Dar kelios pasipuošė žiedais
Kaiser Wilhelm
Pramoninė - mano pirma gloksinija buvo tokia, bet sugebėjau numarinti po poros metų Džiaugiuosi vėl susigrąžinus analogišką
QUOTE(Rimmuse @ 2016 07 06, 15:14)
Smagu, kai namuose vis kokie žiedai žydi. Pilnavidurė labai graži
O aš pasirodau su pirmu savo išaugintos (iš savo sėklų ) žiedeliu
Spalva labai įdomi atitinka paveikslėlį, gal kiek ryškesnė. Mačiau dar kelios panašios spalvos bus, kiek skiriasi pumpurų ryškumas. Laukiu nesulaukiu pražystant
QUOTE(ramune78 @ 2016 07 08, 07:01)
O aš pasirodau su pirmu savo išaugintos (iš savo sėklų ) žiedeliu
Spalva labai graži, nematyta
Mano sėjinukai. Balta švelniai kvepėjo
Buvo dar ryškiai raudona, bet nespėjau nufotografuoti kol žydėjo. Tai niekaip nesuprantu, kas mamytė Dar 4 nežydėjo
Buvo dar ryškiai raudona, bet nespėjau nufotografuoti kol žydėjo. Tai niekaip nesuprantu, kas mamytė Dar 4 nežydėjo
Gražu ir dar pilnavidurės , ir skirtingos, maniškės vienodos buvo
O sėjot vienos gėlės sėklytes?
O sėjot vienos gėlės sėklytes?
Taip, sėjau vienos gėlės sėklas
Dar vienas sėjinukas pražydo
Ar jau budinat gelytes?
Maniskes ilsisi vesumoje ir tamsoje ir jau pradejo leisti mazucius ugliukus. Gal dar nesodinti?
Nenoriu kad pasodinus del sviesos stygiaus istystu
Maniskes ilsisi vesumoje ir tamsoje ir jau pradejo leisti mazucius ugliukus. Gal dar nesodinti?
QUOTE(agnir @ 2017 02 22, 13:23)
Ar jau budinat gelytes?
aš laikiau rūsyje daugiabučio su vazoniuku, tai prakasusis pamačiau daigiukus mažus. Iškėliau į šviesą ir dar neužbėriau gumbo. Ar reikia? Nelaisčiau, bijau irgi, kad nebūtų per anksti. O jauni gumbeliai, kur vasarą iš lapų dauginau kieti stangrūs, akutės kai kurių gyvos jau. juos užkasiau apie cm.
Šiandien pasijutau kalta prieš savo gėliukus Pažiūrėjau, pernai juos susodinau sausio 28d. Nusikėliau dėžę su bulvėm, o jų daugelis jau nemažus ūglius išleidusios. Kai kuriuos jau teko ir nulaužti, nes pernelyg ištįsę. Laimei, kad turėjau pakankamai žemių. Sanpaulijom teko pasispausti ir šviesiausią palangę užleisti "tuštiems" gloksinijų vazonėliams
Sveikutės... neatlaikiau kovo 8 proga pasidovanojau Gloksinijų gumbų..laukiu nesulaukiu kol atkeliaus paštu...
QUOTE(rimulėėė @ 2017 03 12, 00:05)
Sveikutės... neatlaikiau kovo 8 proga pasidovanojau Gloksinijų gumbų..laukiu nesulaukiu kol atkeliaus paštu...
Iš kokios parduotuvės užsakinėjai?