vasarines kolekcijas, kurioms galioja akcija, ir 1 naują, kuriai negalioja. Tai sakyčiau, kad vis tik beveik viskam ir taiko
QUOTE(Eglynas9 @ 2013 07 20, 12:54)
Na taip, "tik vasariniams", bet kad ten bent jau mergaitėms matau 8 vasarines kolekcijas, kurioms galioja akcija, ir 1 naują, kuriai negalioja. Tai sakyčiau, kad vis tik beveik viskam ir taiko
Tai, kad vasariniai ir taip dauguma iki 9 svaru, o man, pvz, aktualiau zieminiai rubai, todel ir nerandu ka jamti si karta
QUOTE(Žalia Rūta @ 2013 07 20, 13:17)
Tai, kad vasariniai ir taip dauguma iki 9 svaru, o man, pvz, aktualiau zieminiai rubai, todel ir nerandu ka jamti si karta
Na, aš tai per kelis metus jau įgudau per didžiuosius išpardavimus užsipirkti rūbų kitiems metams - kažkaip man taip pigiau gaunasi Tai žiemai pirkau žiemos pabaigoje-pavasarį, o dabar imu kitai vasarai
O šiaip, radau suknelių, kurios dar nebuvo nupigintos arba net ir su nuolaida kainavo keliolika svarų, o dabar visos po 9 (arba mažiau). Reikia tik apsispręst, kurias imt...
QUOTE(Žalia Rūta @ 2013 07 20, 13:17)
As tai stengiuosi kitai ziemai apsirupinti ziemos praeinancios pabaigoje, kai ispardavimai, taip pat ir su vasariniais, dabar po truputi dairausi vaikams ateinanciai vasarai, tik su batais rizikinga del dydziu, nes nezinai kaip cia ta koja augs
QUOTE(Tahoe @ 2013 07 20, 14:11)
As tai stengiuosi kitai ziemai apsirupinti ziemos praeinancios pabaigoje, kai ispardavimai, taip pat ir su vasariniais, dabar po truputi dairausi vaikams ateinanciai vasarai, tik su batais rizikinga del dydziu, nes nezinai kaip cia ta koja augs
As taip pat. Ir net su batais rizikuoju, tai kartais pavaiksto per dideliais
Tik vat si karta musu dydzio is PP ir nebuvo striukes, o tiksliau jei ir buvo, tai kaina visai ne sale'ine, net ir ziemos pabaigoj.
Pasiduodu si karta ir as masiniam crocsu pirkimui, tik jau deja mano batu nebeliko, kol sumasciau pirkti, bet vyrui planuoju kol dar yra reikiamo dydzio.
bet yra klausimas - per kiek laiko atsiuncia mailu % koduka?
QUOTE(ladybird4 @ 2013 07 20, 14:18)
Pasiduodu si karta ir as masiniam crocsu pirkimui, tik jau deja mano batu nebeliko, kol sumasciau pirkti, bet vyrui planuoju kol dar yra reikiamo dydzio.
Vakar atsiunte beveik is karto, o siandien jau net sustresavau, kad nebegausiu, po kokiu 10-15 min tik gavau.
Gal kas nors artimiausiu metu iš Sportsdirect.com užsakymą darysite?
Prisijungčiau
Prisijungčiau
Ryt,poryt pirksiu is MANGO OUTLET, gal bus norinciu prisijungti, kad shipuka pasidalinti?
Širvintos, į Vilniu perduoti galiu,kitur paštuku siunčiu. Neblogu prekių yra
lina.brivinskaite@gmail.com
Širvintos, į Vilniu perduoti galiu,kitur paštuku siunčiu. Neblogu prekių yra
lina.brivinskaite@gmail.com