Įkraunama...
Įkraunama...

Gloksinija (Sinningia)2

QUOTE(Rimmuse @ 2015 07 27, 10:25)
Gražu  wub.gif Antrosios įdomi spalva  thumbup.gif O sėklytės pirktinės ar nuo augalo?

Pirkau iš ebay, tikėjausi kad bus baltų taškuotų mėlynai ar raudonai. Beje, nei vienos tokios nebuvo biggrin.gif
O spalva nuotraukoje gal kiek ryškesnė, bet panašios yra 3 tai visų spalvos kiek skiriasi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune78: 27 liepos 2015 - 11:43
Čia visiškas siurprizas, pirkau nukainuotą neturinčią nei vieno žiedo. Esu labai patenkinta thumbup.gif
user posted image

Merginos, ką darot po pirmo nužydėjimo? Nupjaunat stiebus (ir laukiat naujai išaugančių stiebų su žiedynais) ? Leidžiat jiems augti toliau? Ar kaip kitaip prižiūrit? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune78: 31 liepos 2015 - 07:07
Ar jau budinat gelytes?
Atsakyti
Fuuuuu,pagaliau sulaukiau,temuke pabudo assa.gif Esu naujoke,bet tikiuosi,kad priimsit i savus namus 4u.gif
Atsakyti
Kuo daugiau būryje, tuo geriau.
Aš praėjusią savaitę saviškes susodinau, nes kai kurių jau pasirodė daigiukai
Atsakyti
Noriu padekoti,kad priemet i grupe aciuks.gif tik bijau,kad uzversiu klausimais unsure.gif
Atsakyti
Budinasi ir maniškės, tik saulės ir šilumos dar mažai, labai nenorom lenda smile.gif Pasisėjau dar seklyčių sudygo, bet labai jau lėtai stiebiasi. Lauksim saulės wub.gif .
Atsakyti
sveikos sveikos, senai skaitytos:) kazkaip visai cia nebeilendu:) jo, jau bundam, jau kitos ziedus krauna kitos dar tamsoj nepabudusios:)
ax.gif
Atsakyti
4u.gif

Pirmi metai auginsiu gloksinijas. Parsisiunčiau iš e-seklos. Gumbeliai pavytę su išleistais želmenim, kai kurie tokie aptrinti. Galvoju, jeigu juos išlaužius, ar ataugs kiti g.gif blush2.gif ar laukt iš šitų kas bus tas bus.
Atsakyti
Mano jau graziai bunda ax.gif bet iki ziedu dar toli mirksiukas.gif
Tik viena is gelyciu ziemojo vazonelyje zemeje ir isleidus kelis isstypusius uglius apie pusantro sprindzio? Juos patrumpinti ar visai nuskinti? Jie toki plonyciai
Atsakyti
QUOTE(dzūkė @ 2016 02 19, 15:44)
4u.gif

Pirmi metai auginsiu gloksinijas. Parsisiunčiau iš e-seklos. Gumbeliai pavytę su išleistais želmenim, kai kurie tokie aptrinti. Galvoju, jeigu juos išlaužius, ar ataugs kiti  g.gif  blush2.gif  ar laukt iš šitų kas bus tas bus.

jeigu gumbeliai stiprūs, tai atauga - papuolė netyčia pora nulaužti, tai nieko, ataugo. Bet kai su kokiais ten pavytusiais - tai nežinau ką ir pasakyti.
Atsakyti
QUOTE(agnir @ 2016 02 19, 16:02)
Mano jau graziai bunda ax.gif  bet iki ziedu dar toli mirksiukas.gif
Tik viena is gelyciu ziemojo vazonelyje zemeje ir isleidus kelis isstypusius uglius apie pusantro sprindzio? Juos patrumpinti ar visai nuskinti? Jie toki plonyciai

nuskinkit ir i zeme idurkit, pasidauginsit:) virsunelem kai dauginu lb greit prigyja
bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(dzūkė @ 2016 02 19, 15:44)
4u.gif

Pirmi metai auginsiu gloksinijas. Parsisiunčiau iš e-seklos. Gumbeliai pavytę su išleistais želmenim, kai kurie tokie aptrinti. Galvoju, jeigu juos išlaužius, ar ataugs kiti  g.gif  blush2.gif  ar laukt iš šitų kas bus tas bus.

viskas bus su jom gerai:) kiskit i zeme laistykit ir mylekit, atsidekos puikiais ziedais:)) kokiu rusiu parsisiuntet?
Atsakyti