Įkraunama...
Įkraunama...

Gloksinija (Sinningia)2

Dar kelios pasipuošė žiedais wub.gif
user posted image
Kaiser Wilhelm

user posted image
Pramoninė - mano pirma gloksinija buvo tokia, bet sugebėjau numarinti po poros metų blush2.gif Džiaugiuosi vėl susigrąžinus analogišką thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rimmuse: 06 liepos 2016 - 15:15
QUOTE(Rimmuse @ 2016 07 06, 15:14)
Dar kelios pasipuošė žiedais  wub.gif

Džiaugiuosi vėl susigrąžinus analogišką  thumbup.gif

Smagu, kai namuose vis kokie žiedai žydi. Pilnavidurė labai graži wub.gif
O aš pasirodau su pirmu savo išaugintos (iš savo sėklų ) žiedeliu
user posted image

Spalva labai įdomi atitinka paveikslėlį, gal kiek ryškesnė. Mačiau dar kelios panašios spalvos bus, kiek skiriasi pumpurų ryškumas. Laukiu nesulaukiu pražystant biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(ramune78 @ 2016 07 08, 07:01)
O aš pasirodau su pirmu savo išaugintos (iš savo sėklų ) žiedeliu

Spalva labai graži, nematyta wub.gif
Atsakyti
Mano palangė ir tai dar ne visos.
Beje, jos labai švelniai kvepia

user posted image
Atsakyti
Mano sėjinukai. Balta švelniai kvepėjo ax.gif
user posted imageuser posted imageuser posted image
Buvo dar ryškiai raudona, bet nespėjau nufotografuoti kol žydėjo. Tai niekaip nesuprantu, kas mamytė g.gif Dar 4 nežydėjo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rimmuse: 25 rugsėjo 2016 - 23:03
Gražu ir dar pilnavidurės wub.gif , ir skirtingos, maniškės vienodos buvo smile.gif
O sėjot vienos gėlės sėklytes?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune78: 27 rugsėjo 2016 - 14:23

Taip, sėjau vienos gėlės sėklas :hmm:

Dar vienas sėjinukas pražydo

DSCF7907-th.jpg

Atsakyti
Ar jau budinat gelytes?
Maniskes ilsisi vesumoje ir tamsoje ir jau pradejo leisti mazucius ugliukus. Gal dar nesodinti?
Nenoriu kad pasodinus del sviesos stygiaus istystu mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(agnir @ 2017 02 22, 13:23)
Ar jau budinat gelytes?
Maniskes ilsisi vesumoje ir tamsoje ir jau pradejo leisti mazucius ugliukus. Gal dar nesodinti?
Nenoriu kad pasodinus del sviesos stygiaus istystu mastau.gif

aš laikiau rūsyje daugiabučio su vazoniuku, tai prakasusis pamačiau daigiukus mažus. Iškėliau į šviesą ir dar neužbėriau gumbo. Ar reikia? Nelaisčiau, bijau irgi, kad nebūtų per anksti. O jauni gumbeliai, kur vasarą iš lapų dauginau kieti stangrūs, akutės kai kurių gyvos jau. juos užkasiau apie cm.
Atsakyti

Šiandien pasijutau kalta prieš savo gėliukus :geda: Pažiūrėjau, pernai juos susodinau sausio 28d. Nusikėliau dėžę su bulvėm, o jų daugelis jau nemažus ūglius išleidusios. Kai kuriuos jau teko ir nulaužti, nes pernelyg ištįsę. Laimei, kad turėjau pakankamai žemių. Sanpaulijom teko pasispausti ir šviesiausią palangę užleisti "tuštiems" :hihihi: gloksinijų vazonėliams

Atsakyti
4u.gif Sveikutės... 4u.gif neatlaikiau kovo 8 proga pasidovanojau Gloksinijų gumbų..laukiu nesulaukiu kol atkeliaus paštu... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rimulėėė @ 2017 03 12, 00:05)
4u.gif Sveikutės... 4u.gif  neatlaikiau  kovo 8 proga pasidovanojau Gloksinijų gumbų..laukiu nesulaukiu kol atkeliaus paštu... ax.gif

Iš kokios parduotuvės užsakinėjai?
Atsakyti