Labutis
e- sėklos lt ir žalioj stotelėj tai stotelė operatyvesnė, jie jau išsiuntė pirmadieni tikrai gausiu , o va su kita bus matyt kiek laukt reiks.
Kam įdomu, didesnės Rimi parduotuvėse mačiau Kaizer Vilhelm ir dar kazkurios gloksinijos gumbų.
šiandie mokiveži buvo gloksinijų gumbų, po du supakuoti, virsš 2,4 eur-
Kaip faina , kad didesnėse parduotuvėse yra šių grožių, mūsų miestely nemačiau , nors į žalią stotelę tai niekaip neišsiruošiu... iš tikro netikėjau kad mūsų kaime jų bus... nes kiek metų ieškau teik neatveža, esu tik kaune kažkada seniai pirkusi. Tai ir gaunasi man patogiausia paštu į namus...
Na va E-sėklos pasirodo greitesnės... gumbeliai atkeliavo
Dabar merginos patarkit, kadangi vėlokai užsisakiėnjau gumbeliai jau išleide po 2 daigiukus, bėda ta kad daigiukai palinke, prisispaudę prie gumbų... na galvoju, kad aišku išsiteisintų jie ugdami, bet nelaikys paskui kero gali nulūžt. Nesusidūrus aš su tokiu atveju. Abejoju laužt juos lauk ir laukt naujų ar nerizikuot...
QUOTE(rimulėėė @ 2017 03 13, 11:48)
Na va E-sėklos pasirodo greitesnės... gumbeliai atkeliavo
Dabar merginos patarkit, kadangi vėlokai užsisakiėnjau gumbeliai jau išleide po 2 daigiukus, bėda ta kad daigiukai palinke, prisispaudę prie gumbų... na galvoju, kad aišku išsiteisintų jie ugdami, bet nelaikys paskui kero gali nulūžt. Nesusidūrus aš su tokiu atveju. Abejoju laužt juos lauk ir laukt naujų ar nerizikuot...
Manau nerizikuočiau, nelaužčiau. Laikyti reiktų kur daug šviesos tuomet neišstyps.
Lauksim žiedų
Aš nulaužiau tuos labai išstypusius. O tai paskui tampa "vijokliais"
Šiemet pasodinau mėnesiu vėliau, bet pražydo porą savaičių anksčiau
Visada labai laukiu šitų juodai aksominių žiedų
Labai gražu
Iš mano pastebėjimų, taip pat anksčiau sėtos ar sodintos lėčiau auga. Kovo gale sėtos sparčiausiai auga .
Iš mano pastebėjimų, taip pat anksčiau sėtos ar sodintos lėčiau auga. Kovo gale sėtos sparčiausiai auga .
Oi kokios gražuolės jau pas jus žydi... Manosios kažko sustojo augt. lapai kažko į vidų sukasi, gal žinot ko prisidirbau...
Dėl lapų sukimosi kažkur aukščiau temoje buvo (nebepamenu priežasčių )
Dar viena pražydo Gaila, Fridrichas dar nesiruošia žydėti - būtų smagi porelė