Įkraunama...
Įkraunama...

Gloksinija (Sinningia)2

QUOTE(Rimmuse @ 2015 06 19, 19:21)
Dar keltas žiedų

ka cia keletas mirksiukas.gif cia visa palange fantastisku ziedu wub.gif wub.gif
Atsakyti
Žiedų daugėja
user posted image
Atsakyti
Rimmuse o jau ziedu grazumas....Spalvos mmmm.... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(norwa @ 2015 06 24, 16:11)
Rimmuse o jau ziedu grazumas....Spalvos mmmm....  4u.gif

Už tai aš ir susižavėjau šiomis gėlėmis, nors mano namams jos šiek tiek griozdai wub.gif blush2.gif Gerai, kad bent žiemai jų nebelieka mirksiukas.gif
Atsakyti
Temos paspalvinimui biggrin.gif
user posted image

Užauginti iš lapelio smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune78: 08 liepos 2015 - 09:35
silpna nuo tokių gražuolių wub.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Nerealios jūsų gėlės smile.gif 4u.gif

Vakar nesusilaikiau ir iš Ermitažo nukainotų parsinešiau vieną ir dar vienos lapas nulūžęs buvo, tai negalėjau nepriglausti...

O jas dauginant reikia visa lapą į žemę kišti (t.y. lapkotį) ar galima lapą į kelias dalis dalinti ir keli augaliukai išaugtų? Baisiai dideli lapai. O gal apskrtai Ermitažinės lapais nesidaugina..? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kkrysty @ 2015 07 15, 08:04)
Nerealios jūsų gėlės smile.gif  4u.gif

Vakar nesusilaikiau ir iš Ermitažo nukainotų parsinešiau vieną ir dar vienos lapas nulūžęs buvo, tai negalėjau nepriglausti...

O jas dauginant reikia visa lapą į žemę kišti (t.y. lapkotį) ar galima lapą į kelias dalis dalinti ir keli augaliukai išaugtų? Baisiai dideli lapai. O gal apskrtai Ermitažinės lapais nesidaugina..? smile.gif

Ermitažinės tikrai dauginasi lapais (pati kelias tokias turiu). Kaip galima karpyti lapą kažkur šioj temoj aukščiau nuoroda buvo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rimmuse: 15 liepos 2015 - 09:36
QUOTE(kkrysty @ 2015 07 15, 08:04)
Nerealios jūsų gėlės smile.gif  4u.gif

Atsigauna ir nukainuotos. Aš vieną parsinešus lapus apipjausčiau ir ji vėl atsigavo dabar pilnai žiedynas jau užaugęs (tiesa kol ji atsigavo praėjo 2-3 mėn.) vienas žiedas prasiskleidęs, kai gausiau žydės įkelsiu foto.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune78: 15 liepos 2015 - 13:17
Prieš porą mėnesių tarp sanpaulijų lapų radau žirniuko dydžio bulvytę unsure.gif (matyt buvau lapą įsodinus, bet jis nunyko nieko "neužauginęs" mirksiukas.gif ) Pagailėjau išmesti ir pasodinau į mažą vazonėlį. Atsidėkojo žiedu wub.gif Ir dar vienas turėtų būti blush2.gif
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Rimmuse @ 2015 07 26, 21:32)
Atsidėkojo žiedu  wub.gif Ir dar vienas turėtų būti  blush2.gif

Gražuolė wub.gif ....

Čia maniškės išaugintos iš sėkliukių

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune78: 27 liepos 2015 - 09:37
QUOTE(ramune78 @ 2015 07 27, 09:34)
Gražuolė wub.gif ....

Čia maniškės išaugintos iš sėkliukių

Gražu wub.gif Antrosios įdomi spalva thumbup.gif O sėklytės pirktinės ar nuo augalo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rimmuse: 27 liepos 2015 - 10:26