Įkraunama...
Įkraunama...

Gloksinija (Sinningia)2

na beliko tik laukti...o kas užsisakinėjote ar ir jūsų gumbai tokie minkštoki buvo g.gif tikiuosi nesupus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(evers @ 2014 02 17, 13:44)
na beliko tik laukti...o kas užsisakinėjote ar ir jūsų gumbai tokie minkštoki buvo  g.gif tikiuosi nesupus  doh.gif

Greičiau sakyčiau pavytę g.gif Išskyrus vieną nelabai aiškų unsure.gif Už tai iš šaldytuvo - lyg ką tik ten sudėti thumbup.gif
Man tiek kantrybės neužtenka lotuliukas.gif blush2.gif - visi jau vazonėliuose... Ir vis pro šalį eidama patikrinu - gal kas jau lenda, nes kai kurių atsiųstų lyg ir ugliukai matėsi...
Atsakyti
mano viena senute gloksinija jau ziedus krauna:) anksti ismiegojo, anksti ir prazys:) thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(insanda @ 2014 02 17, 22:23)
mano viena senute gloksinija jau ziedus krauna:) anksti ismiegojo, anksti ir prazys:) thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

šaunu, tada greit žiedus pamatysime thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(vera.vera @ 2014 02 17, 23:41)
šaunu, tada greit žiedus pamatysime thumbup.gif

taip, kai tik prazys butinai pasirodysime:)
Atsakyti
per kiek laiko mazdaug nuo pasodinimo gumbelio iki ziedu?
man labai grazios sios geles, bet niekaip nepavyksta susidraugauti..
turejau pirkta, lauziau lapeli, auginau nauja bulvyte (atrodo pavyko)
senaja po poilsio taip ir nepakeliau, o supudziau..
mazoji buvo sugalvojusi pailset, po poilsio sunkiai keliasi mazytis daigelis jau koks 2 men styro.. nezinau ar uzteks man kantrybes su jomis biggrin.gif tiap norisi greit rezultato ir ziedu biggrin.gif
Atsakyti
oj nepasakysiu tikrai per kiek laiko nuo isdygimo sukrove ziedus...neuzfiksavau doh.gif beja, siandien gavau is e-seklos gumbus tai beveik visi suvyte.. pasodinau, paliejau kazi ar bus kas is ju gero? kaip jusiskes? gal jau kisa nosytes? ( turiu omenyje tas kurios siuntetes is e-seklos.lt. g.gif
Atsakyti
merginos kaip jusu gumbai is e-seklu? ar lenda jau lapukai?
Atsakyti
QUOTE(insanda @ 2014 02 21, 13:57)
merginos kaip jusu gumbai is e-seklu? ar lenda jau lapukai?

Apžiūrėjau pioneer.gif : porelė jau "kiša snapelius". Bet jie jau atkeliavo gumbai su mažais ugliukais ax.gif , tiesa, tokiais nelabai aiškiais (mano akimis g.gif )
Atsakyti
QUOTE(Rimmuse @ 2014 02 21, 20:49)
Apžiūrėjau  pioneer.gif : porelė jau "kiša snapelius". Bet jie jau atkeliavo gumbai su mažais ugliukais  ax.gif , tiesa, tokiais nelabai aiškiais (mano akimis  g.gif )

maniskiai irgi jau kazka turejo, bet man taip neramu nes gerokai apvyte buvo
g.gif
Atsakyti
pas mane viename jau buvo ,kitame lyg matėsi iš kur turi dygti,o trečio galvojau,kad apvetusi nebūčiau sodinant doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(evers @ 2014 02 21, 21:12)
pas mane viename jau buvo ,kitame lyg matėsi iš kur turi dygti,o trečio galvojau,kad apvetusi nebūčiau sodinant  doh.gif  biggrin.gif

man taip kažkada buvo - laukiau laukiau išdygstant, kol patikrinau gumbą, kas ten jam nutikę. Taigi vargšai daigeliai per apačią bandė lįsti jau biggrin.gif
Atsakyti