Įkraunama...
Įkraunama...

Gloksinija (Sinningia)2

Labutis 4u.gif 4u.gif
e- sėklos lt ir žalioj stotelėj ax.gif tai stotelė operatyvesnė, jie jau išsiuntė pirmadieni tikrai gausiu , o va su kita bus matyt kiek laukt reiks.
Atsakyti
Kam įdomu, didesnės Rimi parduotuvėse mačiau Kaizer Vilhelm ir dar kazkurios gloksinijos gumbų.
Atsakyti
šiandie mokiveži buvo gloksinijų gumbų, po du supakuoti, virsš 2,4 eur-
Atsakyti
Kaip faina , kad didesnėse parduotuvėse yra šių grožių, mūsų miestely nemačiau , nors į žalią stotelę tai niekaip neišsiruošiu... iš tikro netikėjau kad mūsų kaime jų bus... nes kiek metų ieškau teik neatveža, esu tik kaune kažkada seniai pirkusi. Tai ir gaunasi man patogiausia paštu į namus... mirksiukas.gif
Atsakyti

Na va E-sėklos pasirodo greitesnės... gumbeliai atkeliavo wub.gif

Dabar merginos patarkit, kadangi vėlokai užsisakiėnjau gumbeliai jau išleide po 2 daigiukus, bėda ta kad daigiukai palinke, prisispaudę prie gumbų... na galvoju, kad aišku išsiteisintų jie ugdami, bet nelaikys paskui kero gali nulūžt. Nesusidūrus aš su tokiu atveju. Abejoju laužt juos lauk ir laukt naujų ar nerizikuot... ax.gif blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rimulėėė: 13 kovo 2017 - 10:49
QUOTE(rimulėėė @ 2017 03 13, 11:48)
Na va E-sėklos pasirodo greitesnės... gumbeliai atkeliavo  wub.gif

Dabar merginos patarkit, kadangi vėlokai užsisakiėnjau  gumbeliai jau išleide po 2 daigiukus, bėda ta kad daigiukai palinke, prisispaudę prie gumbų... na galvoju, kad aišku išsiteisintų jie ugdami, bet nelaikys paskui kero gali nulūžt.  Nesusidūrus aš su tokiu atveju.  Abejoju laužt juos lauk ir laukt naujų  ar  nerizikuot... ax.gif  blink.gif

Manau nerizikuočiau, nelaužčiau. Laikyti reiktų kur daug šviesos tuomet neišstyps.
Lauksim žiedų biggrin.gif
Atsakyti

Aš nulaužiau tuos labai išstypusius. O tai paskui tampa "vijokliais"

Atsakyti

Šiemet pasodinau mėnesiu vėliau, bet pražydo porą savaičių anksčiau :mirksiukas:

DSCF9260-vi.jpg

Atsakyti

Visada labai laukiu šitų juodai aksominių žiedų :wub:

DSCF9458-vi.jpg

Atsakyti
Labai gražu wub.gif
Iš mano pastebėjimų, taip pat anksčiau sėtos ar sodintos lėčiau auga. Kovo gale sėtos sparčiausiai auga biggrin.gif .
Atsakyti

Oi kokios gražuolės  jau pas jus žydi... Manosios kažko sustojo augt. lapai kažko į vidų sukasi, gal žinot ko prisidirbau...

Atsakyti

Dėl lapų sukimosi kažkur aukščiau temoje buvo (nebepamenu priežasčių :hmm: )

Dar viena pražydo :bigsmile: Gaila, Fridrichas dar nesiruošia žydėti - būtų smagi porelė :mirksiukas:

DSCF9498-vi.jpg

Atsakyti