Įkraunama...
Įkraunama...

Gloksinija (Sinningia)2

QUOTE(insanda @ 2016 02 19, 16:41)

viskas bus su jom gerai:) kiskit i zeme laistykit ir mylekit, atsidekos puikiais ziedais:)) kokiu rusiu parsisiuntet?

Tuomet palieku ramybėj, myliu ir laukiu biggrin.gif

Norėjau užsisakyt visas, kokias siūlo, bet viena veislė kažkaip neįkrito į krepšelį. Vieną Tigriną turiu užaugintą iš viršūnės ir kažkaip buvau įsitikinus, kad Blue, o pasirodo Red. Taigi dviejų trūksta biggrin.gif
Bet, sako, tikimybė jog atitiks veislės 50x50 g.gif Matysim smile.gif
Maga dar ir tas dvi užsakyt , gal dar vieną baltą prigriebčiau lotuliukas.gif
Atsakyti
as nesisakiau tigrinu bet abi gavau:) kazkas norejo bet negavo:D tongue.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(insanda @ 2016 02 19, 16:41)
nuskinkit ir i zeme idurkit, pasidauginsit:) virsunelem kai dauginu lb greit prigyja
bigsmile.gif

kokio ilgio virsunele geriausiai dauginti kai tokios isstype? (su kiek lapeliu)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnir: 20 vasario 2016 - 15:13
QUOTE(agnir @ 2016 02 20, 15:12)
kokio ilgio virsunele geriausiai dauginti kai tokios isstype? (su kiek lapeliu)

Nežinau kaip geriau, bet aš kuo daugiau palieku, t.y. kokią nuskinu, tokią ir merkiu (aš šaknydinu vandenyje arba vermikulite)
Atsakyti
QUOTE(Rimmuse @ 2016 02 20, 17:14)
Nežinau kaip geriau, bet aš kuo daugiau palieku, t.y. kokią nuskinu, tokią ir merkiu (aš šaknydinu vandenyje arba vermikulite)

kuo didesne tuo geriau:) duriu tiesiai i zeme ir kuo puikiausiai auga toliau:)
Atsakyti
QUOTE(dzūkė @ 2016 02 19, 16:44)
4u.gif

Pirmi metai auginsiu gloksinijas. Parsisiunčiau iš e-seklos. Gumbeliai pavytę su išleistais želmenim, kai kurie tokie aptrinti. Galvoju, jeigu juos išlaužius, ar ataugs kiti  g.gif  blush2.gif  ar laukt iš šitų kas bus tas bus.

As tappat pirmi metai drinks_cheers.gif nieko apie jas nezinojau,todel jau sausio men pirkt ieskojau blush2.gif Pirkau gumbeliu e-seklose,tik nieko nelauziau,visus pasodinau ax.gif kaip seksis draugauti,laikas parodys mirksiukas.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif

Mano iš 8 gumbų 4 lyg ir normalūs, iš kitų manau vilčių mažai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(dzūkė @ 2016 02 21, 12:46)
drinks_cheers.gif

Mano iš 8 gumbų 4 lyg ir normalūs, iš kitų manau vilčių mažai unsure.gif

Kodel? Labai minksti?As net nzn kokie jie turi buti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Judra @ 2016 02 21, 11:27)
Kodel? Labai minksti?As net nzn kokie jie turi buti? g.gif

Tamsūs ir kaip kepinė, nebandžiau tyrinėt kaip vidus atrodo. Kiti šiek tiek pavytę, bet matosi jog "bulvė".
Atsakyti
QUOTE(dzūkė @ 2016 02 21, 17:04)
Tamsūs ir kaip kepinė, nebandžiau tyrinėt kaip vidus atrodo. Kiti šiek tiek pavytę, bet matosi jog "bulvė".

Mano irgi minksti...bet su daigeliais,tai reiskiasi gyvi,o jeigu gyvi tai augs ir zydes biggrin.gif
Atsakyti
tik nesugalvokit tu minkstu ismest... pasodinkit i zemele, paliekit ir matysit kad prades zaliuot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(insanda @ 2016 02 22, 00:11)
tik nesugalvokit tu minkstu ismest... pasodinkit i zemele, paliekit ir matysit kad prades zaliuot smile.gif

tikrai nemesiu schmoll.gif nzn ar gerai,bet pries sodindama 1val pamirkinau aktyvatoriui,o pasodinus nelaisciauu(gumbas prisigere vandens,zeme siek tiek dregna,manau bus gerai) ax.gif
Atsakyti