Įkraunama...
Įkraunama...

Gloksinija (Sinningia)2

Šiandien pasėjau Impieriatrica Tigrovaja sėklytes, įdomu kaip seksis išauginti. Dar niekada nebandžiau iš sėklų augintis rolleyes.gif
Atsakyti
aš buvau bandžiusi.lėkštėje ant žemės subėriau sėklytes ir vis apipurškinėjau.laikiau apdengusi plėvele, buvo sudygo,bet vaikai padarė gera darba išvertė doh.gif
Atsakyti
QUOTE(evers @ 2014 02 09, 20:06)
aš buvau bandžiusi.lėkštėje ant žemės subėriau sėklytes ir vis apipurškinėjau.laikiau apdengusi plėvele, buvo sudygo,bet vaikai padarė gera darba išvertė  doh.gif

Aš taip pat apipurškiau, įkišau į maišelį ir padėjau šiltai. Pas mane taip pat gali toks pat likimas ištikti, kol kas saugiai padėtos biggrin.gif
O per kiek laiko išdygo g.gif
Atsakyti
tiksliai nepasakysiu,bet žinau laikas man neprailgo,o esu nekantri..tai turbūt ilgai neužtruko blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
o gal isduosite paslapti kur ju seklyciu yra pirkt?
g.gif
Atsakyti
sėklas patys renka,jų pirkt nesu mačiusi bent LT
na ką ir aš užsisakiau žiūrėsiu ką gausiu rolleyes.gif
Gloksinija Prince Albert ,Gloksinija Tigrina Red ,Gloksinija Mont Blanc jai viskas ok pirksiu dar kitų tada
Atsakyti
QUOTE(evers @ 2014 02 09, 20:37)
tiksliai nepasakysiu,bet žinau laikas man neprailgo,o esu nekantri..tai turbūt ilgai neužtruko  blush2.gif  biggrin.gif

gera žinia thumbup.gif reiškia ilgai laukti neteks, nes paskui gali ir pamiršti, kur užslėpus pasėjai lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(insanda @ 2014 02 09, 20:41)
o gal isduosite paslapti kur ju seklyciu yra pirkt?
g.gif

sėklas siunčiausi iš estų smile.gif
Atsakyti
Šiandien apziurejau savo gloksinijas.... ir... ziuriu kad ju lapai kazkokie deformuoti...lyg pakrasyts nukastas butu.. bet auga graziai...nuo ko cia taip? jokiu vabalu nera....gal kazko truksta? blink.gif g.gif
Atsakyti
Pirkinys atvyko ax.gif Pirmas vaizdas neblogas: iš 8 bulvikių gal tik viena iš Tigrina Blue įtartinoka g.gif Tigrina Red, Hollywood, Prince Albert, Blanche de Meru ir Kaiser Wilhelm - nemažos, gal kiek pavytusios, tai kaip galima greičiau jau keliaus į vazonus. Pirkau, ne tik sau, bet ir draugei, tai Tigrinos atkeliavo po dvi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rimmuse: 12 vasario 2014 - 19:46
nu ka... uzsisakiau ir as:D o dar kiek visokiu seklu radau:D akys apraibo, nesiau kudasiu is to puslapio... blink.gif
Atsakyti
atvyko ir manosios..na o gėlėms sėt ir viskas kas su gėlėmis susije radau ,kad savaitgalyj bus palanku rolleyes.gif kaip išlaukt atrodo doh.gif
na apčiupinėjau gumbai nemaži tikėjausi mažesnių thumbup.gif o išpakuot pabijojau,nes nesusilaikysiu,kažin kur juos iki 15 laikyt reikia ar kambaryje nebus peršilta g.gif
Atsakyti
QUOTE(evers @ 2014 02 13, 19:53)
išpakuot pabijojau,nes nesusilaikysiu,kažin kur juos iki 15 laikyt reikia ar kambaryje nebus peršilta  g.gif

gumbams tai ne per šilta, bet šeimininkei turbūt per karšta bus, jei bus matomoje vietoje biggrin.gif

sprendžiant pagal visų pasisakymus, tai pavasarį tema tik marguos nuo žiedų įvairovės thumbup.gif
Atsakyti