Įkraunama...
Įkraunama...

Gloksinija (Sinningia)2

mergaites kaip reik nuotraukyte ikelt, parodyciau ir as savo grazuoles gloksinijas, paspalvinciau temute:) blush2.gif
Atsakyti
Pražydo "nesusipratėlė"
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Rimmuse @ 2013 11 08, 20:36)
Pražydo "nesusipratėlė"

prieš miegą sušvytėjo visu gražumu wub.gif
Atsakyti
bigsmile.gif oi kokia wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Ačiū 4u.gif
Mane irgi labai džiugina šie žiedai wub.gif Ir tikiuosi kad ir likę 2 pumpurai prasiskleis ax.gif
Ir gerai, kad lauke dar nėra labai šalta, nes gloksinijos vieta ant palangės yra "pažadėta" rožiažiedei pelargonijai, kuri vis dar balkone žydi doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rimmuse: 09 lapkričio 2013 - 22:35
Sveikos, maniškė gloksinija, nors ir tupi vėsiai pradėjo jau lapukus rodyti g.gif . Saulės tai mažoka dabar bijau, kad labai jau išstyps unsure.gif . Gal dar kokį mėnesiuką palaikyt tamsioj vietelėj smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(amazing @ 2013 12 26, 19:20)
Sveikos, maniškė gloksinija, nors ir tupi vėsiai pradėjo jau lapukus rodyti g.gif . Saulės tai mažoka dabar bijau, kad labai jau išstyps unsure.gif . Gal dar kokį mėnesiuką palaikyt tamsioj vietelėj smile.gif .

maniske tai visai nemiegojo, numete senus lapus ir isleido naujus, ir va isstypo, o kita is po miego irgi jau ziuriu lapelius leidzia, nors dar mazyciai,,, apie cm bet tikiuos neisstyps g.gif
Atsakyti
QUOTE(insanda @ 2014 01 11, 17:54)
maniske tai visai nemiegojo, numete senus lapus ir isleido naujus, ir va isstypo, o kita is po miego irgi jau ziuriu lapelius leidzia, nors dar mazyciai,,, apie cm bet tikiuos neisstyps g.gif

svarbu, kad gautų kuo daugiau šviesos ir palepinti trąšomis, skirtomis žaliai masei auginti smile.gif
Atsakyti
sitaip maniske zydejo:) cia pilnavidure ir labai buvo grazi. pirkta maximoj ax.gif user posted image
Papildyta:
ir dar viena gloksinija... cia jau naminis zydejimas, buvo labai grazi... siuo metu jau leidzia mazus lapelius is mo miegelio... tik labai keistai lapai buvo istyse.... wub.gif g.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(insanda @ 2014 01 12, 14:45)
... tik labai keistai lapai buvo istyse.... wub.gif  g.gif

Graži spalva antrosios wub.gif , kiek iš mano pastebėjimų tai lapai tįsta, kai trūksta šviesos smile.gif
Aš jau padėjau ant palangės, reiks palepinti ir trąšomis kai kiek ūgtels
Atsakyti
QUOTE(amazing @ 2014 01 14, 12:28)
Graži spalva antrosios  wub.gif , kiek iš mano pastebėjimų tai lapai tįsta, kai trūksta šviesos  smile.gif
Aš jau padėjau ant palangės, reiks palepinti ir trąšomis kai kiek ūgtels

tai kad ji visada ant rytines palanges stovi:) langai dideli, nemanau kad jai truktu sviesos, o ir trasomis pavaisinu:)
Atsakyti
labas gloksinijų myletojos:) kur jus? jau bunda jusu gelytes is miegelio? g.gif
Atsakyti