Įkraunama...
Įkraunama...

Gloksinija (Sinningia)2

QUOTE(evers @ 2014 02 21, 22:12)
pas mane viename jau buvo ,kitame lyg matėsi iš kur turi dygti,o trečio galvojau,kad apvetusi nebūčiau sodinant  doh.gif  biggrin.gif

reiks savuosius dar apziuret kad ir man taip nebutu lotuliukas.gif
Atsakyti
šati mano gėlytės kaip auga jau

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Laola @ 2014 03 09, 11:08)
šati mano gėlytės kaip auga jau

Gražus vaizdelis thumbup.gif wub.gif
Tik trys augalai viename vazonėlyje? g.gif Jos, bent jau man, užauga nemažos g.gif
Viena gloksinija
O vėlesnis persodinimas - augalui visgi stresas, nes susipyna šaknys, jos išdraskomos...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rimmuse: 09 kovo 2014 - 12:02
as irgi stengiuos po viena tesodint:) siemet mano violetine gigante:D ikelsiu foto parodyt savo turta:D
thumbup.gif cia mano gigante:) jau su ziedukais, violetine
user posted image
cia mazyles is e-seklu:)
user posted image
o sita taip buvo istysusi, tai aciu kas pataret nugnybt:) dabar auga grazute:) 4u.gif
user posted image thumbup.gif labai laukiu ziedu:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo insanda: 09 kovo 2014 - 13:18
o jusu gloksinijos vakarais pakelia lapus i virsu, tarsi susiciauptu, o ryte islkleidzia? mano dicke taip daro, ant kitu nepastebejau blink.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Laola, insanda gražūs ūkeliai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vera.vera @ 2014 03 09, 20:43)
Laola, insanda gražūs ūkeliai thumbup.gif

qciu, laukiu nesulaukiu zieduku:) ax.gif
Atsakyti
O maniškės šiandien gavo porcija chemijos, nes vieną kažkas pradėjo graužti g.gif Nors vizualiai jokių kenkėjų nemačiau mastau.gif , bet lapų dalys kažkur dingsta blink.gif
nelaimėlis
Tai profilaktiškai gavo ir kitos
Atsakyti
Nuo praėjusios vasaros pabaigos ant palangės stovėjo štai tokia nuokarpa unsure.gif
user posted image
Neiškentus nusprendžiau pažiūrėti, gal kokią bulvelę suformavo g.gif Ir štai kokį vaizdą pamačiau ištraukus iš vazonėlio blink.gif
user posted image
Mažylis nusprendė, kad į šoną arčiau, negu į viršų lotuliukas.gif

O čia visas mano ūkis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rimmuse: 15 kovo 2014 - 00:58
QUOTE(Rimmuse @ 2014 03 15, 00:27)
O maniškės šiandien gavo porcija chemijos, nes vieną kažkas pradėjo graužti  g.gif Nors vizualiai jokių kenkėjų nemačiau  mastau.gif , bet lapų dalys kažkur dingsta  blink.gif

akivaizdžiai pasidarbavę kenkėjai, kad ta zaraza nepakenktų kitiems augalams, ar nebus gumbas atkeliavęs su surprizu g.gif

o nuokarpa gerai išsilaikius ir su siurprizu thumbup.gif
šaunus ūkelis thumbup.gif
Atsakyti
neblogas ūkelis pas tave Rima:) maniskiu atrodo sniekas negrauzia bet lapai uziriete, idomu kodel.... o kitu lapeliai tiesus:) g.gif
Atsakyti
Ačiū 4u.gif
QUOTE(insanda @ 2014 03 15, 13:07)
...bet lapai uziriete, idomu kodel.... o kitu lapeliai tiesus:) g.gif

Na, su gloksinijom daug patirties neturiu, bet sanpaulijų (o jos giminaitės) lapai riečiasi dėl trijų priežasčių: tokia veislės ypatybė, per daug šviesos arba ... erkės (tarp kitko plika akimi jų nesimato, reikia mikroskopo)
Papildyta:
QUOTE(vera.vera @ 2014 03 15, 10:55)
o nuokarpa gerai išsilaikius ir su siurprizu thumbup.gif

Ne tik gerai išsilaikius, bet ir bulvikių, tokių mažyliukių, prisiauginius thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rimmuse: 15 kovo 2014 - 15:50