Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų - 188 tema

Nu žodžiu dėkit į krepšį prekę ir matysit kiek siuntimas. Nematau jokių mažų užrašu, man rodo nemokamą siuntimą.
Papildyta:
QUOTE(DLike @ 2013 07 19, 12:28)
Nu gal kas pasikeitė... bet anksčiau irgi taip buvo parašyta ir paskui pridėdavo siuntimą gale...

anksčiau ne rodiklis.
Atsakyti
QUOTE(Sense @ 2013 07 19, 12:30)
Nu žodžiu dėkit į krepšį prekę ir matysit kiek siuntimas. Nematau jokių mažų užrašu, man rodo nemokamą siuntimą.

Imeciau batus, suvedziau duomenis - siuntimas is 0 pradiniame etape pasikeite i standartini Standard Shipping €9,95 4u.gif

Kad pati savo patarimu klausytumet lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gretusiu: 19 liepos 2013 - 11:36
pirkite is crocs.de, ten nemokamas siuntimas (isskyrus jibbitz) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gretusiu @ 2013 07 19, 12:34)
Imeciau batus, suvedziau duomenis - siuntimas is 0 pradiniame etape pasikeite i standartini Standard Shipping €9,95 4u.gif

Kad pati savo patarimu klausytumet  lotuliukas.gif

taip. jus teisi 4u.gif antrame žingsnyje rodo free. o jau treciame rodo mokama. 4u.gif

yra tos mažos raidelės ;D dešnėje pusėje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ta-pa-ti @ 2013 07 19, 12:39)
yra tos mažos raidelės ;D dešnėje pusėje  4u.gif

LABAI LABAI MAZOS lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sense @ 2013 07 19, 12:00)
netiesa, eu irgi nemokamas, didžiausiom raidėm pagrindiniam parašyta
Now: Free Shipping!

O mazom raidem salia- kad nuo 30 euru biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gretusiu @ 2013 07 19, 12:34)

Na tai nereik klausinėt o dėt į krepšį ir tikrint. Pasakiau kas parašyta, o mažom raidėm papildomų užrašų man nerodo.
Papildyta:
QUOTE(gretusiu @ 2013 07 19, 12:40)
LABAI LABAI MAZOS  lotuliukas.gif

Nu apsiniaukę, tokių skruzdėlių neįžlybinau doh.gif
čia jau pardės machinacijos, kas nepastebės ir pasigaus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sense: 19 liepos 2013 - 12:16
QUOTE(Sense @ 2013 07 19, 13:15)
Nu apsiniaukę, tokių skruzdėlių neįžlybinau  doh.gif
čia jau pardės machinacijos, kas nepastebės ir pasigaus.

Kai jau parasyta - tada neizlibinimas neatleidzia nuo atsakomybes lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gretusiu: 19 liepos 2013 - 12:59
QUOTE(murashke @ 2013 07 19, 11:39)
pirkite is crocs.de, ten nemokamas siuntimas (isskyrus jibbitz)  4u.gif

Nu niekaip man ten neleido apmokėti - nei kortele, nei paypalu, sunervino baisingai, o gal ten kokių papildomų fintų yra, ko aš nežinau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolė*** @ 2013 07 19, 13:59)
Nu niekaip man ten neleido apmokėti - nei kortele, nei paypalu, sunervino baisingai, o gal ten kokių papildomų fintų yra, ko aš nežinau  g.gif

Bet tas Jibbits pas anglus irgi parašyta. Siuntimą prideda, tai gal pas vokiečius irgi bus siuntimas. Teks Jole crocsų už 30eur imt smile.gif
Atsakyti
Mergaites, patarkite prasom , kur galima butu gauti nebrangiai antklodes silkiniu arba vilnoniu uzpildu smile.gif
Atsakyti
Atsiprasau esu visai zalia su vokieiu kalba ir niekur nerandu nei shippingo nei t.t. kokia butu kainyte i LT uz 3 vnt. aciu labai uz ats. http://www.unserekle...r_Ansatzm_.html
Atsakyti