aš buvau bandžiusi.lėkštėje ant žemės subėriau sėklytes ir vis apipurškinėjau.laikiau apdengusi plėvele, buvo sudygo,bet vaikai padarė gera darba išvertė
QUOTE(evers @ 2014 02 09, 20:06)
aš buvau bandžiusi.lėkštėje ant žemės subėriau sėklytes ir vis apipurškinėjau.laikiau apdengusi plėvele, buvo sudygo,bet vaikai padarė gera darba išvertė
Aš taip pat apipurškiau, įkišau į maišelį ir padėjau šiltai. Pas mane taip pat gali toks pat likimas ištikti, kol kas saugiai padėtos
O per kiek laiko išdygo
tiksliai nepasakysiu,bet žinau laikas man neprailgo,o esu nekantri..tai turbūt ilgai neužtruko
o gal isduosite paslapti kur ju seklyciu yra pirkt?
sėklas patys renka,jų pirkt nesu mačiusi bent LT
na ką ir aš užsisakiau žiūrėsiu ką gausiu
Gloksinija Prince Albert ,Gloksinija Tigrina Red ,Gloksinija Mont Blanc jai viskas ok pirksiu dar kitų tada
na ką ir aš užsisakiau žiūrėsiu ką gausiu
Gloksinija Prince Albert ,Gloksinija Tigrina Red ,Gloksinija Mont Blanc jai viskas ok pirksiu dar kitų tada
QUOTE(evers @ 2014 02 09, 20:37)
tiksliai nepasakysiu,bet žinau laikas man neprailgo,o esu nekantri..tai turbūt ilgai neužtruko
gera žinia reiškia ilgai laukti neteks, nes paskui gali ir pamiršti, kur užslėpus pasėjai
Papildyta:
QUOTE(insanda @ 2014 02 09, 20:41)
sėklas siunčiausi iš estų
Šiandien apziurejau savo gloksinijas.... ir... ziuriu kad ju lapai kazkokie deformuoti...lyg pakrasyts nukastas butu.. bet auga graziai...nuo ko cia taip? jokiu vabalu nera....gal kazko truksta?
Pirkinys atvyko Pirmas vaizdas neblogas: iš 8 bulvikių gal tik viena iš Tigrina Blue įtartinoka Tigrina Red, Hollywood, Prince Albert, Blanche de Meru ir Kaiser Wilhelm - nemažos, gal kiek pavytusios, tai kaip galima greičiau jau keliaus į vazonus. Pirkau, ne tik sau, bet ir draugei, tai Tigrinos atkeliavo po dvi
nu ka... uzsisakiau ir as:D o dar kiek visokiu seklu radau:D akys apraibo, nesiau kudasiu is to puslapio...
atvyko ir manosios..na o gėlėms sėt ir viskas kas su gėlėmis susije radau ,kad savaitgalyj bus palanku kaip išlaukt atrodo
na apčiupinėjau gumbai nemaži tikėjausi mažesnių o išpakuot pabijojau,nes nesusilaikysiu,kažin kur juos iki 15 laikyt reikia ar kambaryje nebus peršilta
na apčiupinėjau gumbai nemaži tikėjausi mažesnių o išpakuot pabijojau,nes nesusilaikysiu,kažin kur juos iki 15 laikyt reikia ar kambaryje nebus peršilta
QUOTE(evers @ 2014 02 13, 19:53)
išpakuot pabijojau,nes nesusilaikysiu,kažin kur juos iki 15 laikyt reikia ar kambaryje nebus peršilta
gumbams tai ne per šilta, bet šeimininkei turbūt per karšta bus, jei bus matomoje vietoje
sprendžiant pagal visų pasisakymus, tai pavasarį tema tik marguos nuo žiedų įvairovės