Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų - 188 tema

QUOTE(Sense @ 2013 07 19, 13:08)
Bet tas Jibbits pas anglus irgi parašyta. Siuntimą prideda, tai gal pas vokiečius irgi bus siuntimas. Teks Jole crocsų už 30eur imt  smile.gif

Nu bet pas vokiečius rodo nemokamai, viskas ok iki pat galo daeinu, nemokamas nedingsta, tiesiog bandant apmokėti kortele arba paypalu, grąžina atgal į kašiką. Nesuprantu, korta netinka ar koks š... Nu blie, kaip nerrrrrrrrrrrrrrrvina, negaliu gun_bandana.gif
aš jiems mintyse pažadėjau ir gera būti, ir klausyt, ir pirkt toliau iš jų, vistiek nieko, amen schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(imdeco @ 2013 07 19, 13:15)
Atsiprasau esu visai zalia su vokieiu kalba ir niekur nerandu nei shippingo nei t.t.

siuntimas - 9.90 eur. todel visos kooperuojasi smile.gif
Atsakyti
Sveikos. Ar pavyksta apsipirkti per UK adresa is www.vertbaudet.co.uk ?
Atsakyti
QUOTE(Jolė*** @ 2013 07 19, 13:59)
Nu niekaip man ten neleido apmokėti - nei kortele, nei paypalu, sunervino baisingai, o gal ten kokių papildomų fintų yra, ko aš nežinau  g.gif

Man irgi ana karta per crocs.de nepavyko apsipirkt...
Atsakyti
QUOTE(anira12 @ 2013 07 19, 13:28)
Sveikos. Ar pavyksta apsipirkti per UK adresa is www.vertbaudet.co.uk  ?

su giminiu adresu nebent smile.gif
Atsakyti
Priimsiu viena mergaite su krepseliu SD 4u.gif
Alytus kam tinka persiusiu per post24 ( jeigu tik galios nemokamas biggrin.gif ) 4u.gif
Siusiu i LT 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bbiitute: 19 liepos 2013 - 14:05
QUOTE(murashke @ 2013 07 19, 14:55)
su giminiu adresu nebent smile.gif

Net neverta bandyt per Tuki ? verysad.gif
Atsakyti
tai jau trys parduotuves sarase, HM, NEXT ir sita:)
Atsakyti
QUOTE(Jolė*** @ 2013 07 19, 14:16)
Nu bet pas vokiečius rodo nemokamai, viskas ok iki pat galo daeinu, nemokamas nedingsta, tiesiog bandant apmokėti kortele arba paypalu, grąžina atgal į kašiką. Nesuprantu, korta netinka ar koks š... Nu blie, kaip nerrrrrrrrrrrrrrrvina, negaliu  gun_bandana.gif
aš jiems mintyse pažadėjau ir gera būti, ir klausyt, ir pirkt toliau iš jų, vistiek nieko, amen  schmoll.gif

QUOTE(EliSla @ 2013 07 19, 14:40)
Man irgi ana karta per crocs.de nepavyko apsipirkt...

nezinau, bet man yra taip irgi buve... padariau du uzsakymus per 1 sav., o tada dar po savaites kazka aptikau, norejau uzsakyti, tai neleido niekaip... ir paypal netiko ir kortele ir nauja account'a pasidariau... turbut yra pas juos kazkoks uzsakymu limitas g.gif o po menesio dariau - vel viskas veike 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sense @ 2013 07 19, 11:58)
Kitais, altruistiškais  biggrin.gif
reikia koduko, savi emailai visi išnaudoti ax.gif

kazkas buvo imete 10 min email, uzsiregistruojat juo crocs ir gaunat ta koduka. kazkur buvo instrukcija, kad reikia refresh daryti ir parodo gauta email, nusikopijuojat ta koduka ir naudojates
http://10minutemail....Mail/index.html

Atsakyti
Mamukai, kur perkate žiemines vaikiškas sintetines ar pusiau sintetines kojines?
Atsakyti
QUOTE(imdeco @ 2013 07 19, 13:15)
Atsiprasau esu visai zalia su vokieiu kalba ir niekur nerandu nei shippingo nei t.t. kokia butu kainyte i LT uz 3 vnt. aciu labai uz ats. http://www.unserekle...r_Ansatzm_.html

jus nuorods neatidaro, bet is ten kaina bendra 9,90 euro, del merginos kooperuojasi, kad pasidalinti siuntima.
Atsakyti