Įkraunama...
Įkraunama...

Gloksinija (Sinningia)2

QUOTE(Judra @ 2016 02 21, 23:36)
tikrai nemesiu schmoll.gif nzn ar gerai,bet pries sodindama 1val pamirkinau aktyvatoriui,o pasodinus nelaisciauu(gumbas prisigere vandens,zeme siek tiek dregna,manau bus gerai) ax.gif

viskas gerai, gumbas sukietes, gaves pakankamai dregmes:) jau keleta metu dziaugiuos savo grazuolemis tai biskiuka jas istyrinejau jau:)
Atsakyti
QUOTE(insanda @ 2016 02 22, 01:30)
viskas gerai, gumbas sukietes, gaves pakankamai dregmes:) jau keleta metu dziaugiuos savo grazuolemis tai biskiuka jas istyrinejau jau:)

o ka daryt su nusipirktom zydinciom?kazkodel ziedu koteliai parudavo,ziedai galvas nuleido...isskabiau,liko kazkoki berysizmai...nupjoviau ir persodinau unsure.gif
Atsakyti
Aš ir nemetu, tik jau po paros pasodinimo pasimatė skirtumas ant gumbų, pilnai neužbėrus žemėmis. O daugiau mažiau visi minkšti buvo, sodindama labai netyrinėjau.
Aš gal lapkričio pabaigoje pirkau dvi žydinčias iš parduotuvės, o jau žiedų grožis, pilna pumpurų. Net neišsivystė tie pumpurai į žiedus palangės sąlygom schmoll.gif Galvoju ką tuos lapus laikyt, migdysiu biggrin.gif , o ten nerasta ką migdyt lotuliukas.gif
Pasodinau lapų, vieno mačiau jau kalasi ausytės wub.gif
Atsakyti
QUOTE(dzūkė @ 2016 02 22, 12:32)
Aš ir nemetu, tik jau po paros pasodinimo pasimatė skirtumas ant gumbų, pilnai neužbėrus žemėmis. O daugiau mažiau visi minkšti buvo, sodindama labai netyrinėjau.
Aš gal lapkričio pabaigoje pirkau dvi žydinčias iš parduotuvės, o jau žiedų grožis, pilna pumpurų. Net neišsivystė tie pumpurai į žiedus palangės sąlygom schmoll.gif  Galvoju ką tuos lapus laikyt, migdysiu biggrin.gif , o ten nerasta ką migdyt lotuliukas.gif
Pasodinau lapų, vieno mačiau jau kalasi ausytės wub.gif

Smagu,turesi nauju vaikuciu. thumbup.gif As vakar dar viena pirktine nugenejau,lapus pamerkiau,o gumba vel isodinau. ax.gif jau vieni lapai isisaknijo,gal jau juos sodinti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Judra @ 2016 02 22, 11:35)
.... jau vieni lapai isisaknijo,gal jau juos sodinti g.gif

Jau būčiau seniai sodinus, aš nesu tokia kantri biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dzūkė @ 2016 02 22, 15:42)
Jau būčiau seniai sodinus, aš nesu tokia kantri  biggrin.gif

Sodinsiu tada ir as drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos,
Pasirodė pas mane pirmieji žiedai.

user posted image
Atsakyti
Gražu. Kaip jums tokios žemos užauga. Mano tai išstypo, lapai susisuko. Noras išmest, nes tik vietą užima.
Atsakyti
QUOTE(ramune78 @ 2016 04 16, 09:05)
Sveikos,
Pasirodė pas mane pirmieji žiedai.

Grožis wub.gif

Papildyta:
QUOTE(dzūkė @ 2016 04 16, 09:47)
Gražu. Kaip jums tokios žemos užauga. Mano tai išstypo, lapai susisuko. Noras išmest, nes tik vietą užima.

Turėdavau ir aš tą bėdą, ypač su veislinėmis. Bet kažkas čia patarė: pradėjus dygti - suteikti kuo daugiau šviesos. Tai šiemet ant palangės vaizdas buvo savotiškas - šviesiausias vietas užėmė "tušti" vazonėliai. Bet rezultatas to vertas - gloksinijos kompaktiškos. Tiesa, šiemet atsirado kita problema - gloksinijos patiko katinui doh.gif Tai šiemet kompaktiškos, bet su apgraužtais lapais lotuliukas.gif
Prieš metant siūlyčiau sulaukti žiedų - jie to verti mirksiukas.gif O paskui galima nukišti kur nors mažiau matomoj vietoj
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rimmuse: 16 balandžio 2016 - 12:20
QUOTE(dzūkė @ 2016 04 16, 09:47)

Kai šviesos mažai, tuomet išstypsta. Yra ir pas mane tokių pora. smile.gif
Atsakyti
Laikiau po dirbtiniu apšvietimu, kurio sanpaulijoms, streptokarpams, achimenėms tikrai užteko g.gif

Ištrėmiau dabar į verandą. cool.gif Vėsoku, kaip jos nori irnesakyk.gif
Atsakyti
Pradedam naują sezoną thumbup.gif
user posted image
Kaiser Wilhelm
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rimmuse: 17 gegužės 2016 - 20:25