na beliko tik laukti...o kas užsisakinėjote ar ir jūsų gumbai tokie minkštoki buvo tikiuosi nesupus
QUOTE(evers @ 2014 02 17, 13:44)
na beliko tik laukti...o kas užsisakinėjote ar ir jūsų gumbai tokie minkštoki buvo tikiuosi nesupus
Greičiau sakyčiau pavytę Išskyrus vieną nelabai aiškų Už tai iš šaldytuvo - lyg ką tik ten sudėti
Man tiek kantrybės neužtenka - visi jau vazonėliuose... Ir vis pro šalį eidama patikrinu - gal kas jau lenda, nes kai kurių atsiųstų lyg ir ugliukai matėsi...
mano viena senute gloksinija jau ziedus krauna:) anksti ismiegojo, anksti ir prazys:)
QUOTE(insanda @ 2014 02 17, 22:23)
mano viena senute gloksinija jau ziedus krauna:) anksti ismiegojo, anksti ir prazys:)
šaunu, tada greit žiedus pamatysime
QUOTE(vera.vera @ 2014 02 17, 23:41)
šaunu, tada greit žiedus pamatysime
taip, kai tik prazys butinai pasirodysime:)
per kiek laiko mazdaug nuo pasodinimo gumbelio iki ziedu?
man labai grazios sios geles, bet niekaip nepavyksta susidraugauti..
turejau pirkta, lauziau lapeli, auginau nauja bulvyte (atrodo pavyko)
senaja po poilsio taip ir nepakeliau, o supudziau..
mazoji buvo sugalvojusi pailset, po poilsio sunkiai keliasi mazytis daigelis jau koks 2 men styro.. nezinau ar uzteks man kantrybes su jomis tiap norisi greit rezultato ir ziedu
man labai grazios sios geles, bet niekaip nepavyksta susidraugauti..
turejau pirkta, lauziau lapeli, auginau nauja bulvyte (atrodo pavyko)
senaja po poilsio taip ir nepakeliau, o supudziau..
mazoji buvo sugalvojusi pailset, po poilsio sunkiai keliasi mazytis daigelis jau koks 2 men styro.. nezinau ar uzteks man kantrybes su jomis tiap norisi greit rezultato ir ziedu
oj nepasakysiu tikrai per kiek laiko nuo isdygimo sukrove ziedus...neuzfiksavau beja, siandien gavau is e-seklos gumbus tai beveik visi suvyte.. pasodinau, paliejau kazi ar bus kas is ju gero? kaip jusiskes? gal jau kisa nosytes? ( turiu omenyje tas kurios siuntetes is e-seklos.lt.
merginos kaip jusu gumbai is e-seklu? ar lenda jau lapukai?
QUOTE(insanda @ 2014 02 21, 13:57)
merginos kaip jusu gumbai is e-seklu? ar lenda jau lapukai?
Apžiūrėjau : porelė jau "kiša snapelius". Bet jie jau atkeliavo gumbai su mažais ugliukais , tiesa, tokiais nelabai aiškiais (mano akimis )
QUOTE(Rimmuse @ 2014 02 21, 20:49)
Apžiūrėjau : porelė jau "kiša snapelius". Bet jie jau atkeliavo gumbai su mažais ugliukais , tiesa, tokiais nelabai aiškiais (mano akimis )
maniskiai irgi jau kazka turejo, bet man taip neramu nes gerokai apvyte buvo
pas mane viename jau buvo ,kitame lyg matėsi iš kur turi dygti,o trečio galvojau,kad apvetusi nebūčiau sodinant
QUOTE(evers @ 2014 02 21, 21:12)
pas mane viename jau buvo ,kitame lyg matėsi iš kur turi dygti,o trečio galvojau,kad apvetusi nebūčiau sodinant
man taip kažkada buvo - laukiau laukiau išdygstant, kol patikrinau gumbą, kas ten jam nutikę. Taigi vargšai daigeliai per apačią bandė lįsti jau