Įkraunama...
Įkraunama...

Gloksinija (Sinningia)2

QUOTE(insanda @ 2014 01 28, 11:08)
labas gloksinijų myletojos:) kur jus? jau bunda jusu gelytes is miegelio? g.gif

jau saulė vis aukštyn, reiks kelti pamažu jau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vera.vera @ 2014 01 28, 14:17)
jau saulė vis aukštyn, reiks kelti pamažu jau biggrin.gif

maniskes jau atsibudusios, jau lapeliai nemazi:)
Atsakyti
O aš tik prieš porą savaičių vieną priverčiau "numigti" bash.gif Kadangi ten radau dvi bulveles, tai vieną (mažesnę) pasodinau atgal unsure.gif Kitos dar šaldytuve ilsisi. Dar savaitėlę kitą palauksiu daugiau šviesos - gal tada mažiau ištys g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rimmuse @ 2014 01 28, 19:08)
O aš tik prieš porą savaičių vieną priverčiau "numigti"  bash.gif  Kadangi ten radau dvi bulveles, tai vieną (mažesnę) pasodinau atgal  unsure.gif Kitos dar šaldytuve ilsisi. Dar savaitėlę kitą palauksiu daugiau šviesos - gal tada mažiau ištys  g.gif

Rimmuse, šaldytuve? blink.gif as kazka gal netaip supratau... mano viena rupuizioke sugalvojo nemiegot, tai numetus senus lapus vel augint naujus pradejo, nors ir isnesus tamsiau vesiau buvau schmoll.gif niekaip... tai parnesiau atgal ir taip istyso, skinciau as ta jos grozi bet ar nenunyks visa... kazkur temos pradzioj buvo panasi tokia nutysus tai va ir man taip. tai mastau ka daryt, gal ka patartumet? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(insanda @ 2014 01 28, 23:07)
Rimmuse, šaldytuve? blink.gif  as kazka gal netaip supratau... mano viena rupuizioke sugalvojo nemiegot, tai numetus senus lapus vel augint naujus pradejo, nors ir isnesus tamsiau vesiau buvau schmoll.gif  niekaip... tai parnesiau atgal ir taip istyso, skinciau as ta jos grozi bet ar nenunyks visa... kazkur temos pradzioj buvo panasi tokia nutysus tai va ir man taip. tai mastau ka daryt, gal ka patartumet? ax.gif

Ne, su supratimu Tamstai jokių problemų schmoll.gif lotuliukas.gif Tikrai šaldytuve: kai nuvyto lapai iškapsčiau bulves iš vazonėlių, pripyliau maišelį vermikulito, jį šiek tiek sudrėkinau ir užkapsčiau jas ten. Kažkur skaičiau, kad taip laiko g.gif Tiesa, pirmą kartą jos man taip žiemoja, tai kas porą savaičių išsitraukus vis apžiūriu ax.gif Kadangi gėlių namie daug, o vietos mažai, tai labai patogus būdas, jeigu pasiteisins g.gif Kai tenka susitempti gėles iš balkono į kambarį atšalus, gloksinijos palaisvina vietą blush2.gif
Aš drąsiai laužčiau visas ištysusias dalis - tikrai sėkmingai atželia iš bulvės
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rimmuse: 28 sausio 2014 - 23:37
QUOTE(Rimmuse @ 2014 01 29, 00:36)
Ne, su supratimu Tamstai jokių problemų  schmoll.gif  lotuliukas.gif Tikrai šaldytuve: kai nuvyto lapai iškapsčiau bulves iš vazonėlių, pripyliau maišelį vermikulito, jį šiek tiek sudrėkinau ir užkapsčiau jas ten. Kažkur skaičiau, kad taip laiko  g.gif Tiesa, pirmą kartą jos man taip žiemoja, tai kas porą savaičių išsitraukus vis apžiūriu  ax.gif  Kadangi gėlių namie daug, o vietos mažai, tai labai patogus būdas, jeigu pasiteisins  g.gif Kai tenka susitempti gėles iš balkono į kambarį atšalus, gloksinijos palaisvina vietą blush2.gif
Aš drąsiai laužčiau visas ištysusias dalis - tikrai sėkmingai atželia iš bulvės

nu ok bandysiu ta viena nulauzt ir stebesiu kas bus:) o kazi nuo pat bulves ja lauzt ar auksciau? ir ar ta nulauzta dali ikisus i zeme atsigautu g.gif
Atsakyti
QUOTE(insanda @ 2014 01 29, 12:35)
nu ok bandysiu ta viena nulauzt ir stebesiu kas bus:) o kazi nuo pat bulves ja lauzt ar auksciau? ir ar ta nulauzta dali ikisus i zeme atsigautu g.gif

Aš laužiu nuo pat bulvės. Man kažkaip geriau sekasi šaknydyti pirmiausia vandenyje (ypač jei kažkiek apvytusi) arba vermikulite, o tik kai išleidžia šakneles (arba ne verysad.gif ) - tada jau sodinu į vazonėlį
Atsakyti
QUOTE(Rimmuse @ 2014 01 29, 18:34)
Aš laužiu nuo pat bulvės. Man kažkaip geriau sekasi šaknydyti pirmiausia vandenyje (ypač jei kažkiek apvytusi) arba vermikulite, o tik kai išleidžia šakneles (arba ne  verysad.gif ) - tada jau sodinu į vazonėlį

aciu 4u.gif dar nenulauziau, kazkaip ranka nekyla schmoll.gif priejau paziurejau ir vel nuejau... bet reik manau visai nebegrazi ji man... g.gif
Atsakyti
QUOTE(insanda @ 2014 01 29, 23:04)
aciu 4u.gif dar nenulauziau, kazkaip ranka nekyla schmoll.gif priejau paziurejau ir vel nuejau... bet reik manau visai nebegrazi ji man... g.gif

jei išstybusi, tai laužti reikia kuo greičiau, nes beauganti šakutė eikvoja bereikalingai svogūno jėgas, paskui naujai atžėlusiom šakutėms gali pritrūkti jėgų žiedams. Ko pasekoje nudžiūsta pumpurai , žiedai pilnai neišsiskleidžia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vera.vera @ 2014 01 30, 10:11)
jei išstybusi, tai laužti reikia kuo greičiau, nes beauganti šakutė eikvoja bereikalingai svogūno jėgas, paskui naujai atžėlusiom šakutėms gali pritrūkti jėgų žiedams. Ko pasekoje nudžiūsta pumpurai , žiedai pilnai neišsiskleidžia smile.gif

nu einu tada fear.gif bijau.gif
Atsakyti
QUOTE(insanda @ 2014 01 30, 14:39)
nu einu tada fear.gif  bijau.gif

viskas tik į gera mirksiukas.gif vietoj vieno augaliuko bus du biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(francia @ 2014 02 03, 10:10)
Gal kas turite mazu vaikuciu ar lapeliu pardavimui?

šiuo metu nelabai rasite lapų, nes dauguma dar snaudžia arba dar tik prededa augintis lapelius smile.gif

greitesnis ir mažiau pastangų reikalaujantis pasirinkimas mirksiukas.gif
http://www.e-seklos....svoguneliai?p=2
Atsakyti